- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.681
Gunaydin canim, gozun aydin saglikla gelsin bebis. Ipek ismi cok guzel bence benim de listemde var ama maalesef daha cinsiyet ogrenemedik :)günaydın kızlar
benim bebeişte kesin olarak kızmış cuma öğrendin adını zaten başından beri ipek düşünüyorduk artık kesinleşti Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse ipek kızım geliyor panoya bir kızçe ekleyelim :)
bu arada rahim ağzı uzunluğunu doktora sorunca doktor biraz beni tersledi nerden çıktı erken doğum riskin yok daha ayın kaçtı vs dedi sonra sinirlenip ben kendimden eminim de sende emin ol diye alttan baktı gerek yok dedim alttan bakmaya gebeliğimden beri alttan hiç bakılmamıştı yok yok fotosunu çekelim elinde olsun daha ağzın açık bile değil görmüş ol dedi ben acayip kortum zar zor girdi resmen beni kendini belgelemek için zorladı kasıldığımı gördüğü halde fotosunu çekti al elinde de belge olsun dedi
sonra saatlerce rahmim içi agrıdı bebekte çok üzüldüm korktum bsy olacak diye çünkü annem alttan hiçbir zaman baktırma vs demişti bi doğum hastanesinde çalışan arkadaşımda alttan kurcalattırma kendini demişti o an öyle üzerime geldiki yok mok dememe rağmen girdi alet ağrıdıkça ben korktum ama arkadaşım risk olsa alttan bakmazdı dedi baya bi gerildim sonra zaten sorduğum her soruya bu nerden çıktı aaa çok şaşırdım gooogladıkça kafaya gereksiz şeyler takılmış bsy olsa biz size illaki deriz nette araştırma yasak siz nete değil bixze güvenin bize bırakcaksınız kendinizi vs diye laflar soktu eşimde bende .çok gerildik elimizden gelse doktor değiştireceğiz o derece sinirlendik
biraz da kötü bi günündeydi sanırım zaten girer girmez suratı beş karıştı bende hiç soru sormayp bu zamana kadar çok fazla bi anda soruları dayayınca kadın bunaldı mı bilemedim ama bizi baya gerdi
ay evet eşimde çok sinir oldu başka doktor bulalım vs dedi bende yolu yarıladık olmaz şimdi dedim baya gerildikGünaydın canm gozun aydin Allah saglicakla kucagna almayi nasip etsin korkma bende gecen hafta alttan baktirdim cok sancilaninca bakmam lazim dedi Allahinizniyle bsy olmaz ama doktorun tavri cok kotu ya boyle bsy olurmu sen istemeyen biseyi bi sknti olmadikca yapmamasi lazim biz soru sorariz buda bizim dogal hakkimiz oda bizi bilgilendrmek zorunda tamm cok isi cok hastasi vardr ama boyle terslemek te neymis ya
tam sac cıkma evresı cnm cok normalde benımde ınanılmaz gazım var gazdan gecelerı uyanıyorumGünaydın kizlarrrr nasilsiniz??? Bnde bugun tetanoz aşisi yaptrdim birde bebisimin kalp seslerini dinledim saglik ocagnda kizlar benm bebisin saclari cikiyormus bir haftadr fena midem bulaniyo öğüruyorum midem yaniyo aranizda boyle olan varmi
rahım agzın acık yukardan gorunmez dedı alttan bakılacak dedıDoktoru hemen degistir bencede. Benim doktorum bana ik 3 ay vajinal ultrason daha guvenli ama 3 aydan sonra kullanmiyoruz dedi. Hatta tatile giderken bana acil durum icin tahlillerini ve son ultrason olcumlerini al ama sakin vajinal muayene ettirme dedi. Bunu doktorunun bilmesi lazim bu bir.
Ikincisi bende ayni seyi gecen hafta doktoruma sordum. Karından ultrasonla olctu. Olcum icin vajinal ultrason sart degil. O bence zorbalik olsun diye boyle davranmis.
Bence hemen sikayet et. Ve doktor degistir.
her seyi iyimiş aşağıda değilmiş hiçbir sıkıntı yok dedi sanırım ondan rahat baktıGunaydin canim, gozun aydin saglikla gelsin bebis. Ipek ismi cok guzel bence benim de listemde var ama maalesef daha cinsiyet ogrenemedik :)
Doktor zorla alttan bakamaz, o gun sinirliyse sinirliydi bu senin sorunun degil. Sen de hamilesin. Bence alttan alma bu onun isi ve duzgun davranmak zorunda.
Bu arada sende var mi bilmiyorum ama pleasentanin asagida olmasi durumunda alttan muayene kesinlikle ve kesinlikle yasak.
