- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.661
Aynen canim bastonluk kadar bir büyüseler bizim icin de büyük rahatlik olacak :))Zaten kullajmazsin oyle bi araban olsa. biz Hartan in 3in1 ini almistik kizimda. Sen de 1 ay ben diyim 2 ay kullandik, o kadar hantaldi ki chicco ya gecis yaptik. sonrada baston aldik en misi bastondu :)
İyimiş canım denerim onu daBen ilk doğumda bu sorunu elektrikli pompayla çözdüm canım hastanede kullanmaya başladım göğüs ucum içine çöküktü cocuk ememiyordu istese de.Çok iyi oldu pompa hem ucunu çıkardı hem sutum de daha çok geldi
İnşallah kötü bişi değildir canım. Korkma hemen. Olumsuz olsa sana söylerdi bence.Kızlar aklıma birşey takıldı. Detaylıda doktorum herşey gayet iyi diye açıkladı anlattı birbir, raporu hiç okumamştm eve gelince güzel şeyler duyunca.3-4 sayfalık rapor yazmş doktor.hep olumlu şeyler ama biyerde koyu bi cümle yazmış oda şu Uterin her iki tarafındaki arterde çeltik gözlenmekte ( fizyolojik ) diye yazmış.aklıma takıldı benimde olumsuz birşey gibi geliyor kulağa.kendi doktorum yarın görecek. Arayıp konuşucam.ama bi taktım yani.
Anladim canim. Artik sonrasinada kendi doktoruma randevu alacagim :)nemesis benim kendi doktorum görecek sonucumu, perinatologdan çıktıktan sonra kendisine göstereceğim
Anladim canim. Artik sonrasinada kendi doktoruma randevu alacagim :)nemesis benim kendi doktorum görecek sonucumu, perinatologdan çıktıktan sonra kendisine göstereceğim
Kızlar aklıma birşey takıldı. Detaylıda doktorum herşey gayet iyi diye açıkladı anlattı birbir, raporu hiç okumamştm eve gelince güzel şeyler duyunca.3-4 sayfalık rapor yazmş doktor.hep olumlu şeyler ama biyerde koyu bi cümle yazmış oda şu Uterin her iki tarafındaki arterde çeltik gözlenmekte ( fizyolojik ) diye yazmış.aklıma takıldı benimde olumsuz birşey gibi geliyor kulağa.kendi doktorum yarın görecek. Arayıp konuşucam.ama bi taktım yani.
İşte doktoruma çok inanıyorum. Ssvd ye de sıcak baktı ya. Bide terapi gibi geliyo kadın çok sakin.
Kızlar aklıma birşey takıldı. Detaylıda doktorum herşey gayet iyi diye açıkladı anlattı birbir, raporu hiç okumamştm eve gelince güzel şeyler duyunca.3-4 sayfalık rapor yazmş doktor.hep olumlu şeyler ama biyerde koyu bi cümle yazmış oda şu Uterin her iki tarafındaki arterde çeltik gözlenmekte ( fizyolojik ) diye yazmış.aklıma takıldı benimde olumsuz birşey gibi geliyor kulağa.kendi doktorum yarın görecek. Arayıp konuşucam.ama bi taktım yani.
elma sirkeli suyla bi temizle istersen cnm faydası olabilirİyi akşamlar hanımlar
Benim önceden de cildimde dermatit sorunum vardı bi kaç gündür berbat yüzüm ya kızarıklık ve küçük küçük kırmızı noktalar çok cirkinlesti yüzüm hormonlardandir demi.Dermatologa gitsem mi ilaç kullanmak istemiyorum mecbur kalmadikça. sadece temizleyici köpük kullanıyorum o da dokunuyor heralde baska bi urum onerir mi acaba.
