2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hozun aydin canm inşallah birdaha sorun yasamazsiniz

Canm bu haftami aşi olmamiz lazim

kızlar sağlık ocağı bana bana 20. haftanda gelip tetanoz olacaksın dedi.
dr. da 20-22. haftalarında renkli ultrason olacak dedi.

sizlere de dendi mi.??

kızlar sağlık ocağı bana bana 20. haftanda gelip tetanoz olacaksın dedi.
dr. da 20-22. haftalarında renkli ultrason olacak dedi.

sizlere de dendi mi.??
sağlıkocağına sadece giriş yaptırdım sonrada gitmedim aşıyı ilk defa duydum :) ben çok korkarım ya

Günaydın kızlar
Benimde bugün kontrolüm var bakalım detaylı için gün verecek mi doktor.. kızlar size detaylı ultrason için randevu vermeye başladı mı doktorlarınız ?
Bana kesin gun vermedi ama 22. hafta icinde gel dedi. 30 Ekim icin arayip almam lazim.

Ay cok saol canm bnm Allah yavrularimi saglicakla kucagmiza almayi nasip etsin amin

Amin canim sağlıklı sıhhatlı doğumumuzu yaşayalım

Canm bu haftami aşi olmamiz lazim

Sağlık ocağindaki ebem beni bayramdan ömceye tetenos aşısina cagırmısti bayram tatili uzayınca gidemedim bugün gittim vurundum ama bu aşilar dr un ve senin takdirinde vurunmak istiyosan dr onaylıyosa vurulmalısın yanlis bilgi vermeyim ama 16-20 hafta arası ilk doz aşıyı 20-24 hafta arasi ikinci dozu vuruyolar ben ikinci doza 10 ekimde gidicem sanırim 23 yada 24. Haftamda olucam dr unla bugun konus istersen

Kizlar ben ilk defa dun itibariyle yuruyuslere basladim. 20 dakikada nefes nefese kaldim hafif de kasikta batma olunca dondum eve. Ama birakmicam 20 dakikada olsa bugun de yurucem.

Sizde de yuruyuste batma oluyor mu?

Kizlar ben ilk defa dun itibariyle yuruyuslere basladim. 20 dakikada nefes nefese kaldim hafif de kasikta batma olunca dondum eve. Ama birakmicam 20 dakikada olsa bugun de yurucem.

Bende oluyo canim ve bel ağrısı oluyo ama bende pes etmiyorum 20 dk basladim şimdi 40 dk kadar yuruyorum cunku 3 aydan sonra kilo artisim hizlandı

Dogru söylüyorsun canm bugun bi doktoruma soriyim sonra yaptriyim ozmn cok ama cok teşekkür ederim tatlim

Bnde de aynisi oluyo canm ama yürümeye calisiyorum ama dn cokta belim cok agriyo ayakta kaldigim zmn

Kızlar dünkü şişliğim gitmiş +3 üm bugün.
Bende yürüyüşe başlocam zaten yürüyordum ama düzenli hale getireceğim

ben oturarak çalışıyorum oturdukça ağrı ve batma oluyor tam tersi :)

normal doğum için bi yağlarla vajina masajı varmış birkaç cm daha açılsın diye bileniniz var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…