2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay şu hamileleri üzmeseler çok doldum ya ne bileyim ben mi yanlış anlıyorum ben mi uyduruyorum herşeyi , hep hata ben de mi bilmiyorum ki kv kp eşim torunlarla gezmeye gidinci ev boşaldı oturdum ağladım hüngür hüngür içim şişmişti geçmedi ama neyse bayağı stresliyim tutamıyorum artık içimde eşimde hiç gönlümü almıyor iyice delleniyorum ne yaptım ki diyor

Benim doktorum ayrıntılıya 2 kez gireceğimi söyledi bi 18 bi 20.haftada.sizde 18de girerk olan varmı kızlar

Ayrintili ultrason nasil oluyo o 4 lu yestmi yoksa uc boyutlu ultrason mu canm
İkiside denemez..4 lü test değil, 4lü yaptırdm 16da. Ayrıntılı yada detaylı ultrason 3 yada 4 boyutlu cihaz olması değil uzman tarafından yapılan bir muayene olması ve tüm organları detaylı inceleyen bir ultrason türü..ya radyolog yada perinatoloji uzmanı bakıyor

Anladim canm cok saol doktoruma sorarim bnde

Merhaba kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor lekelenme yada kanama tarzı birşeyler var mı ben 2 haftadır pek iyi değilim

Merhaba kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor lekelenme yada kanama tarzı birşeyler var mı ben 2 haftadır pek iyi değilim
Beden canım hayırdır

Ben de bir haftadır iyi değilim sürekli Google a plesanta aşağıda yazıp yorumları yazıları okuyup videoları izliyorum kafayı yicem sanırım bazıları çok tehlikeli anne bebek ölüm tehlikesi öyle kanama böyle böyle erken Doğum bazıları yukarı çıktı sorun yok yaZıları . Tam da iş başı yapacam hatta Çarşamba perşembe seminer verecem
Sonra okul da başlıyor ya ayakta kalmak yorulmak etkilerse Allahım haftaları bitirebileceğini miyim 40a yaklaşsam keşke siye dua ediyorum hakkaten kafayı buldum yani

Sürekli lekelenmeler de korktuğum için dr gittim hep ultrasonla baktı bir sıkıntı yok ne kesede ne bebekte dedi günlük işlerini de yao sıkıntı olmaz dedi ama benim yine akıntı oldu öncekiler koyu kahveydi bu kan gibiydi çok korktum doktorlarda yok şimdi ebe baktı aktif kanaman yok dedi iğne yapildi şuan sıkıntı yok ama en ufak ıkınmada tuvalette falan eski kab geliyor galiba açık kahveye döndü rengi

Canım oğlumda n kanama uzmanı olmuştum bende gebelikler hep bir sıkıntı maşallahım var
Hep söylerim kesinlikle kabızlık ıkınma zarar seni tuvalet e rahat çıkaran neyse onları gün boyu yemeyi içmeyi unutma,oğlumda şakır şakır kanadı ama iyileşti sonrasında kahverengi veya kırmızı lekelenmeler ama kesinlikle ıkınma çünkü yarayı yeniden kanatıyor

Zaten öyle kabız olan biri değilim hamileligimden beri belki 1 kere olmuştur. Gaz için zorlanmada eski kan aktı galiba şuan çok şükür akıntı falan da yok .
Bugün çok korkuttu ama beni. Ultrasonda da göremedim bebişim ı bakalım bayramdan sonra giderim artık . Benim ilk gebeligim oldugu icin acemiyim cok korkaktim sarı akıntıda bile gittim bugün kan gibi görünce fena oldum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…