2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
16 dan önce anlaşılmıyor kesin

Merhaba canım. Bizimki de o kadar çikolata yememe rağmen bir türlü göstermedi. Doktor inat etti abartmıyorum yarım saatten fazla uğraştı ve sonunda gösterdi. Bize de göstermiyorsa kızdır diye birşeyler söyleyen olmuştu ama erkekmiş kerata. O yüzden netleşmediği için değişebilir.

Nilufer merhaba ayni dert bende de var yarin doktoruma gitcem sen nasil oldun

Günaydın arkadaşlar kv ler bizde o yüzden ben de pek giremiyorum buralara vakit bulduğumda bakıyorum iyi misiniz haber var mı diye

Biz de iyiyiz kızımla şükür herşey yolunda hamile değil gibiyim öyle günlük işlere dalınca aklıma bile gelmiyor karnım belim ağrırsa o zaman geliyor aklıma :))

Günaydın arkadaşlar ben geceden beri ne tarafa yatsam sağ karnımda ağrı hissediyorum. Az önce de karnım şişiyor mu diye bakayım dedim sırt üstü uzandım. Göbek deliğinin sağ tarafı şişik sol tarafa göre. Dokunuyorum sertlik de var. Sol tarafa dokunduğum zaman elim karnıma doğru giriyor ama sağ karnımda aynı şey olmuyor. Bebegim bu kadar yukarı çıkmaz herhalde daha erken değil mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

Belki plesentan asagidadir canim ondan olmustur. Kahverengiyse pek korkma derler, genislemeden dolayi kilcal damarlar da catlayabiliyormus. Ama yine de doktora haber ver.

Gozun aydin canm bnmde yarin 4 lu test icin cagirdi bu test nasil yapiliyo sadece kan aliniyo dimi birde acmi tokmu olmam gerekiyor

Bi bilgim yok canm ama belki bebek sag taraftadr

Belki plesentan asagidadir canim ondan olmustur. Kahverengiyse pek korkma derler, genislemeden dolayi kilcal damarlar da catlayabiliyormus. Ama yine de doktora haber ver.
Yok canım ikiliden sonraki kontrolde doktor baktığında plesentan iyi yere yerleşmiş demişti.. akıntıda olabilir belki o gelen çok çok az bişeydi ve ondan sonra daha hiç gelmedi bişey, birdaha olurSa eğer diyeceğim doktora

Gozun aydin canim darisi basimiza insallah. Benim de uykular kacmaya basladi son 2 gundur, harmony testin sonucunu bekliyorum bu hafta sonuna kadar gelmesi lazim. Insallah bisey cikmazsa yeni hedef 22. Hafta detayli olacak bende de :) :)

Gözün aydın, sen de fazla yorumlamaya bak ama sorunsuz doğuyor plesanta aşağıda olsa da merak etme. Uzunluk da iyi zaten, 2,5 ve altı riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…