- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.121
Bence guzel gunleriniz yakında. Anne kizBen dee oğlumdan sonra kız bekliyorum nasıl olcak bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence guzel gunleriniz yakında. Anne kizBen dee oğlumdan sonra kız bekliyorum nasıl olcak bakalım![]()
Ayni seyi bekliyoruz biliyomusun benim de dogum gunum 23 Subat :))) doktora diyorum 3 gun one cekermisin dogumu :))) ama sanirim daha da once olur. Benim de daha cinsiyeti net soyleyemedi tahmin yapiyo sadece.merhabalar hepinize benede şubat annesi olmaya adayım bi aksilik olmazsa inşallah...belki de bi mucize olur kendi doğum tarihimde gelir 23 şubatta :) bu arada benim de placenta aşağıda dedi doktorum biraz yakınmış rahim ağzına ama sıkıntı yok düzelio ileriki haftalarda dendi..cinsiyeti sali öğrencez yazarım buraya insallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Oo iki hafta kadar.. Erken döllenme mi oldu canim sende. Aman saglikli olsun da :))Sen benimkine bakma hep ilerde 2 hafta kadar 340 gram cıktı![]()
Ben de Turkiyeden kitap tasiyanlardanim :) Benim onerilerim daha cok dogum sonrasi icin faydali. "Mahallenin en mutlu bebegi", "beni odulle cezalandirma" ve "Bebeginize Fransiz Kalin"Kızlar okumaya başladığınız herhangi bir önereceğiniz kitap var mı ? Liste yapıyorum kitap ısmarlatıcam Türkiye'den de :)
Canim rahatsiz olan okumadan geçebilir. Ben de her yazilani okumadan geçebiliyorum. Gebelik fizyolojik bir olay yaninda ciddi bir psikolojik olaydır. Yani burada anlatilan dertler de aslında gebelik psikolojisine dahil.. Bence anlat rahatla isteyen okur isteyen cevap verir isteyen ilgilenmez. Özellikle sen her zaman söylüyorsun burada derdimi siz dinleyip fikir veriyorsunuz rahatliyorum diye... Bence en önemlisi bu.. Birbirimize destek olabilmek..Bnm derdim var. Bolumu orda dertlerini paylasiyorlar ama herkeste anlayışla karsilamiyo canm
Oyle canm ya bnm ailem yustdisinda saatlerimiz farkli bnm ikinci ailem burasi szsiniz oyuzden burda dertleşiyorum bni szn gibi kimse rahatlatamaz hatta doktorum dahi szn gibi olamaz oyuzden her skntimi burda paylasiyordum iyi ki varsiniz Allah razi olsun canm bnmCanim rahatsiz olan okumadan geçebilir. Ben de her yazilani okumadan geçebiliyorum. Gebelik fizyolojik bir olay yaninda ciddi bir psikolojik olaydır. Yani burada anlatilan dertler de aslında gebelik psikolojisine dahil.. Bence anlat rahatla isteyen okur isteyen cevap verir isteyen ilgilenmez. Özellikle sen her zaman söylüyorsun burada derdimi siz dinleyip fikir veriyorsunuz rahatliyorum diye... Bence en önemlisi bu.. Birbirimize destek olabilmek..
Canm banada lazim o listeden bn kafaya gore ne görürsem aliyom ama liste olsa cok daha kolay olucak bnceGünaydın kızlar sizden bir ricam var bugün alışveriş listesi yapmayı planlıyorum yapan varsa örnek olarak atabilir mi ? Daha önce atan arkadaşları beğendim kaydetmistim telefonum değişti eski sayfalarda da bulamadım malesef
Hayirlisi olsun cnm bu arada kiz evlat erkek kadar sanirim anneyi yormuyor. Erkek cocugu olan arkadaslarim hep şikayet hep stres ben gayet sakindim cunku kiz cocugu daha uysal ve anneyle uyumlu. Simdi acaba bende erkek olsa bu rahatliktan sonra nasil bakicam
O kitabı bana da önerdi bi arkadaşım ama internette pdf indirme seçenekleri gördüm de indiremedim. Siz satın aldınız sanırım değil mi ?Ben "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bi kitap var, onu seviyorum. Onun Doğum sonrası kitabı da var ama henüz almadım.
Sen de iyi ki varsin canim. Bu sayılı günlerde iyi ya da kötü birbir yanımızda olmalıyız kendi adıma söylüyorum benim açımdan bir sakıncası yok herkes istedigini anlatabilir. Ben de anlatip rahatliyorum çünkü..Oyle canm ya bnm ailem yustdisinda saatlerimiz farkli bnm ikinci ailem burasi szsiniz oyuzden burda dertleşiyorum bni szn gibi kimse rahatlatamaz hatta doktorum dahi szn gibi olamaz oyuzden her skntimi burda paylasiyordum iyi ki varsiniz Allah razi olsun canm bnm
Ben "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bi kitap var, onu seviyorum. Onun Doğum sonrası kitabı da var ama henüz almadım.
Ben genelde Doğum sonrası bebek bakımı ve yetiştirmesiyle ilgili arıyorum kitap..Doğum sonrasına bakayım bir canım görmüştümde içeriğine tam bakmadımBen de Turkiyeden kitap tasiyanlardanim :) Benim onerilerim daha cok dogum sonrasi icin faydali. "Mahallenin en mutlu bebegi", "beni odulle cezalandirma" ve "Bebeginize Fransiz Kalin"
Cok saol canm bnm Allah ne dilegin varsa muradina erdrsin sabah sabah cok mutlu ettim bniSen de iyi ki varsin canim. Bu sayılı günlerde iyi ya da kötü birbir yanımızda olmalıyız kendi adıma söylüyorum benim açımdan bir sakıncası yok herkes istedigini anlatabilir. Ben de anlatip rahatliyorum çünkü..
Bu listeyi eşim internetten bulmuş bana uygun geldi bununla başlayacağım alışverişe.Sende bir bak istersenGünaydın kızlar sizden bir ricam var bugün alışveriş listesi yapmayı planlıyorum yapan varsa örnek olarak atabilir mi ? Daha önce atan arkadaşları beğendim kaydetmistim telefonum değişti eski sayfalarda da bulamadım malesef