2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oda iyiymis :))))
Burda da hastanede yattigin surece hastane giydiriyormus ama vermiyor. sen cikarken kendi goturduklerini giydiriyormussun, o yuzden bebek icin bir canta yapmaya gerek olmuyormus. En ilginci de refakatci yokmus :-/

Anaaaa ne demek refakatçi yokmuş, kim ilgilenecek sürekli hemşire mi bekliyor başında, çok kızdım bak şimdi :KK12:

Canim Sirke elma sirkesimi? dogal olandanmi olmali ? Birde sadece vajina bolgesini mi siliyorsun ne zaman silmek gerekiyormus :)) denerim bende ya olmadi yukselmis yani benimde akintim var ondan olabilir gecmedi ilac kulaandigim halde :KK43:
Canım doğalı canını yakmaz ama marketinkisi yakar bol sulu yapmalısın onu. Karbonatlı su yapamazsan maden suyuylada temizlenebilirsin

Evet surekli hemsire duruyormus basinda. valla bende nasi olacak diye dusunuyorum ama arkadaslarim yok ya hep basindalar korkma diyorlar.

O zaman sıkıntı yok canım, çok daha bilinçli biri var başında ne güzel işte. Üstelik bazen anneler ben kalcam deyip ikisi birden kalıyor, her kafadan başka ses çıkıyor filan daha fena.

Senin Nasıl olmuştu canım ben kaçırmışım

11. Haftamda kendi doktorum erkeğe benziyor demişti. Daha sonra 13+4 te 2 li tarama testlerini yaptırdım ordaki daha gelişmiş ultrasonda %95 kız denildi. Hatta doktor ultrason fotoğrafını verirken al bakalım kızının fotoğrafını demişti. Aradan 3 hafta sonra gittik yine erkek denildi.

Oda iyiymis :))))
Burda da hastanede yattigin surece hastane giydiriyormus ama vermiyor. sen cikarken kendi goturduklerini giydiriyormussun, o yuzden bebek icin bir canta yapmaya gerek olmuyormus. En ilginci de refakatci yokmus :-/
Neden vermiyor ki? Ne yapıyorlar sonra onları ya da aynı kıyafet kullanılıyor diyecegim ama sanmıyorum.

Refakatci şart değil bana göre ama, ben destek için isterdim birilerini doğumdan sonra çok moda girmiştim 3 4 gün durup durup ağladim:D

11. Haftamda kendi doktorum erkeğe benziyor demişti. Daha sonra 13+4 te 2 li tarama testlerini yaptırdım ordaki daha gelişmiş ultrasonda %95 kız denildi. Hatta doktor ultrason fotoğrafını verirken al bakalım kızının fotoğrafını demişti. Aradan 3 hafta sonra gittik yine erkek denildi.
Haftanda baya büyükmüş ama. Ben anlamadım görmeden mi söylediki yani bazen yapıyorlar ya göremedk kiz gibi.

Neden vermiyor ki? Ne yapıyorlar sonra onları ya da aynı kıyafet kullanılıyor diyecegim ama sanmıyorum.

Refakatci şart değil bana göre ama, ben destek için isterdim birilerini doğumdan sonra çok moda girmiştim 3 4 gün durup durup ağladim:KK70:

bilmiyorum ki belki yikayip dezenfekte edip kullaniyordur yine. aslinda haklisin, hemsire olunca pekde gerek kalmaz ama insan yinede soyle iki nazlanacagi birini istiyor :-)

Canim Sirke elma sirkesimi? dogal olandanmi olmali ? Birde sadece vajina bolgesini mi siliyorsun ne zaman silmek gerekiyormus :)) denerim bende ya olmadi yukselmis yani benimde akintim var ondan olabilir gecmedi ilac kulaandigim halde :KK43:
cnn sordugumda fark etmez dedi ama en hafifi elma sirkesidir sen bence aklına geldikçe sil bana şu kadar sil demedi çişten sonra yıkadıktan sonra falan sil bence hatta ablam mantar olmustu sırkelı suyla yıkadı gectıydı banyoda sırkelı suylada içi dışı yıkayabılırsın

günaydın kızlar
bence dün kahvaltılık sos yaptım kışlık geberdim belimin ağrısından uykuya dalamadım gece yine sıcak bastı beni gazdan uyuyamadım eşim bebek gazı çıkarır gibi beni ovdu da rahatladım :)

Bir saat minimum bekleme süresi, çünkü peynir, süt gibi ürünlerle midede buluşmaması isteniyor. Benim doktorum o yüzden iki saat önce iç dedi.
Ben de kahvaltıdan önce bir saat normal yemeklerden önce iki saat diye biliyorum artık kim hangisini uygular zaten ben 1 saat bile bekleyemiyotum midemi mahvediyor canım

Gunaydinlaaaarr. Cok kotu bir bacak krambi ile sabah 6 da uyandim. Agrisi hala devam:KK43:

Günaydın herkese:KK76:

Magnezyum eksikliğinden kramp girdiğini duymuştum o_O bir kez de benim başıma geldi gece uykumdan uyanmıştım bir daha olmadı.

Dün de benim karnımda daha doğrusu göbek deliği çevremde bi sancı girip durdu. Galiba hamilelik böyle bişey, bir yerin geçince diğer tarafında bir şey çıkıyor:KK69:

Back
X