2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Karın ve bel ağrımla beraber bazen sol ayağım uyuşuyor normal mi ki ya şu ağrılarımın sebebini de merak ediyorum 1 buçuk haftadır çekiyorum doktora da gitmek gelmiyor içimden kıvranıcak kadar ağrım olsa acile giderim ama o kadar değil katlanabiliyorum şimdilik

Karın ve bel ağrımla beraber bazen sol ayağım uyuşuyor normal mi ki ya şu ağrılarımın sebebini de merak ediyorum 1 buçuk haftadır çekiyorum doktora da gitmek gelmiyor içimden kıvranıcak kadar ağrım olsa acile giderim ama o kadar değil katlanabiliyorum şimdilik
Günaydın canm bnmde ozellikle aksamlari karnim cok sert ve agrisi oluyo bel agrim halada devam sol bacak agrimda hic gecmedi bnce normal cunku bu haftalardan basliyormus doguma kadar devam ediyormus diye duydum

Tecrubeli anneler banada bi liste atarmisiniz birde dogum cantasi icin neler almamiz gerekiyo onlarida yazarsaniz cok sevinirim

Günaydın canm bnmde ozellikle aksamlari karnim cok sert ve agrisi oluyo bel agrim halada devam sol bacak agrimda hic gecmedi bnce normal cunku bu haftalardan basliyormus doguma kadar devam ediyormus diye duydum

Yani yine de içime pek sinmiyor canım çünkü günlük yaşantımı kısıtlıyor yemek bile yapmıyorum 1 haftadır yemek yemeyi özledim

Yok başta normal başladıda sonra hep ilerde gidiyorlar ilk oğlumda böyleydi:KK66:
Masallah canim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin. Benim bebegim ilk defa 5 gün önde cikti ama boyu da kilosu da fazla sanki. Şimdiki degerlere pek takilmamak en iyisi bence son aylarda ataga gecebilir ya da yavaslayabilir fiziksel gelişimi:))

Yani yine de içime pek sinmiyor canım çünkü günlük yaşantımı kısıtlıyor yemek bile yapmıyorum 1 haftadır yemek yemeyi özledim
Bn bayram fahtasi bir hafta ayaga kalkamadim hatta gebe aciline gittim bsy yok biraz dinlen dediler 5 dkka bile ayakta duramiyordum bir hafta sonra gecti ama hala var şiddetli degl ama egildigim zmn kalkamıyorum tutuluyo eger ayaga kalkamicak kadar agrin varsa bi git acile icin rahat etsin

Bn bayram fahtasi bir hafta ayaga kalkamadim hatta gebe aciline gittim bsy yok biraz dinlen dediler 5 dkka bile ayakta duramiyordum bir hafta sonra gecti ama hala var şiddetli degl ama egildigim zmn kalkamıyorum tutuluyo eger ayaga kalkamicak kadar agrin varsa bi git acile icin rahat etsin
İşte ben de bişey demiceklerini yapmıcaklarını bildiğim için boşuna gitmeyeyim diyorum ama beklerim kontrolü artık 3 hafta sonra :)) 1 hafta sonra da ayrıntılı var gerçi :))

Günaydın herkese:KK76:

İki gün önce bende de bir kaşıntı çıktı, kaburgalarımın üstü göğüs alt kısımları kaşındı özellikle:işsiz: bu ara biraz mandalinayı fazla kaçırdım galiba:KK14:

Ben genelde Doğum sonrası bebek bakımı ve yetiştirmesiyle ilgili arıyorum kitap..Doğum sonrasına bakayım bir canım görmüştümde içeriğine tam bakmadım
Mahallenin en mutlu bebeğini eklemiştim listeme :) beni ödülle cezalandırmayı da ekleyeyim..
Ben bebek bakim kitabi olarak gulbin gokcayin bu kitabini almistim
Screenshot_2017-09-17-11-39-03.webp

Ayse onerin kitabiyla bunun arasinda kaldim prof olmasi daha cazip geldi:) ama ayse onerin kitabini da cok tavsiye ediyorlar

Kizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.

İşte ben de bişey demiceklerini yapmıcaklarını bildiğim için boşuna gitmeyeyim diyorum ama beklerim kontrolü artık 3 hafta sonra :)) 1 hafta sonra da ayrıntılı var gerçi :))
Bnde gittigime pisman olmustum hmn alttan bakicaz diye alttan bakmislardi zaten bir hafta kalmis bebisini gormeye canm

Kizlar bana bi yardımcı olun çok rica ediyorum. Bugünkü kafama takılan da şu ki çamaşırım islanacak kadar su gelmesi. Önceden de ara ara oluyordu dr progestan kullanıyorsun ondan olur demisti ama şu an progestani da düşürdük sadece akşamları alıyorum. Ona rağmen bu sabah wcye gittim sonra aradan bikaç saatten fazla geçti bi daha gittiğimde su gibi akıntım olmuş gördüm. Benzer birşeyler yaşayanlar varsa lütfen yazsınlar ben hergün yeni birşeyı kafaya takmaktan kafayı yicem az kaldi.

Back
X