2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Güle güle kullandın cimcime. Ben de araştırmaya başladım, fiyat sıkalası çok geniş :)

E eyymii cnm senle benzer kafadanız. Hayatı şakaya vurmaya çalışıyoruz ki yoksa hayat başkalarını sürekli motive etmekle kendimizi yıpratmakla geçiyor. Sakın gitme bence de senin gibi pozitif olmaya çalışanlara burada çok ihtiyaç var

Saglikla kullansin bebegin insallah.Bende o markaya baktim ama cok cicili bicili geldi ben sadelik seviyorum cilek ve newjoydan begendim bende. Bebek arabasi quinnyve maxi cosi takimini ablamdan alacagim oneririm kalitelidir.Kanguru konusunu bende hala arastiriyorum ergobaby öne cikti gibi ama bizde

Kızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)

Hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kullansın.
Bişey soracağım ama yanlış anlaşılmaktanda korkuyorum tabiki bütçe meselesi ama oda takımı biraz pahalı değilmi neye göre seçtin oda takımınını aradığın bi özellik varmıydı? Sadece ozelliklerini merak ettim bende bir cok marka ve birçok fiyat aldım ama karar veremedim o yüzden soruyorum başka markalar dusunen fiyat alan arkadaşlardanda cevap bekliyorum.

Canım ben de aynı araştırma aşamasındayım. Bazı takımlar komple ağaç, bazıları sunta üzeri kaplama, bazıları mdf. Buradan çok fark ediyor. Bir de boyası su bazlı olması gerekiyor. Bazı markalarda su bazlı deniyor ama sadece son kat su bazlı.
Bazı markalarda ise marka sebebiyle uçuyor, şöyle söyleyim sana sadece meraktan bir mağazaya gittim, fiyat 20.000 tl civarı çıktı. Mesela bu abartmanın sınırı olmadığı bir mağaza. Bir yere gittim 6000-7500 arasıydı takımlar. Bir başka yerde de 3000 tl çıktı.

Bazı görüşlere göre de bebek odası yapmaya gerek yok, dolap ve beşik yeterli.

Tamamen bütçe meselesi sanırım.

Fiyatlar çok geniş ama ben şunlara dikkat ettim 1.si kullanılan boya türü kurşunsuz olması gerek çünkü bebelerimiz o mobilyayı yalıncak soluycak falan cocuk bu..2.cisi şuan pencereli dolaplar çok moda cami kırılmaz cam kırılınca parçalanmiyor...3.yerden yüksek olması temizlik toz acısından 4.su büyüyebilen yatak ilerde kullanabiliyor ...sade beyaz olsun istedim çünkü renk bir süre sonra sıkabilir bu tercihlerimle uygun olanlarda vardı ama imalatçı firma hangi boyayı kullanıyor guvenemedim birde çilek caplonbaa vs.markalarda güven vae konsept devamı var o yüzden tercihim bu oldu 3 lü takım fiyatı 4400 tl ydı rafta eklerinde 4700 oldu ama araştırmalarıma göre fiyatlar bu civarda uygun olan 2500 falan olanlar kendini görüntü olarak begendiremedi bana

Teşekkür ederim bende arabada çok fiyat çıkmak istemiyorum mamas papasin indirimi ni takip ediyorum omun dışın da casual de vista diye bir urun var çok hoşuma gitti şuanda kampanyada 1100 tl ama eşim marka takıntısı yaptı ama indireme girmezse onu alırım katlanınca küçük oluyor kolay katlanıyor baston travel sistem çift yönlü daha ne olsun

Evettt o zaman geliyor on puanlik uzmanlik sorusu :)))

Bebisim yatagini oda takimi alacagimiz yerden mi almaliyiz. Yoksa yatak firmasindan mi. Yatasta vs guzel bebek yataklari var ve diyorlarki yatak bizim isimiz mobilyacidan alinmaz.
Bebek mobilyasini aldigimiz yerde diyor ki bebek bizim isimiz yetiskin yatakcisi ne anlar.
Ikiside tam ortapatik diyor yataklar icin. Yatas visko onermiyor bebek icin. Gerci yetiskin icinde onermiyor yatas visko yatak.
Ama kafam yine karist benim. Saniirm yatagini yatak kpnusunda uzman bir yerden almak daha mantikli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…