- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.741
İyim canm saol bnmde buaralar cok ama cok agrim var ama normalmis bebek büyüyormuş yatili misafirim var cok yoruldum hamile kadina misafir beklemek zormuş ya bn bu kadar zor olucagini bilmiyordumİyi canım şükür bugün ağrım vardı ama iyiyim şimdi kv ler ile annemlere geldik akşam yemeğine yan apartman tabi çok uzak değil :)))
Sen nasılsın canım :)
Bayramdan dolayı baya sessiz buralar isim dusunmeye basladınizmı yada ismiyle seslenen varmı bebeitolara
İyim canm saol bnmde buaralar cok ama cok agrim var ama normalmis bebek büyüyormuş yatili misafirim var cok yoruldum hamile kadina misafir beklemek zormuş ya bn bu kadar zor olucagini bilmiyordum
Maşallah 18 haftaya girmişiz cogu gitmis azi kalmış alışverişe basladnmi canm
Bnde bir kac kıyafet aldim battaniye falan yatak takim bakıyorum araba sectim ablam alacakmis saolsun puset aldim cok zevkliymis canm ya interneten bakıyorum cok guzel seyler var ama iste bnde kışlıklar ciksin tam alışverişe ozmn baslarim inşallah yavrularimiz saglikli olsunlarda :))))Ben hala bakiyorum henuz birsey almadim :) bilmiyorum ne zaman baslarim :) araba, yatak gibi seyleri anca aralik gibi alirim diyorum. kiyafete de ekim/kasim gibi tam bi kisliklar ciksin baslarim sanirim :)
İyim canm saol bnmde buaralar cok ama cok agrim var ama normalmis bebek büyüyormuş yatili misafirim var cok yoruldum hamile kadina misafir beklemek zormuş ya bn bu kadar zor olucagini bilmiyordum
İnşallah kısa surede yukarı çıkar inşallah fazla kafana takma stres yapmakta tetikliyo bazı şeyleri bolca dua et canımEvet ben de fark ettim
Kimseler yok
Büyük ihtimalle erkek ama ismine karar veremedik ben Ali eşim Alperen istiyor bir de plesantam asagıda olduğu için şuan tek aklımda olan o sabah akşam onunla ilgili yazı video sürekli onlara bakıyorum o yüzden henüz seslenme yok bebişime
Sen ne yaptın bakalım
Ömer'im
Bizim daha oluşmadan belliydi canım Defne :))
Bizimde daha cins8yet belli olmadan isim belliydi :) babasi ismiyle sesleniyor ama ben henuz alisamadim :) zaten ogluma dilim yeni donmeye basladi :)
Bnde misafirlerden pek musait olmadim ama gecen hafta almistim bi kac kıyafet birde puset hediye geldi yavas yavas almaya çalıyorum sonradan hepsini bi anda almaya kalkarsam cok pahli gelir senin zaten ikinci cocuk canm yatak oda cok şey zaten vardrGeçmiş olsun canım bu haftalar herkeste aynı şikayetler :)
Ben hiç çıkamadım alışverişe bir çorap bile almadık daha canım oraya git buraya git misafir ağırla hiç vakit ayıramadım ne kendime ne bebeğe bu ay çıkınca başlarım inşallah alışverişe :) Sen aldın mı hiç bişeyler :)
Geçmiş olsun kendine dikkat et misafirde olsa biraz anlayışlı olsunlar allah izniyle kalan haftalarimizi agrısız sızısız atlatmayı nasip etsin inşallahİyim canm saol bnmde buaralar cok ama cok agrim var ama normalmis bebek büyüyormuş yatili misafirim var cok yoruldum hamile kadina misafir beklemek zormuş ya bn bu kadar zor olucagini bilmiyordum
Saol canm ya biraz ayakta kaliyim o kadar cok agri oluyorki dayanamıyorum birde cok ağırlaştım ki sanki yasli teyzeler gibi oldum biraz yürüyüş yapiyim nefes nefese kaliyorumGeçmiş olsun kendine dikkat et misafirde olsa biraz anlayışlı olsunlar allah izniyle kalan haftalarimizi agrısız sızısız atlatmayı nasip etsin inşallah
Canm bnde de vardi istehszlik bu iki gundur istehem biraz acildi iki gundur yiyebiliyorum ama mide bulanti mide yanmasi devam ediyoAh kızlar bende hala iştahsızlık var midem ağrıyor çoğu zaman azıcık yiyorum ne olacak bilmiyorum ne xaman geçer bilmiyorum
Benim de eşim babasının adını koymak istiyor yusuf benim pek içime sinmiyor ama eşimi de kırmak istemiyorum yusufun yanına a hiç bir isim yakışmıyor içime sinen bir şey olsa 2 isim koyarım belki canim bence de çok zorÇabucak karar vermissiniz valla ne guzel ben tek tek yaziyom çiziyom iki isim mi yapsam tek isim mi kafam karışık hele eşim hiç fikir vermiyo isim isi zormuş biraz fikir verirseniz kız anneleri erkek olsa ne koyardınız diger erkek anneleri siz ne koymayı dusunuyorsunuz?
Bende bu sabah istifra ettim yine midem ağrıyor sürekli İnsallah doğuma kadar devam etmez ne diyeljmCanm bnde de vardi istehszlik bu iki gundur istehem biraz acildi iki gundur yiyebiliyorum ama mide bulanti mide yanmasi devam ediyo
Eşini kirmamak tabi ama icine sinsin diye 2. Ismi dusun bencede yusuf efe yada yusuf ege güzel oluyo sanki zor vallahi zorBenim de eşim babasının adını koymak istiyor yusuf benim pek içime sinmiyor ama eşimi de kırmak istemiyorum yusufun yanına a hiç bir isim yakışmıyor içime sinen bir şey olsa 2 isim koyarım belki canim bence de çok zor
Erken baslamıs sende ağirlasma ama olacak tabi sen kendine çoook dikkat et ayakta durmamaya bak normal dogum dusunuyosan nefes nefes kalsanda yuruyus yap canımSaol canm ya biraz ayakta kaliyim o kadar cok agri oluyorki dayanamıyorum birde cok ağırlaştım ki sanki yasli teyzeler gibi oldum biraz yürüyüş yapiyim nefes nefese kaliyorum
Canım ben biraz kilolu hamile kaldıgım icin cok sertlesmem olmuyo ama bazen aşirı gerginlik oluyo karnımda bence strese sokma kendini iyi dusun iyi olsunKızlar gobeginizin alt kısmında sertleşme var mı
Valla ben zaten çok takıntılıyım üstüne düştükçe üst üste geliyor sanırım 3 ay sorunsuz geçti mide bulantısı iştahsızlık hariç bu ay lekelenme kanama pesimi bırakmadı.Canım ben biraz kilolu hamile kaldıgım icin cok sertlesmem olmuyo ama bazen aşirı gerginlik oluyo karnımda bence strese sokma kendini iyi dusun iyi olsun
Bak her şey bizim beynimizde üstüne düstükce sorunlar yaşanıyo bol dua et kendini dinlemeyi bırak suyunu eksik etme herşey yoluna giroyo ben 6. Haftada yasadım kanama allahım sana emanet ettim dedim allah şükür bu haftalara kadar geldik pozitif dusunucez pozitif olcak herşeyValla ben zaten çok takıntılıyım üstüne düştükçe üst üste geliyor sanırım 3 ay sorunsuz geçti mide bulantısı iştahsızlık hariç bu ay lekelenme kanama pesimi bırakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?