çok geçmiş olsun böbreğinde idrar mı birikiyor bu skıntı sankı arkadaşım da da var böbrek genısledıgı ıcın ıdrarı akıtamıyormus agrıdan geberıyor bırıkırse stend takılcak dendı kontrol edılmesı gerekıyor dendıteşekkür ederim böbrek ağrısı için soruyorsan bunun ilacı yok stend takılmak zorunda ,ilaç derken vitamin harici hiçbirşey kullanmadım cnm
Aaa ne kadar sacma seyler ya onun boyle konuşmaya ne gakki var ya yemn ederim cok sinir oldum ya bn gitsem o doktora bni direkt kovucak heralde cunku cok evhamliyim cok soru sorarim hm burda hm doktoruma gene icim rahat etmezse doktoruma arar sorarim bi kez boyle suratsz cvb verdi bnde inadina 10 tane soru sordum bizden para kazaniyorlar onlar boyle kotu konusmaya hakki yok bnce iyi doktor arastr ve degstr bu doktoruay evet eşimde çok sinir oldu başka doktor bulalım vs dedi bende yolu yarıladık olmaz şimdi dedim baya gerildik
bi daha gittiğimde inadına soru soracam aynı şeyi yaparsa cidden baska doktor bulucam kendime istiyor ki hiç soru sormayalım kendimle alakalı sorular sorunca bıle bu nerden çıktı dıyo dedim su kaybım var mı ne su kaybı nerden cıktı dedi bende bayramda 10 uzerınde kustum seurm baglatıldı ya ondan dedım neden su kaybın olsun kı nerden cıkıyor bu sorular cok sasırıyorum saun dedı ee vucudum su kaybettı dedım bebeğnin su kaybetmesi için senin suyunun gelmesı onla alakası yok dedi bende bilmediğim için pardon sanıorum ki benim vucudum kaybedınce bebegınde suyu azalıyor sanıyorum dedım yok oyle sacmalık mı olur dıyo bana ne bıleyım ben tipçımıyımda sacmalık oldugunu anlayım 1 gun kustum 1 gun su ıcemedım o yuzden bende öyle dusundum dogru mu yanlıs mı bılemıyorum tabı sıze soruyorum dedım bende onu bozdum yanı tavrı cok cırkındı cıdden bebegın fotosunu cekmedı vermedı dedım bebegın fotosu yok mu dedı rahmını cektık o gectı artık gelecek aya dedı resmen ınada cekmedı bence
Onada güvenmezsin ki bu saatten sonra. Ama sanirim sen rahim agzi olcusu soracaktin. Aciklik farkli bir sey.rahım agzın acık yukardan gorunmez dedı alttan bakılacak dedı
acaba benım sorudugum soruyu mu yanlıs anladı ben mı anlatamadım kapalı olan yer nasıl gorunsun erken dogum rıskın yok kı gorunsun acık degıl acık olsa erken dogum rıskı olur zaten bende soylerım dedı
evet bıraz zorbalık yaptı esımde degıstırelım dedı ama bu saaten sonra hangı doktoru bulacagım guvenecegım saskınım sorduugma soracagıma bın pısman oldum
rahim agzının uzunlugunu sordum direk garip cidden sinirliyim hala bi arkadaşımın doktor arkadaı var whatsptan ona yazdım ılla alttan mı bakılıyordu dıye bakalım ne dıyecek ondan cvp beklıyorumOnada güvenmezsin ki bu saatten sonra. Ama sanirim sen rahim agzi olcusu soracaktin. Aciklik farkli bir sey.
