2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bizede göstermediği için %51 kız dedi bizimde hala net değil bekliyoruz ama insan ona bile alısıyor suan eşim kızım diye seviyor mesela bence net olmadıkça söylememeleri lazım
51 de 1 nedir yani keşke söylemeseydi iyiydi bizimkini de dedim içimden
ama cidden sıkma sanını Allah sağlık versin şimdi de ayrı bi heves yaşayacaksın öyle düşün kendini öyle motive et

yenidoğan setlerinden 2 tane alıp, 3 tk da 0-3 ay alsak nasıl olur acaba ,yeterli olur mu

Ben liste olarak yapmadim zaten hersey duruyor oğlumdan daha kücük malum. Biraz kıyafet alırim o kadar.

Bi arkadaş daha vardı, bacak ile kasıkın birleştiği yerde,eklem yerinde ağrı; ağrıya dayanamayıp mesaj çektim şimdi: belden sinir sıkışması olabilir dedi.

Yapmadım canım ama yapıcam oğlumdan tecrübe var biraz liste oluşturcam :)

yaa liste yaparsan beni de etiketler misin? ilk haftalarda nelere daha fazla ihtiyaç olur?

Bence yetmez. Yani cıtcıtlı ve alt pijama alabilirsin ekstra.

çıtçıtlı 3 boy al diyorlar, ilk haftadan sonra bebek hızlı büyüyormuş..

bir de alışverişe ne zaman başlamak lazım, şimdiden ufak ufak olsak çok mu erken acaba?

yenidoğan setlerinden 2 tane alıp, 3 tk da 0-3 ay alsak nasıl olur acaba ,yeterli olur mu

Ben fazla almayı düşünüyorum canım oğlumda çok lazım olmuştu günlük penye takımlar sürekli kusuyor altını değişirken çiş yapıyor tükürükleri akıyor mama dökülüyor bazen terliyor çişleri sırtına kadar çıkıyor çok lazım olmuştu bana kışın hemen yıka kurusun olmuyor

hmm. içlik zıbında lazım olur değil mi?

Bugün aynı seyi kontrolde sordum dr rahim dedi o sertlik korkma agrılar için rahim büyüyo dedi.inş sizinde önemli bişi yoktur.
Kontrolde hersey yolunda cıktı..cok sancılarım oluyodu gaz cokmus ondan olır dedi..
Bebiş 17+3 200 gr dedi..
Tüm kontrole giden arkadaşlar hayırlı haberlerle dönersiniz inşaAllah.
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Kesinlikle öyle göstermiyor diye direk kız damgasını yapıştırıyolar. Bana kız diyen doktor bacak arasına öyle çok iyi bakmıştı ki kendini göstermişti ve yüzde 95 kız demişti bugün pipisini gösterince kendi doktorum şok oldum... bence 16. Haftaya kadar hiç bişey söylenmemeli yada tam belli emin olana kadar ihtimal vermemeliler. Şimdi erkek mi olcak kızmı olcak. Doktorum artık yanılma payı yok dedi..... nerelere gideyim nerelere oda takımınıda almıştık

Ayy inşallah canım içimi rahatlattın inanki.
Bebeğinee sağ salim kavuşman dileğiylee

Çok yaramaz çok süpriz yaptı bize

bende yeni öğrendim senin yorumu okuyuncada acaba bizimkide mi öyle dedim fakat erken tahminler böyle yanıltıyor ,benimki değişmez herhalde ultrasona göre 1 haftada önden gidiyor

Oda takımı için bence hemen değistir haber ver. Benim oğlumda beyaz almistım dekoru ona göre yaptım.

bende yeni öğrendim senin yorumu okuyuncada acaba bizimkide mi öyle dedim fakat erken tahminler böyle yanıltıyor ,benimki değişmez herhalde ultrasona göre 1 haftada önden gidiyor

Benimde 20 ydi doğum tarihi 16 sına indi. 14. Haftadaki tahmin yanlış çıktı umarım kimsenin başına gelmez tedirgin olmayın kızlar

Rabbim saglıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı banada 12 haftadan beri oglan dedi 15 hafta pipiyi görünce kesinleşmiş oldu.
Henüz hiçbişey almadım..Ilk oglusumdan cogu sey duruyor..bi kaç parca yeni alırım cabuk büyüolar cünki

Benimde 20 ydi doğum tarihi 16 sına indi. 14. Haftadaki tahmin yanlış çıktı umarım kimsenin başına gelmez tedirgin olmayın kızlar

benimde 2.haftada erkek tahmini yaptı. 16 haftada kesinleşti.

bi arkadaşın 12.haftada erkekti 16.haftada kız demişler. benden 2 hafta önde o. bende kıza döncek benimki sandım ama dönmedi

Bebek doğunca kanı değişiyor diye biliyorum, iyi de nikah döneminde nasıl oldu sizin? Orda kan uuuşmazlığı olunca ne yapılacağı ilei lifli bilgi veriliyor diye biliyorum
Kan uyuşmazlığınız var dediler bsy demediler başka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…