- 11 Ekim 2010
- 35
- 20
- 88
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun ishalde bende de oluyor bi hafta ishalsem bi hafta normalim bu aralar herkesde varmıi viral salgındangünaydın herkese
bugünde ishal uyandımm ahhh ah ne çektik kızlarhergün bir yerim fire veriyor.
Bendede var aynisi haftalik degisiyo alıstım artik bolca su tuketmeye calisiyorumgeçmiş olsun ishalde bende de oluyor bi hafta ishalsem bi hafta normalim bu aralar herkesde varmıi viral salgından
Kontrolumuzu olduk. 18cm 250gr bir kuzu :) bize guzel guzel pozlar verdi, ablasina bol bol el salladi. insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz1ay sonra detayli ultrason insallah
geçmiş olsun ishalde bende de oluyor bi hafta ishalsem bi hafta normalim bu aralar herkesde varmıi viral salgından
gecmis olsunkızlar merhaba tatil boyunca görüşemedik
2 eylül evlilik yıldönümüzdü ayvalığa gittik bayramda sabah kalktım gayet iyiyim güzel bi foto paylaştım resmen nazar mı çıktı bilemedim
anam 2 saat sonra bir kusmaya basladım öyle hamilelik kusması vs de değil yeşil sarı safra 7 8 defa kustum su içtim kustum limonlu çay içtim kustum ayran içtim iyi gelir diye onu çıkardım 1 lokma ekmeği bile çıkardım doktorumu aradık hemen serum bağlansın dedi
gel gelelim aksam 7 de hastaneden çıktı ben resmen uyuşuktum bi yattım ertesi sabaha kadar :)
evlilik yıldönümüzde hastanede geçti :)
hala midem kötü sabah ilaç içtim 10 saniye sonra çıkardım ateşim yok ama mide felaket derecede hiçbir şey almıyor artık
çok teşekkür ederimgecmis olsun
kızlar merhaba tatil boyunca görüşemedik
2 eylül evlilik yıldönümüzdü ayvalığa gittik bayramda sabah kalktım gayet iyiyim güzel bi foto paylaştım resmen nazar mı çıktı bilemedim
anam 2 saat sonra bir kusmaya basladım öyle hamilelik kusması vs de değil yeşil sarı safra 7 8 defa kustum su içtim kustum limonlu çay içtim kustum ayran içtim iyi gelir diye onu çıkardım 1 lokma ekmeği bile çıkardım doktorumu aradık hemen serum bağlansın dedi
gel gelelim aksam 7 de hastaneden çıktı ben resmen uyuşuktum bi yattım ertesi sabaha kadar :)
evlilik yıldönümüzde hastanede geçti :)
hala midem kötü sabah ilaç içtim 10 saniye sonra çıkardım ateşim yok ama mide felaket derecede hiçbir şey almıyor artık
Sonuç 249 bebek te 1 trizomi olma riski var demektir. Kesinligi olmayan bir test.Kizlar bisey sorucam Trizomi21 1\249 cikmasi sizce normal mi? Doktor sonuclar iyi gozunuz aydin yazip mail atmis bana ama bilemedim.
Gözünaydın maşallah canım ya büyümüş müüü en son 14+4 de gitmiştim çok merak ediyorum![]()
Bu oran normal mi sizce yoksa daha mi dusuk cikmasi gerekiyordu? Sizde kac cikti? Benim yasim 34 oldugu icin de belki orani yukseltmis olabilir dedim ama biraz da endiselendim.Sonuç 249 bebek te 1 trizomi olma riski var demektir. Kesinligi olmayan bir test.
ilk attığım her lokmada mide agrısı çekiyorum sabah kalkınca içtiğim ilk su kesin çıkıyor midemden artık ekmekle ilaç yutar oldum aç karna suyla bsy içemiyorumÇok geçmiş olsun, bu ara mide üşütmezler çok fazla hastanelerde.