2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bir şey olacaksa her haftada olabilir ama bu haftalarda artık daha düzenli kalp atışları var. İçini bu konuda rahatlatmaya çalış. Muhtemelen o bebeğin çok daha küçüktür.

Kızlar merhaba iste olmayınca yazamadım evde de pc yok cepten girmeyi de sevmiyorum Uzak kaldım buralardan Cuma gittik kontrole yedigim madlen çikolatalar bir tiramusu çare etmedi bizimki yan gelip yattı bacak açmadı o yüzden görünmedi doktor %51 kız olabilir ama kendini şakın empoze etme dedi
Herkes 15. Haftaya kadar göstermiyorsa kesin kızdır diyor ama içimden hep erkek geçiyor erkek çocuklara heves ettim hamileliğimden beri onları izledim vs çok garip oldum sevindim sevilmedim değil kızda olsa erkek de olsa evlat bizim icin ama karnım vs hep herkes erkek dedi bi anda sasırdım
Böyle olup sonrada erkek çıkan var mi aranızda
Göstermiyorsa kesin kız olayı doğru mu bileniniz var mi
Mut teorisinde erkek kesede konuma göre erkekti aslında
yan gelip yattığı icin kız dedi büyük ihtimal doktor cunkü yan yatıyordu ne normal ne 3 boyutlu da görülebildi o çikolatalara rağmen elini yüzüne koymuş tosun gibi hattı

Peg perego da güzeldi, onuda incele cnm..eşim urbodan daha çok beğendi.

Eklentiler

• IMG_1731.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 64

Kesinlikle her cocuk farkli karakter -ki adem gunes bunu diyor zaten. sizin cocugunuz icin yazilmis kitap yoktur diye bir lafi var. genel gecer seyler yazdiklari. bende birlikte yatmakla guvenli baglanma olmaz diyenlerdenim ama yine de yazdiklarindan bana uyanlari begendiklerimi uygulamaya calisiyorum.

Bizimki %70 kız denilmişti canım, 16.haftaya kadar da göstermedi. Nitekim pipiyi gördük :) o yüzden hiç bir teoriyi dikkate alma. Netleşmesini beklemeni tavsiye ederim.

Bizimki %70 kız denilmişti canım, 16.haftaya kadar da göstermedi. Nitekim pipiyi gördük :) o yüzden hiç bir teoriyi dikkate alma. Netleşmesini beklemeni tavsiye ederim.
Doktorun hiçbir şey görmedena %51 kız demesini de anlamadım hatta karnımı salladı hareket etsin diye yan yatıyordu uyuyordu resmen hiç hareket dahi etmedi
Sanırım erkek olsa gösterir mantıgıyla doktor kız dedi diye düşünüyorum
Çünkü normalde çocuk videosu vs izlemezdim ben ama hamilelik olunca öğrenince erkek çocuk videoları izlemeye başladım kıyafetlerine vs heves ettim bir tane kız çocuk videosu açıp izlediğim olmadı bile Yanı rabbim boşu boşuna heves ettirmez diyorum bi yandan
bi yandan kendim mi heves ettim saçma sapan diyorum
Her şeyin sağlıklısı Allah ikisinin de yokluğunu aratmasın

Sağlıklı olsunlar da ikisi de ayrı mutluluk. Bir şey göremeyince kız gibi diyorlar bence. Haftaya gidersen gösterme ihtimali yüksek.

Sağlıklı olsunlar da ikisi de ayrı mutluluk. Bir şey göremeyince kız gibi diyorlar bence. Haftaya gidersen gösterme ihtimali yüksek.
Aynen sağlıklı olsun kucağıma hayırlısıyla alayım bsy istemiyorum Bayram sonrası gel kesin net cinsiyetini söylerim dedi
İnş bakalım o zaman açarsa bacakları netlik kazanacağız

Bir şey olacaksa her haftada olabilir ama bu haftalarda artık daha düzenli kalp atışları var. İçini bu konuda rahatlatmaya çalış. Muhtemelen o bebeğin çok daha küçüktür.
Evet canim o on haftalikti kalp atışları durduğu nda bir türlü kurtulamiyorum o psikolojiden ama pozitif düşünmeye çalışacağım bakalım

Rahat olan ben hareketlerini hissettiğimden beri korkulara girmeye başladım acaba bebeğim iyi midir bi sorun olur mu vs vs her detayı önemsemeye başladım yandım desenize bunun Doğuma kadar olan süresi var Doğumdan sonra büyütme sırasında endişeleri var aman da aman

Günaydın kızlar doktor kontolum vardi bugun.Cok şükür bebişim sağlıklı.Cok hareketliydi kollar bacaklar hic durmadi masallah.Plesantam hala asagidaymis servikal uzunluk 3,5cikti normal sanirim.Haftalik prolutona devam ediyoruz.mide bulantim devam ediyordu pulcet yazdi belki biraz rahatlatır.Bayram donusu de tekrar kontrol icin cagirdi.bizden haberler boylee

Erken hissetmek de iyi değil demek ki.

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz ? Benim 12 . Haftada renkli ultrasona gitmiştim rahatsızdım şehir dışındayım diye gittim o doktora baktı %90 erkek dedi . Ancak 14. Haftada muayeneye gittim renksiz ultrasondu doktor pek anlamadı ama kız olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…