2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin canim, gozun aydin saglikla gelsin bebis. Ipek ismi cok guzel bence benim de listemde var ama maalesef daha cinsiyet ogrenemedik :)
Doktor zorla alttan bakamaz, o gun sinirliyse sinirliydi bu senin sorunun degil. Sen de hamilesin. Bence alttan alma bu onun isi ve duzgun davranmak zorunda.
Bu arada sende var mi bilmiyorum ama pleasentanin asagida olmasi durumunda alttan muayene kesinlikle ve kesinlikle yasak.

ay evet eşimde çok sinir oldu başka doktor bulalım vs dedi bende yolu yarıladık olmaz şimdi dedim baya gerildik

bi daha gittiğimde inadına soru soracam aynı şeyi yaparsa cidden baska doktor bulucam kendime istiyor ki hiç soru sormayalım kendimle alakalı sorular sorunca bıle bu nerden çıktı dıyo dedim su kaybım var mı ne su kaybı nerden cıktı dedi bende bayramda 10 uzerınde kustum seurm baglatıldı ya ondan dedım neden su kaybın olsun kı nerden cıkıyor bu sorular cok sasırıyorum saun dedı ee vucudum su kaybettı dedım bebeğnin su kaybetmesi için senin suyunun gelmesı onla alakası yok dedi bende bilmediğim için pardon sanıorum ki benim vucudum kaybedınce bebegınde suyu azalıyor sanıyorum dedım yok oyle sacmalık mı olur dıyo bana ne bıleyım ben tipçımıyımda sacmalık oldugunu anlayım 1 gun kustum 1 gun su ıcemedım o yuzden bende öyle dusundum dogru mu yanlıs mı bılemıyorum tabı sıze soruyorum dedım bende onu bozdum yanı tavrı cok cırkındı cıdden bebegın fotosunu cekmedı vermedı dedım bebegın fotosu yok mu dedı rahmını cektık o gectı artık gelecek aya dedı resmen ınada cekmedı bence

tam sac cıkma evresı cnm cok normalde benımde ınanılmaz gazım var gazdan gecelerı uyanıyorum

rahım agzın acık yukardan gorunmez dedı alttan bakılacak dedı
acaba benım sorudugum soruyu mu yanlıs anladı ben mı anlatamadım kapalı olan yer nasıl gorunsun erken dogum rıskın yok kı gorunsun acık degıl acık olsa erken dogum rıskı olur zaten bende soylerım dedı
evet bıraz zorbalık yaptı esımde degıstırelım dedı ama bu saaten sonra hangı doktoru bulacagım guvenecegım saskınım sorduugma soracagıma bın pısman oldum

her seyi iyimiş aşağıda değilmiş hiçbir sıkıntı yok dedi sanırım ondan rahat baktı

teşekkür ederim böbrek ağrısı için soruyorsan bunun ilacı yok stend takılmak zorunda ,ilaç derken vitamin harici hiçbirşey kullanmadım cnm
çok geçmiş olsun böbreğinde idrar mı birikiyor bu skıntı sankı arkadaşım da da var böbrek genısledıgı ıcın ıdrarı akıtamıyormus agrıdan geberıyor bırıkırse stend takılcak dendı kontrol edılmesı gerekıyor dendı

Geçmiş olsun canm ya eger bebek icin bi tehlikesi yoksa taktır derim cunku sen saglikli olursan bebiste okadar iyi oluyormus gene daha iyisini sen biliyorsun Allah sifa versun

Aaa ne kadar sacma seyler ya onun boyle konuşmaya ne gakki var ya yemn ederim cok sinir oldum ya bn gitsem o doktora bni direkt kovucak heralde cunku cok evhamliyim cok soru sorarim hm burda hm doktoruma gene icim rahat etmezse doktoruma arar sorarim bi kez boyle suratsz cvb verdi bnde inadina 10 tane soru sordum bizden para kazaniyorlar onlar boyle kotu konusmaya hakki yok bnce iyi doktor arastr ve degstr bu doktoru

Onada güvenmezsin ki bu saatten sonra. Ama sanirim sen rahim agzi olcusu soracaktin. Aciklik farkli bir sey.

Onada güvenmezsin ki bu saatten sonra. Ama sanirim sen rahim agzi olcusu soracaktin. Aciklik farkli bir sey.
rahim agzının uzunlugunu sordum direk garip cidden sinirliyim hala bi arkadaşımın doktor arkadaı var whatsptan ona yazdım ılla alttan mı bakılıyordu dıye bakalım ne dıyecek ondan cvp beklıyorum

aynne gebelik takibi diyorlar ama takip sıfır hatırlamıyor bıle girince

Bunaldi ne demek ya. ay okurken sinir oldum. Alttan kontrolun bir zarari yok evet burda her kontrol alttan. istisnasiz tum gebelerde. ama o kadar zorlamak nedir. seni bi rahatlatmasi lazim. nirmalde bilerek gittiginde bile bi kasiliyorsun, doktorum hemen rahatla gevse felan diyor. bence eger cok cok sevdigin tanidigin guvendigin bi doktor degilse birak gitsin. bunu sana yapmaya hakki yok.

rahim agzının uzunlugunu sordum direk garip cidden sinirliyim hala bi arkadaşımın doktor arkadaı var whatsptan ona yazdım ılla alttan mı bakılıyordu dıye bakalım ne dıyecek ondan cvp beklıyorum

Hayir illa alttan bakmak zorunda degil, ama alttan daha kesin sonuc aliniyor

P Prime18 ipek böceği sağlıkla gelsin yaşadıklarınıza üzüldüm ama daha yolun başındasınız bu saatten sonra demeyin 5 ay aynı tavrı çekmek zorunda değilsiniz arkafaşım haftaya doğuracak doktorunu geçen hafta değiştirdi.
İlk gebeliğimde doktorum iyi ama suratsız biriydi cevap vermez bişey olsa söylerim mantığındaydı bir kez azarlar gibi konuştu ikinciye o fırsatı vermedim ona hasta bana doktor çok bulduğum doktor dünya tatlısı ikinciye de ona gidiyorum
Gebelik rahat hissetmen gereken bir süreç ve en başta doktor sağlamalı bunu
Gülerek ya sizlik bir durum yok rahat olun demesi yeterdi
Doktor değiştirmeniz bundan sonrki sürecinizde daha iyi hissettirecektir alttan istemediğiniz bir muayene bence hiç doğru değil

Benim her seferinde ölçümü söylüyor ve alttan bakmıyor. Doktorun yaptıği hiç güzel bir davranış değil. Ben olsam asla gitmezdim tekrar. Daha haftan çok büyük sayılmaz illaki bulursun doktor.

Sizin yaşadıklarınızı ben yaşamıştım eski mesajlarımı bi okuyun isterseniz bu erkem donem başlayan kasılmalarım yüzünden hamileligimin sonuna kadar hic kalkmadan yatmak zorunda kalmıştım

Kızlar bursa yıldırım doruktan ayrıntılo ultroson için fiyat aldık randevumuda aldım 18 ekimde gidicem inşallah fiyatta 175 lira dediler

öncelikle geçmiş olsun, bu yumrular benim de kafamı karıştırıyor. boyutları nasıl canım eline geldiğinde?
ben göbekten iğne olduğumdan ödemler var ve bazen yumru da ben mi anlamıyorum diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…