2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hayir illa alttan bakmak zorunda degil, ama alttan daha kesin sonuc aliniyor

arkadaşımın doktor arkadaşıyla konustum alttan bakması çok gereksiz olmuş dedi bu uygulamayı zaten sana 8 ve sonrası haftalarda yapması gerekirdi hadi yapmadı söylemedi şimdi yapıyorsada alttan bakmasına gerek yoktu dedi
lekelenmen olmadıysa cınsel ılıskıye de gırmedıysen agrın varken sıkıntı yok dedı arkadas
aynen yogunlugu benı baglamaz dogru dıyorsunuz gebelık takıbıyse edecek yanı hastalandım gıttıgımde sormadı bıle zehırlendın mı naptın bı sor yanı senı aramısım ne yapalım demısım
bu nasıl takıp anlamadım
cıdden degıstırmeyı dusunuyorum artık
evet alttan bakmasına gerek yokmus ama neyseki alttan bakmakta sıkıntı yok lekelenmen vs olmadıysa dedi ağrım oldu dedim normal dedi diğer doktor agrıun varken cınsel ılıskıye gırmen sakıncalıydı gırmnedıysen ıyı dedı kı gırmedım cok sukur lekelenmede olmadı rısk yokmus ama lekelenme vs olsaydı sanırım kadını bogardım
doktor arıyorum suan son kotnrolume gıdıcem hakkım varken bakalım

Homely_angel o yumru başka iğne yumruları başka canım farkedersin
Daha buyuk ve dıştan bakıldığında görünen sert bir minik tepecik
Ywr değiştirir kasılma yumrusu iğnenin yeri bellidir
Doktorun kasılma görse söylrdi ama kontrole gittikçe kasılma görünüyor mu rahimde diye sor endisen olursa
Kasılma doktor takibiyle sorun olmuyor sadece bir iki hafta erken doğuma neden olabilme durumu olur ama doktor takibiyle ve gerekli ilaçlarla
Evham yapma

İpek kız geliyor demek, hayırlı olsun tatlım.

Doktoruna gelirsek yaptığı hiç hoş değil, sen oraya gerilmeye değil rahatlamaya gidiyorsun. istediğin soruyu soracaksın tabi. bu zamanda okumamak, araştırmamak mümkün mü. kaldı ki istemediğin bir ölçümü de yapması çok sinir bozucu gerçekten. dediğin gibi elinden geliyorsa doktor değiştir canım, istediği sıkıntısı olsun bunu sana yansıtamaz. ay ben bile sinirlendim.

Diğer konuya gelirsek, biliyorsun benim de aynı takibim yapılıyor. vajinal olarak bakılıyor ama doktorlar hamileyken vajinal kontrolü fazla içeri sokmadan yapıyor. o yüzden sıkma canını.

inşallah dilediğin gibi olur ama yine de kontrollerini aksatma canım, tam konuyu bilmiyorum ama sonra böbreklerinde kalıcı bir şey bırakma ihtimali filan olmasın.

benim de haftaya aşım var. sen çooğumuzdan öndesin o yüzden belki bizim saçlar daha çıkmamıştır :)

rahim agzının uzunlugunu sordum direk garip cidden sinirliyim hala bi arkadaşımın doktor arkadaı var whatsptan ona yazdım ılla alttan mı bakılıyordu dıye bakalım ne dıyecek ondan cvp beklıyorum
Benimkini karindan bakildi. Doktordan dontora fark ederki bilemem ama.

Kızlar selam
Doktordan çıktım bebek iyi çok şükür ama moralim çok bozuldu.bebeğin suyu az dedi doktor bol sıvı tüket dedi.3 hafta sonraya randevu verdi.bu şekilde giderse sıkıntı yok ama dahada azalırsa sorun olur dedi.napmam lazım hiç bilgisi olan varmı?

