2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Noldu sana?

Kv filan mesela bişey diyor bir yere gideceğim zaman ben de ne amaçla söylediğini biliyorum ama herkes bana sen yanlış anlıyorsun sen kötü düşünüyorsun diyor her seferinde mi ben alınganlık yapıyorum anlamadım gitti resmen ben deli değilim diyen hastalar moduna sokuyorlar uydurmuyorum sonuçta

He he haklisin annecim de gulumseyerek gec. sen sinir oldukca o mutlu oluyor, sen takma o sinir olsun

Kizlarrr sancilandim hastaneye gittim rahim agzina bakmam lazim dedi vajinal ultrasonda bakti acaba bi zarari olurmu bebege

Hayırlı bayramlar kızlar..Rabbim bi dahaki bayramı bebişlerimşzle saglıcakla gecirmeyi nasip etsin..

Bende arefe gecesi sol gögüs altından baslayan ve sol bacaga vuran agrıyla acile gittim ebe alttan bakayım dedi istemedim bebişin kalp atısını dinleyip yolladı bişide demedi bayram günü aksama kadar kıvrandım agrıyla
Sonra gecti cok şükür
Rabbime emanet yavrularımız..

Saol sanada hayirli bayramlar evet banada mantkli bsy demedi artk sali gunu kendi doktoruma konturolum var ozmn ogrenirim neyin ne oldugunu Allah korusun yavrularimizi

Emin ol hiç sallamazsan amacına ulaşamayıp gıcık olan olur kötü niyetle yapıyorsa.

Amin, inşallah.

Geçmiş olsun, rahim kasları büyük ihtimalle ama dikkat etmek lazım tabi.

Geçmiş olsun canım

Benim doktorum ayrıntılıya 2 kez gireceğimi söyledi bi 18 bi 20.haftada.sizde 18de girerk olan varmı kızlar
Benim doktorum istanbulda surekli gidip gelemeyecegim icin beni 22. Haftada cagirdi ama burda olsaydin 18 ve 22 de 2 defa bakacaktim dedi. 18den itibaren gorebiliyorlar ama benim kalp ve damar konusunda onceki gebelikte problem oldugu icin 22. Haftada damarlari net gorebilecekmis.

Benimde detayli randevum 22. haftada ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…