aynne gebelik takibi diyorlar ama takip sıfır hatırlamıyor bıle girinceAaa ne kadar sacma seyler ya onun boyle konuşmaya ne gakki var ya yemn ederim cok sinir oldum ya bn gitsem o doktora bni direkt kovucak heralde cunku cok evhamliyim cok soru sorarim hm burda hm doktoruma gene icim rahat etmezse doktoruma arar sorarim bi kez boyle suratsz cvb verdi bnde inadina 10 tane soru sordum bizden para kazaniyorlar onlar boyle kotu konusmaya hakki yok bnce iyi doktor arastr ve degstr bu doktoru
günaydın kızlar
benim bebeişte kesin olarak kızmış cuma öğrendin adını zaten başından beri ipek düşünüyorduk artık kesinleşti Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse ipek kızım geliyor panoya bir kızçe ekleyelim :)
bu arada rahim ağzı uzunluğunu doktora sorunca doktor biraz beni tersledi nerden çıktı erken doğum riskin yok daha ayın kaçtı vs dedi sonra sinirlenip ben kendimden eminim de sende emin ol diye alttan baktı gerek yok dedim alttan bakmaya gebeliğimden beri alttan hiç bakılmamıştı yok yok fotosunu çekelim elinde olsun daha ağzın açık bile değil görmüş ol dedi ben acayip kortum zar zor girdi resmen beni kendini belgelemek için zorladı kasıldığımı gördüğü halde fotosunu çekti al elinde de belge olsun dedi
sonra saatlerce rahmim içi agrıdı bebekte çok üzüldüm korktum bsy olacak diye çünkü annem alttan hiçbir zaman baktırma vs demişti bi doğum hastanesinde çalışan arkadaşımda alttan kurcalattırma kendini demişti o an öyle üzerime geldiki yok mok dememe rağmen girdi alet ağrıdıkça ben korktum ama arkadaşım risk olsa alttan bakmazdı dedi baya bi gerildim sonra zaten sorduğum her soruya bu nerden çıktı aaa çok şaşırdım gooogladıkça kafaya gereksiz şeyler takılmış bsy olsa biz size illaki deriz nette araştırma yasak siz nete değil bixze güvenin bize bırakcaksınız kendinizi vs diye laflar soktu eşimde bende .çok gerildik elimizden gelse doktor değiştireceğiz o derece sinirlendik
biraz da kötü bi günündeydi sanırım zaten girer girmez suratı beş karıştı bende hiç soru sormayp bu zamana kadar çok fazla bi anda soruları dayayınca kadın bunaldı mı bilemedim ama bizi baya gerdi
rahim agzının uzunlugunu sordum direk garip cidden sinirliyim hala bi arkadaşımın doktor arkadaı var whatsptan ona yazdım ılla alttan mı bakılıyordu dıye bakalım ne dıyecek ondan cvp beklıyorum
Benim her seferinde ölçümü söylüyor ve alttan bakmıyor. Doktorun yaptıği hiç güzel bir davranış değil. Ben olsam asla gitmezdim tekrar. Daha haftan çok büyük sayılmaz illaki bulursun doktor.rahim agzının uzunlugunu sordum direk garip cidden sinirliyim hala bi arkadaşımın doktor arkadaı var whatsptan ona yazdım ılla alttan mı bakılıyordu dıye bakalım ne dıyecek ondan cvp beklıyorum
Kızlar hepinize merhaba ...
Size cahilliğim yüzünden başıma neler geldi anlatayım istedim belki aranızda ben gibi olan vardır .
5 - 6 gündür göbeğimin çeşitli yerlerinde daha çok göbek deliğimin alt tarafında yumru gibi gerilme hissi oluyordu .. bende o sertliği bebeğin hareketi sanıp sevınıyordum . Hatta başı sandığındaki bile oldu. Taş gibi bir yumru orada öylece duruyordu gümde belki 10defa en az. Sonra dün gece arkadasım geldi bize Doğum yapmış bir arkadasım . Ben sevıne sevıne bahsederken seni korkutmam istemem ama onlar erken Doğum kasılması hemen doktorunu ara dedi. Ben tabi şok oldum . Aradım nitekim doğruymuş doktor hemen hastaneye gel dedi. Nst ye bağladılar. Ama benim fena rahmim bir kere bile o hareketi yapmadı nst ye bağlı iken. Takip et dedi çok sık oluyırsa hemen gel ama arada oluyırsa bol sıvı tüket ve uzan dedi. Dünden beri uyku uyuyamıyorum . Ne kadar cahilim.. şimdi sürekli aklım orda oldu mu oluyor mudaha önce Doğum yapan hiç başına gelen var mı aranızda ne olur konuşsa benimle
Kızlar hepinize merhaba ...
Size cahilliğim yüzünden başıma neler geldi anlatayım istedim belki aranızda ben gibi olan vardır .
5 - 6 gündür göbeğimin çeşitli yerlerinde daha çok göbek deliğimin alt tarafında yumru gibi gerilme hissi oluyordu .. bende o sertliği bebeğin hareketi sanıp sevınıyordum . Hatta başı sandığındaki bile oldu. Taş gibi bir yumru orada öylece duruyordu gümde belki 10defa en az. Sonra dün gece arkadasım geldi bize Doğum yapmış bir arkadasım . Ben sevıne sevıne bahsederken seni korkutmam istemem ama onlar erken Doğum kasılması hemen doktorunu ara dedi. Ben tabi şok oldum . Aradım nitekim doğruymuş doktor hemen hastaneye gel dedi. Nst ye bağladılar. Ama benim fena rahmim bir kere bile o hareketi yapmadı nst ye bağlı iken. Takip et dedi çok sık oluyırsa hemen gel ama arada oluyırsa bol sıvı tüket ve uzan dedi. Dünden beri uyku uyuyamıyorum . Ne kadar cahilim.. şimdi sürekli aklım orda oldu mu oluyor mudaha önce Doğum yapan hiç başına gelen var mı aranızda ne olur konuşsa benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?