2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O test icin hangi bolume gidicem canm evet dedigin gibi iltihap hic kurumuyo cok canimi yakiyo artk dayanamıyorum ya hatta ameliyata bile raziyim
Romotoloji cnm sanırım şüpheleniyorum test yaptırmak istiyorum dersin yaparlar

günaydın kızlar
bayram öncesi gittiğimizde bacağını açmadı biizmki çikolata yedim tiramusu yedim yan geldi yattı
doktorda %51 kız olabilir ama kendini adapte etme göstermediği için yorumu yaptım dedi
cuma gideceğiz bakalım ne yesemde bacak açsa bilemedim :)
ben en son bayrama girmeden önce 3 kilo almıştım zaten kilolu başladığım için doktor kızdı :) umarım tatilde almamışımdır

kızlar doktora gıtmeden bsy sorcam o gün çatı mı rahım agzı mı bı cm vs olması gerekıyor dıye bahsedıyordunuz sorun doktorunuza diye o neydi gitmişken sormak istiyorum

kızlar doktora gıtmeden bsy sorcam o gün çatı mı rahım agzı mı bı cm vs olması gerekıyor dıye bahsedıyordunuz sorun doktorunuza diye o neydi gitmişken sormak istiyorum
RAHİM AĞZI uzunluğu canım. 2,5 üstü olması lazım. altı olunca erken doğum riski var.

Nutella ye canım, ya da ballı bişiler :) bende işe yaramıştı.
Kilo için de ekmeği azaltıp, karbonhidratı ve şekeri kesersen daha kontrollü gider.

Nutella ye canım, ya da ballı bişiler :) bende işe yaramıştı.
Kilo için de ekmeği azaltıp, karbonhidratı ve şekeri kesersen daha kontrollü gider.
ben zaten kilolu basladım 80 le acıkcası suan cok da yemıyorum ama vucut az kalori yakıyor gercı bı arada mıdeden dolayı hep yattı yuruyus vs olmadı
bazılarıda sonradan duruyor son 2 ayda tekrar alıyorsun dıyo
tatılde bol yuruyus yaptım zaten bı gunumde kusmaya gıttı aldıysam vermişimdir umarım :)

Ah çok sıkıntı o işler ben de 12.yılı devirdim 2senedir Yen'i okulumda zümrelerimle çok uyumluyuz ,sıkıntılarınız geçer inşallah ama daha başta öyle gerilim yaratması kötü olmuş

Günaydın kızlar ..Bugün kontrolüm var inş hersey yolundadır..
Ben 17+3 şimdiden 8 kg aldım

Günaydın kızlarr birazdan doktora gidiyoruz randevumuz var bugün hiç kilo almadım daha bakalım doktor ne dicek cinsiyetine artık yüzde 95 dicek mi hazırlıklara başlamak istiyoruuumm

Kızlar bugün ben de doktor a gidiyorum
Bayramdan önce gitmiştim ama plesanta asagıda kontrol olsun dedim
Hayırlı haberler alırız inşallah hamileliğimiz sıkıntısız geciyordur

Günaydın kızlar
Benimde bugün kontrolüm var bakalım detaylı için gün verecek mi doktor.. kızlar size detaylı ultrason için randevu vermeye başladı mı doktorlarınız ?

Maşallah prensese saglıkla gelsin dünyaya kafana takma kasılmaları allahım güc kuvet verir insallah

Günaydın hanimlar ben bugun sağlık ocağimda kan verdim aşı oldum pazarteside dr kontrolum var hayirlısıyla ilk defa dun gece sanki hissettim oglumu ilk gebelik oldugu icin anlayamıyorum.
Kontrolü olan arkadaşlarin iyi haberlerini bekliyorum.
Cinsiyet ögrenenlerinide tebrik ediyorum. :)
Kilo almisim +4 um bende sağlıklı gebelikler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…