- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.021
ben zaten kilolu basladım 80 le acıkcası suan cok da yemıyorum ama vucut az kalori yakıyor gercı bı arada mıdeden dolayı hep yattı yuruyus vs olmadı
bazılarıda sonradan duruyor son 2 ayda tekrar alıyorsun dıyo
tatılde bol yuruyus yaptım zaten bı gunumde kusmaya gıttı aldıysam vermişimdir umarım :)
Günaydın kızlar
Benimde bugün kontrolüm var bakalım detaylı için gün verecek mi doktor.. kızlar size detaylı ultrason için randevu vermeye başladı mı doktorlarınız ?
selam canlar günaydın.
biz oğluşumla erkenciyiz kontrolden geldik. 3 lü tarama için kan verdik.
plesanta aşağıda demişti bugün yukarıya çıkmış ilacını keselim dedi.
çok sevindim. Allah herkeslere hayırlı sağlıklı doğum evlat nasip etsin.
kızlar sağlık ocağı bana bana 20. haftanda gelip tetanoz olacaksın dedi.
dr. da 20-22. haftalarında renkli ultrason olacak dedi.
sizlere de dendi mi.??
sağlıkocağına sadece giriş yaptırdım sonrada gitmedim aşıyı ilk defa duydum :) ben çok korkarım ya
Merhaba kızlar.
Ben de 2017 Şubat annesiyim.
Oğlum şu an pıt pıt emeklemeye çalışıyor. Oyunlar yapıyor , yeni yeni tatlar deniyor.
Güzel zamanlardan sesleniyorum size:)
Geçen yıl bu zamanlar bulantılarım yeni yeni geçiyordu.
İkinci trimister coook rahat.
Son üç ay hazırlıklar hız kazanırken son bir ay nasıl geçiyor anlamiyorsunuz.
Hooop kucaginizda misler gibi kokan bir bebek.
İlk zamanlar siz anneliğe, o size, o yeni dünyaya -kisaca onun işi daha zor- alisirken bir bakıyorsunuz göz teması kurmaya sizi takip etmeye başladığı 2. Ay geliyor.
3. Ayda sihirli bir değnek değiyor zaten hayatınıza.
Sonrası hep hep hep güzel ve çok eğlenceli.
Çünkü bebeğiniz iletisime geçiyor.
Annelik gitgide daha sevilesi bir duygu.
Dilerim en güzel şekilde yaşamak nasip olsun sizlere de... Sevgiler :)
Aynı ben, başkasına bile vurulurken kötü olurdum; şuan her gün vuruluyorumAnneler Korkmazben iğneden nefret ederdim, acısından değil de o iğnenin vücuduma girme hissi içimi çok kötü yapardı. Ama 6 aydır her gün iğne vuruyorum kendime. Alışıyor insan. Bir de tetanoz alışı acıtmaz sadece kolu sertleştirir.
Ben yaptım.ilk doğumumda perine masajı deniliyor. Yırtik dikiş ve epizyo olmadı çok sükür.normal doğum için bi yağlarla vajina masajı varmış birkaç cm daha açılsın diye bileniniz var mı arkadaşlar
Nasil yapiliyo canim netten bulabilir miyiz? Bunlarin olmamasi süperBen yaptım.ilk doğumumda perine masajı deniliyor. Yırtik dikiş ve epizyo olmadı çok sükür.
Benim oğlum biraz zor bir bebekti ama harika vakit geçirdim ben. Önceligim mutlu olmasaydı iyi kide öyle olmus. Şuan 15aylık ama acayip özlüyorum o kücük zamanları bile. Bir kanguru ben eşim ve oğlum yurtici yurtdısı bol bol gezdik. Iyi ki yok ev işi yok su yok bu takmamısım. Bir inanısım var ütüsüz kıyafet giysek belki geçer gider ama çocugumuzdan kaçırdığımız zamanlar geri gelmez.Güle güle, sağlıklı günlerde büyütün inşallah.
Hormonlarım bugün duygusal yönde galiba, gözlerim doldu bir an önce seneye bugün gelsin de bebeğimle oynuyor olayım istedim :)
Kızlar ikili tarama testinde yüzde 95 kız dedikleri bebişimiz bugün 100 de 100 onaylı erkek çıktı
Evet 35 haftada başladım ben yağlarla vajinaya masaj şeklinde yapılıyor. Perine masaji diye yaz yerli yabancı çıkıyor videolari. Bide normal dogum icin hareketler var onlarada 34 haftadan sonra başladim. Güzel bir doğum hikayem var isterseniz paylaşırım sizinlede. Ben o saatleri acılar icinde kıvranmak gibi değilde mucizevi olarak hatırlıyorum. Kendimi oğluma odaklamistım ve doktoruma çok güvendim. Sezeryan ya da normal aklımda sadece benim için elinden geleceğini yapacağı vardı doktorun. Iyi kide güvenmisim.Nasil yapiliyo canim netten bulabilir miyiz? Bunlarin olmamasi süper
Kaçıncı haftadan sonra değisti? Çok duyuyorum bunu 12 13 haftadan sonra değisebiliyor diye. Bizimde 2016 haziran annelerinde 2 arkadaştada kesin kız deyip baya ünlü bir doktor 15 hafta sonrası erkek demiştiKızlar ikili tarama testinde yüzde 95 kız dedikleri bebişimiz bugün 100 de 100 onaylı erkek çıktı
Anaaa o nasıl oldu
Kaçıncı haftadan sonra değisti? Çok duyuyorum bunu 12 13 haftadan sonra değisebiliyor diye. Bizimde 2016 haziran annelerinde 2 arkadaştada kesin kız deyip baya ünlü bir doktor 15 hafta sonrası erkek demişti
En kötüsü insan şartlanıyor.
Aynı ben, başkasına bile vurulurken kötü olurdum; şuan her gün vuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?