2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebek için doğduğun da ya da mevlid de dağıtmak için ne düşünüyorsunuz :)

Ben o tip hediyelerin gereksiz israf olduğunu düşünüyorum, bir yere bağış gibi bişey düşünebilirim , henüz araştırmadım ama bir tanıdığımız düğününde darüşşafakaya bağış yapıp temsili olarak bağışın karşılığı taş magnet dağıtmıştı. Bu tip bir şey bilen varsa paylaşabilir. Darüşşafaka sayıca yüksek kalıyor bağış için

Ben susleri ve mevludu cok gereksiz bulanlardanim.Dogdugunda gelecek az bi yAkina ağac fidani vericem doğaya katkimiz olsun mevlud yapmayacagim zaten.Tavsiyem kullanilabilir seyler yaptirmaniz hepsi cope gidiyor yoksa
Ağaç da güzel fikir ama mevlud gereksiz bisey degil canim tabi ki bu senin fikrin ama keşke her bebek dogdugunda mevludler okunsa dualar yapilsa. Yer gok önce ağaç üzerine degil dua üzerine kuruludur. Yasin kitabinin çöpe gitmesi de çok çok az bir ihtimal en azindan alan da baskasina hediye edebilir. Umarim senin dagittigin agaclar da kurumaz ya da balkonlarda kaderine terkedilmez doğada kocaman ağaçlar olurlar

Ben susleri ve mevludu cok gereksiz bulanlardanim.Dogdugunda gelecek az bi yAkina ağac fidani vericem doğaya katkimiz olsun mevlud yapmayacagim zaten.Tavsiyem kullanilabilir seyler yaptirmaniz hepsi cope gidiyor yoksa
Aklıma o da geliyor şimdi hepsinin üstünde bebeğin ismi yazıyor kimse kullanmıcak bana veriyorlar ben kullanmıyorum şahsen fidan değil de isminin yazmadığı bişey olabilir belki

Benimde tam olarak olmasada benzeri hir planim var. Yaklasik 11 sene once kaybettigim canim arkadasim ve dogacak bebegim iciin bir hatira ormani oluşturacağım. Tema ile gorusme halindeyim. Bu konuda. Mevlut yaparmiyim. Sanirim mecbur yapacagim. Ailem daha dogrusu annem buna cok ozeniyor. Kirmak istemiyorum bu yuzden. Ha annem istemese yaparmiydim. Hayir yapmazdim.

Soobaby nin anakucagi dikkatimi cekmisti benim de. Anakucagi yada hamak besik almayi düşünüyor musunuz kizlar
Ben simdilik sallanan besik yatak almayı düşünmüyorum ama iyi mi yapiyorum bilmiyorum. Bazi insanlar sallamadan ilk zamanlar cok ugrasirsin uyutmak zor olur diyor. Hatta bebegi nereye yatıracam ona bile karar veremedim. Park yatak mi mobilya yatak mi..o_O

Ben o tip hediyelerin gereksiz israf olduğunu düşünüyorum, bir yere bağış gibi bişey düşünebilirim , henüz araştırmadım ama bir tanıdığımız düğününde darüşşafakaya bağış yapıp temsili olarak bağışın karşılığı taş magnet dağıtmıştı. Bu tip bir şey bilen varsa paylaşabilir. Darüşşafaka sayıca yüksek kalıyor bağış için

Doğrudur canım insan heves ediyor tabi zaten çok bişey tutmuyor

Düğünüm de nikah sekeri yerine losevden alinma lavanta keselerini dagitmistim ben. Kina gecesi icin harcayacagim parayida oraya bağışladım.kina yapmadim. Zaten yapmakta istemiyordum bahanem bu oldu. Cokta guzel oldu.

Ben simdilik sallanan besik yatak almayı düşünmüyorum ama iyi mi yapiyorum bilmiyorum. Bazi insanlar sallamadan ilk zamanlar cok ugrasirsin uyutmak zor olur diyor. Hatta bebegi nereye yatıracam ona bile karar veremedim. Park yatak mi mobilya yatak mi..o_O
Bebek kendi belirliyor onu canim sen sallamak istemesen de o isterse bi sekilde sallattirir:)) istemezse de kesinlikle sallayamazsin:-) kizimi ayakta sallayamamistim mesela bi turlu

Doğrudur canım insan heves ediyor tabi zaten çok bişey tutmuyor
Maksat çok bir şey tutması tutmaması değil ki? Hastaneden çıktıktan sonra iki adım ötede çöpe atılacak gereksiz bir şey dağıtmak İstemiyorum sadece, ister 5 lira olsun ister 50 liralık olsun ki zaten sektör almış yürümüş tek parça saçmasapan bir şeye 4-5₺ den aşağı fiyat çekmiyorlar

Maksat çok bir şey tutması tutmaması değil ki? Hastaneden çıktıktan sonra iki adım ötede çöpe atılacak gereksiz bir şey dağıtmak İstemiyorum sadece, ister 5 lira olsun ister 50 liralık olsun ki zaten sektör almış yürümüş tek parça saçmasapan bir şeye 4-5₺ den aşağı fiyat çekmiyorlar

Ona gelene kadar neler israf ediyoruz canım tabi tercihlerle ilgili herkes aynı düşünmeyebilir yoruma açık konu nihayetinde bnm hoşuma gidiyor kıymetini bilmeyecek insan olduktan sonra ne yapsan çöpe gider

Bebek kendi belirliyor onu canim sen sallamak istemesen de o isterse bi sekilde sallattirir:)) istemezse de kesinlikle sallayamazsin:-) kizimi ayakta sallayamamistim mesela bi turlu
Ayy cok ozeniyorum öyle kendince uyuyan bebeklere :)) sallanan besik yatak almak istemiyorum ama genelde senin gibi konuşuyor herkes. Ya bebek isterse ?

Ayy cok ozeniyorum öyle kendince uyuyan bebeklere :)) sallanan besik yatak almak istemiyorum ama genelde senin gibi konuşuyor herkes. Ya bebek isterse ?
Benim oğlum kendi kendine uyur.
Kolikti asla susmuyordu. Bende önce sling sonra kanguru edindim ve öyle uyuyordu sadece bana koala gibi yapısıp hafifce ben sallanıyordum. Büyüdükçede yatırıp yanına yatmaya başladim. Isterse kucagima sarılıyor hala.

Bebegi hafif sallamak rahatlatıcı ama nasıl alıstırırsan öyle gidiyor ben inanıyorum. Yani şöyle söyleyeyim ilk 7 ay sürekli mızmız bir oğlum vardi herkes acırdi bana. Ama sallamak istemedim sallamadim. Benim icin çok zor oldu bazen sallasam belki daha kolay olacaktı ama bence doğrusu buydu.

Kendi kendine uyuyan bebekler her zaman uyumuyor baştan böyle olmuyor yani her zaman:KK19:

Kızlar bebek için doğduğun da ya da mevlid de dağıtmak için ne düşünüyorsunuz :)
Ben ilkinde mevlüt yapmadim ama hediyelik dağıtmıştım. Seviyorum ufak tefek. Çikolata yaptırmistim kücük şiseleri süsleyop kolonya ve yine kücuk siselerde çakil tası çikolata vermiştim herkese. Isteyen atsın sonra icindeki bitince onu düsünerek hazırladim.

Ama doğum gününe baya baya özenmiştim mevlüd yapmayınca:KK45:

Back
X