2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde duruyor hersey ama oğlum mayıs doğumlu bu şubat olacak. Acaba giyermi diyorum hoş ilk zamanlar zaten hep penye giyiyor.

Dayanamıyorum gidip alısveris yapasım var çok
Ama daha baya erken biliyorum. Ayrıntıli ultrasondan sonra belki deyip kendimi tutuyorum. Yalnız değilim dimi kızlar
valla yalnızsın sanırım ben oda takımını ana kucağını kangurusunu bebek arabasını vs aldım. birkaç tane zıbın vs de aldım

yaaa oda takımını da mı almışitınız gelmediyse mağazayla konuşun değiştirin bu sıkıntı olmuş işte
bana doktor 30a kadar bekle bsy alma dedi bekliyorum büyük parçalar için
kıyafet vs de cinsiyet belirlensin alacağım ama babası dayanamadı almış bsyler :) gri beyaz zıbın :)

demekki cinsiyet yemeyle içmeyle anlaşılmıyor maviucurtma33 sanırım seninle aynı şeyleri tüketmiştik acı ,ekşi,tuzlu seninki erkekti galiba yanlışsam düzelt cnm lütfen

Keseriz diye bir ihtimal var mı? Yoksa sonuna kadar mı?

benim ki tamamen önlem amaçlı olduğundan kesilme ihtimali var. çünkü benim genlerden biri normal, biri heterozigot. o yüzden kullanmama bile gerek yokmuş ama tüp bebeklerde her türlü transferde kullanılıyor, sonra da kesmedi doktorum her ihtimale karşı.

Rahim ağzını ölcmedi hic doktorum.Ne zaman yapilmasi gerekiyor onun kızlar ?risk gormedigi icin yapmamis olabilir mi
Plesanta nasil diye sordum agrilarim ondan mi ki diye yok yukarda sıkıntı yok dedi.onu sormadim hic.

canım öncesinde bu konuyla ilgili bir hikayesi olanlarda 14. haftada ölçüm başlıyor. hikaye yoksa 20 li haftalarda başlıyor. merak etme yani sizin için erken henüz.

benim afp testi temiz çıktı yine 10,000 de 1 den az çıkmış risk. doktorum çok şanslısın böyle stressiz geçiyor herşeyin dedi. ayrıntılı ultrason içinde 28 eylül randevu tarihim :) aldı beni yine bir heyecan :) bu arada ayrıntılı ultrason için yine fiyat sordum yanımda ona göre nakit getireyim kart kullanmıyorum dedim 350 lira dediler :)

Dayanamıyorum gidip alısveris yapasım var çok
Ama daha baya erken biliyorum. Ayrıntıli ultrasondan sonra belki deyip kendimi tutuyorum. Yalnız değilim dimi kızlar

ben görünce çok beğenirsem alıyorum :) ama oda, araba filan almadım henüz.

canım göbek deliğinin yaklaşık 7-8 parmak sağ ve solu daha yumuşaktır, ben son günlerde orayı keşfettim. oradan vurunca morarmıyor. ortalar artık çok acıyor ve morarıyor.

valla yalnızsın sanırım ben oda takımını ana kucağını kangurusunu bebek arabasını vs aldım. birkaç tane zıbın vs de aldım
Oda, araba, araba koltuğu, sepet beşik sampuan deterjan kanguru zaten oğlum 15 aylık hepsi yepyeni duruyor. Bir alırsam biraz kıyafet ama oğlumdan etiketli bile olanlar var. Ondan kıyafet için acele etmiyorum. Erkek olunca bide buda tutuyorum kendimi

kızlar iğneyi kan pıhtılaşmasından dolayı mı vuruyorsunuz
bir de kan uyuşmazlığı olayı için ne yapıyorlar bileniniz var mı benim eşim + ben - kanlara sahibiz

bu da var canım ben de :) her şeyi toplamışım üstüme, ben negatif, eşim pozitif :) ilk doğumdan hemen sonra iğne yapılacak ki ikinci doğum için sıkıntı olmasın. benim kürtajda bile vurdular. bu arada biraz zor bir iğne, hazırlıklı ol diye söylüyorum.

Herkese mrb kizlar bnde konturoldan geldim 4 lu tarama test sonucu iyi cikti cok şükür 22eylule ayrıntılı ultrason tarifi verdi bnde 1kilo almisim cok sukur sizden nasil haberler

En iyisi sağlık ocağında bende hemşire ye vudurayim bir kere nasıl koldan yapıyor öğrenirim

Bebek doğunca kanı değişiyor diye biliyorum, iyi de nikah döneminde nasıl oldu sizin? Orda kan uuuşmazlığı olunca ne yapılacağı ilei lifli bilgi veriliyor diye biliyorum

yok canım o çoook eskidendi. şimdi anneye yapılan bir iğneyle önlem alınıyor. zaten risk ilk doğumda değil, sonrakilerde.

nikah sırasında da bazı belediyeler bu konuda bilgilendiriyor, bazıları onu bile yapmıyor. bu ülkede kendin bilinçli değilsen işin çok zor.

Doktor ama sürekli aynı yerden yapma diyor mesela bir gün sağ bacak bir sol bacak bir gün sağ kol bir gün sol kol ben böyle yapıyorum daha iyimiş böyle
Ben de sürekli göbeğimin farklı yerlerinden vuruyorum canım ama kol ve bacaklara geçmem lazım artik bakalım deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…