Sizin cildinizde değişiklikler var mi
Günaydın canm gozun aydin Allah saglicakla kucagna almayi nasip etsin korkma bende gecen hafta alttan baktirdim cok sancilaninca bakmam lazim dedi Allahinizniyle bsy olmaz ama doktorun tavri cok kotu ya boyle bsy olurmu sen istemeyen biseyi bi sknti olmadikca yapmamasi lazim biz soru sorariz buda bizim dogal hakkimiz oda bizi bilgilendrmek zorunda tamm cok isi cok hastasi vardr ama boyle terslemek te neymis yagünaydın kızlar
benim bebeişte kesin olarak kızmış cuma öğrendin adını zaten başından beri ipek düşünüyorduk artık kesinleşti Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse ipek kızım geliyor panoya bir kızçe ekleyelim :)
bu arada rahim ağzı uzunluğunu doktora sorunca doktor biraz beni tersledi nerden çıktı erken doğum riskin yok daha ayın kaçtı vs dedi sonra sinirlenip ben kendimden eminim de sende emin ol diye alttan baktı gerek yok dedim alttan bakmaya gebeliğimden beri alttan hiç bakılmamıştı yok yok fotosunu çekelim elinde olsun daha ağzın açık bile değil görmüş ol dedi ben acayip kortum zar zor girdi resmen beni kendini belgelemek için zorladı kasıldığımı gördüğü halde fotosunu çekti al elinde de belge olsun dedi
sonra saatlerce rahmim içi agrıdı bebekte çok üzüldüm korktum bsy olacak diye çünkü annem alttan hiçbir zaman baktırma vs demişti bi doğum hastanesinde çalışan arkadaşımda alttan kurcalattırma kendini demişti o an öyle üzerime geldiki yok mok dememe rağmen girdi alet ağrıdıkça ben korktum ama arkadaşım risk olsa alttan bakmazdı dedi baya bi gerildim sonra zaten sorduğum her soruya bu nerden çıktı aaa çok şaşırdım gooogladıkça kafaya gereksiz şeyler takılmış bsy olsa biz size illaki deriz nette araştırma yasak siz nete değil bixze güvenin bize bırakcaksınız kendinizi vs diye laflar soktu eşimde bende .çok gerildik elimizden gelse doktor değiştireceğiz o derece sinirlendik
biraz da kötü bi günündeydi sanırım zaten girer girmez suratı beş karıştı bende hiç soru sormayp bu zamana kadar çok fazla bi anda soruları dayayınca kadın bunaldı mı bilemedim ama bizi baya gerdi
Canm geçmiş olsun doktorun ne diyo ilac kullanma mi diyogünaydın kızlar benim daha öncekii gebeliklerimde olduğu gibi sanırım bunda da böbreğime katater takılması lazım ,sabaha kadar böbrek ağrısı çekiyorum taktırmak ta istemiyorum ,bu gebeliğimi hiç birşey yaptırmadan ve kullanmadan devam ettirmek istiyoum çok şükür bu haftaya kadar 1 tane ilaç kullanmadım ağrım olmasın diye gerekirse oturarak uyuycam artık canım yansın istemiyorum
Doktoru hemen degistir bencede. Benim doktorum bana ik 3 ay vajinal ultrason daha guvenli ama 3 aydan sonra kullanmiyoruz dedi. Hatta tatile giderken bana acil durum icin tahlillerini ve son ultrason olcumlerini al ama sakin vajinal muayene ettirme dedi. Bunu doktorunun bilmesi lazim bu bir.günaydın kızlar
benim bebeişte kesin olarak kızmış cuma öğrendin adını zaten başından beri ipek düşünüyorduk artık kesinleşti Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse ipek kızım geliyor panoya bir kızçe ekleyelim :)
bu arada rahim ağzı uzunluğunu doktora sorunca doktor biraz beni tersledi nerden çıktı erken doğum riskin yok daha ayın kaçtı vs dedi sonra sinirlenip ben kendimden eminim de sende emin ol diye alttan baktı gerek yok dedim alttan bakmaya gebeliğimden beri alttan hiç bakılmamıştı yok yok fotosunu çekelim elinde olsun daha ağzın açık bile değil görmüş ol dedi ben acayip kortum zar zor girdi resmen beni kendini belgelemek için zorladı kasıldığımı gördüğü halde fotosunu çekti al elinde de belge olsun dedi
sonra saatlerce rahmim içi agrıdı bebekte çok üzüldüm korktum bsy olacak diye çünkü annem alttan hiçbir zaman baktırma vs demişti bi doğum hastanesinde çalışan arkadaşımda alttan kurcalattırma kendini demişti o an öyle üzerime geldiki yok mok dememe rağmen girdi alet ağrıdıkça ben korktum ama arkadaşım risk olsa alttan bakmazdı dedi baya bi gerildim sonra zaten sorduğum her soruya bu nerden çıktı aaa çok şaşırdım gooogladıkça kafaya gereksiz şeyler takılmış bsy olsa biz size illaki deriz nette araştırma yasak siz nete değil bixze güvenin bize bırakcaksınız kendinizi vs diye laflar soktu eşimde bende .çok gerildik elimizden gelse doktor değiştireceğiz o derece sinirlendik
biraz da kötü bi günündeydi sanırım zaten girer girmez suratı beş karıştı bende hiç soru sormayp bu zamana kadar çok fazla bi anda soruları dayayınca kadın bunaldı mı bilemedim ama bizi baya gerdi
teşekkür ederim böbrek ağrısı için soruyorsan bunun ilacı yok stend takılmak zorunda ,ilaç derken vitamin harici hiçbirşey kullanmadım cnmCanm geçmiş olsun doktorun ne diyo ilac kullanma mi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?