2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kiz ben dün yaptim kahvaltilik sos haikaaaaaaa olduuuuuu kesinlikle tavsiye ederim. Domatesi robota vurup tencerede. Bir bardak zeytinyağı ile kaynattim. Icine yeşil biber kırmızı biber ve patlicani közleyip dilimleyip ekledim. Sarimsak ve 1 çay bardağı kadar sirke ekledim tuz ekledim. Süper oldu eşim bayıldı bu sabah komsuya ikram ettim o da çok beğendi. Ben her sene kışlık yapmayı severim. Bu kış daha ağır olacağız böyle hazırlıklar işimize çok yarar :))

kuxlar bende geldim simdi bebisim gayet iyi kesin olmamakla birlikte kizim geliyor afp diye bir test istedi biraz pahali geldi bana devlette yapiliyor mu diye bir arastiracagim bizden boyle
AFP dedikleri üçlü test oluyor Türkiye de devlet karşılamıyor mu onu ben burda hiç bi ücret vermedim

ben beklicem kisliklarin cikmasin o zamana kadar ufak tefek vakarim artik :) benim kizimda iri dogdugu icin 0-3 leri hic giyemedi. bende 3-6 alicam insallah.

Benim oyum Göktan dan yana :) deniz de güzel isim ama ben sonuna han, can gibi şeyler eklenmesini sevmiyorum. Ama tabi ki sizin ne sevdiğiniz önemli :)
Çift isim bizde istemiyoruz sadece deniz ünisex isim olduğu için ileride ismini biryere yazdırdığında cinsiyet sıkıntısı yaşamaz hemde babasının ismi gökhan oğluda denizlerin hanı olabilir diye düşünmüştük :) yorum için teşekkürler göktan +1 öyleyse

Ayy canim sen de öğrendin hayirlisiyla hadi sevindim sizin adiniza:)) eşin de erkek olsun istiyordu hatirladigim kadariyla.

evet canım, kendi doktorumuza gösterdi kendini. perinatoloğa göstermemişti. teşekkür ederiz :) evet eşim ilk çocuğu erkek istiyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…