Kiz ben çekirge doruktan aldim 225 lira 50 lira 50 liradir bebisime battaniye alirim o paraya yaaaa hemen arayip optal ettiriyorum

Banu Karabulut olması lazım radyolog ayrıntılı ultroson yapan doktor. Çok iyi diyolar övüyolar falan ama ilk defa karşılaşıcam canım. Bide çekirge dorukla yıldırım doruk arasında hep fiyat farkları var. Geçen sene arkadaşlarımın biri doruk çekirgede biri yıldırım dorukta doğum yaptı. Yıldırım doruktaki o zamanlar normak doğum 1400 dü. Çekirgedeki 3 bin civarıydı sanırım. İlla fark oluyomuş canım. 175 lira dediler bana yıldırım dorukta

hımmm iğne ödemleri misket gibi elle dokununca fark ediliyor zaten.
demek ki bu yumrular daha büyük. sağol tatlım her zaman ki gibi rahatlattın.
bazen geceleri sol tarafımda bir rahatsızlık hissediyorum, kasığımda da ağrı olabiliyor da o yüzden şüphelendim.
haftaya tatil öncesi kontrolüm var sorayım her ihtimale karşı, gerçi benim doktorum bir şey görse söylerdi.

Merak ettim özel hastane doktoru mu bunu yapan? Ben sıkıntılı bir gebelik geçirdiğim içi her gittiğimde en az 10 soru soruyorum ve daha terslendigim olmadı. Birden fazla doktora gittim şikayetler azalınca doktoru da teke düşürdüm ama hiç biri böyle davranmadı. Bence sırf o günlük birsey degilse değiştirin doktorunuzu çünkü doktorun tavrı psikolojik olarak çok önemli.

Benimkini karindan bakildi. Doktordan dontora fark ederki bilemem ama.

canım karında da ölçülebiliyor ama en net olarak vajinalden ölçülüyor. benim 16. haftada ölçüldüğünde önde karından ölçtü 38 di, hemen arkasından vajinal ölçtü 48 çıktı. ama bu benim gibi öncesinde şüphe olunan hastalar için kritik.

benimde 38 çıktı. belkide 38 de de risk olmadığı için vajinal bakmamıştır. 3. aydan sonra saakıncalı buluyor doktorum vajinal ultrasonu. acil durum vs dışında tabi. yiende arkadaşın doktorunun yaptığı hiç hoş değil.

bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım, suyu için de hemen bozma moralini, bol bol su iç ve dinlen. biliyorsun bebeiş çiş yaptıkça suyu artıyor. bol su, bol çiş Düzelir inşallah en kısa zamanda.

Hic moralini bozma. İbrahim saraçoğlunun havuc suyu kürü var. Internete yaz cıkar onu yap mutlaka çok fayda sağlıyor. Sınira yakın diye önlem almak için söylemiştir doktor.

benimde 38 çıktı. belkide 38 de de risk olmadığı için vajinal bakmamıştır. 3. aydan sonra saakıncalı buluyor doktorum vajinal ultrasonu. acil durum vs dışında tabi.

evet 25 olmadığı sürece sorun yok. bu vajinali zararlı bulma konusu da doktorlar arasında tartışılan bir konu. yurtdışında sürekli vajinal bakılıyormuş, onlar zararını bilmiyor olamazlar değil mi. bence çok sorun etmemek lazım, benim 3 doktor var biliyorsun 3 ü de zararsız olduğu görüşünde.

ilk 3 ay benimkide zararsız hatta faydalı buluyor. kanama vs durumunda da kaç ay olursa olsun vajinal daha net sonuç veriyor diyor. ama 3 aydan sonra onaylamıyor. bilemiyorum artık :)

Kızlar kasılma şeklinde yumru farklı oluyor endiselenmeyin. Bebek toplanıp bırakıyor kendini. Ama bir yerde sanki büzülüyor toplanıyor gibi düsünün sonra aniden bırakıyor gevsiyor. Eğer düzenli olursa sorun olur ama onuda farkedersiniz zaten.

Simdi aradim oradan alfim randevuyu canim 175 liraymis. Hayır işin ilginc yani yildirim doruk çok daha modern ulasimi daha kolay hizmet imkanlari daha kolay hostesler ilgileniyor cok guzel ve yeni bir hastane ama çekirge daha pahali. Ben cekirge sühendan benderliye gidiyorum. Kadın gercekten çok bilgili bir kadın ama bir türlü sevemiyorum. Mutlu olamiyorum kendimi dogumda ona teslim etmek istemiyorum. Sanırım baska hastaneye ya da yildirim doruka gececegim. En pahalı doktor sühendan hanım. Ama isinamiyorum kadına. Eşimin ve ailesinin ısrarı ile şimdiye kadar geldim faha fazla fevam edemicem. Sen hangi doktora gidiyorsun canim

ben zaten ne bebek hissediyorum ne kasılma ne de göbek var. boş boş geçti hamilelik doğurana kadar kimse inanmayacak sanırım hamile oluşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…