- 24 Ağustos 2017
- 68
- 89
- 3
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.561
Kızlar ben bugün oda takımını aldım kızımın caploonbadan 4700 e uyku seti hali avize perde vs emzirme koltuğu derken 6700 u buldu birçok şeyi almış oldum şükür ama 1 ay sonra teslim olacak zaten bizde 7 aya yaklaşmış olacağız inş şimdi bebek bakım çantası bebek arabası ve kanguru bakıyorum önerisi olan varmı alıp memnun olan?
E eyymii cnm senle benzer kafadanız. Hayatı şakaya vurmaya çalışıyoruz ki yoksa hayat başkalarını sürekli motive etmekle kendimizi yıpratmakla geçiyor. Sakın gitme bence de senin gibi pozitif olmaya çalışanlara burada çok ihtiyaç var@gsm_lee tatlım önce sana yazmak istedim, burada vurgu veya tonlama yapılamadığı için bazen yazılanları olumsuz tarafından anlamamız mümkün. Üstüne bir de hormonal olarak fazla tepki verebiliyoruz. Eyymi nin hiç bir art niyetle yazmadığına eminim ki kendisi de dile getirmiş zaten. Bu güne kadar hep sakinleştirici yorumları ile bize yardımcı olmaya çalıştı. Örneğin liviya ya bir çoğumuz hem kendi hem bebek için sakin ol uyarısında bulunduk. Aylardır burada keyifli bir sohbet ortamımız var, kimin nasıl tepki verdiğini az çok öğrendik ve hep de öyle devam etmesi için herkesim iyi niyetle yazdığını düşünüp yanlış anlaşılmaların önüne geçebiliriz
E eyymii tatlım sensiz olur mu buralar aşk olsun, arada bir gerilse de tatlıya bağlanır her şey. Özletme şakın kendini.
Saglikla kullansin bebegin insallah.Bende o markaya baktim ama cok cicili bicili geldi ben sadelik seviyorum cilek ve newjoydan begendim bende. Bebek arabasi quinnyve maxi cosi takimini ablamdan alacagim oneririm kalitelidir.Kanguru konusunu bende hala arastiriyorum ergobaby öne cikti gibi ama bizdeKızlar ben bugün oda takımını aldım kızımın caploonbadan 4700 e uyku seti hali avize perde vs emzirme koltuğu derken 6700 u buldu birçok şeyi almış oldum şükür ama 1 ay sonra teslim olacak zaten bizde 7 aya yaklaşmış olacağız inş şimdi bebek bakım çantası bebek arabası ve kanguru bakıyorum önerisi olan varmı alıp memnun olan?
Deniz-derin olsun :)Kızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
Hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kullansın.Kızlar ben bugün oda takımını aldım kızımın caploonbadan 4700 e uyku seti hali avize perde vs emzirme koltuğu derken 6700 u buldu birçok şeyi almış oldum şükür ama 1 ay sonra teslim olacak zaten bizde 7 aya yaklaşmış olacağız inş şimdi bebek bakım çantası bebek arabası ve kanguru bakıyorum önerisi olan varmı alıp memnun olan?
Bence ela rüya canımKızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
Teşekkürlerhayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin
Defne & Derin nasıl aklını iyice kurcalamayayım daKızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
3.oğluş geliyor vay be tam sultan oldun :) hayırlı olsun.
Kızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
Hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kullansın.
Bişey soracağım ama yanlış anlaşılmaktanda korkuyorum tabiki bütçe meselesi ama oda takımı biraz pahalı değilmi neye göre seçtin oda takımınını aradığın bi özellik varmıydı? Sadece ozelliklerini merak ettim bende bir cok marka ve birçok fiyat aldım ama karar veremedim o yüzden soruyorum başka markalar dusunen fiyat alan arkadaşlardanda cevap bekliyorum.
Fiyatlar çok geniş ama ben şunlara dikkat ettim 1.si kullanılan boya türü kurşunsuz olması gerek çünkü bebelerimiz o mobilyayı yalıncak soluycak falan cocuk bu..2.cisi şuan pencereli dolaplar çok moda cami kırılmaz cam kırılınca parçalanmiyor...3.yerden yüksek olması temizlik toz acısından 4.su büyüyebilen yatak ilerde kullanabiliyor ...sade beyaz olsun istedim çünkü renk bir süre sonra sıkabilir bu tercihlerimle uygun olanlarda vardı ama imalatçı firma hangi boyayı kullanıyor guvenemedim birde çilek caplonbaa vs.markalarda güven vae konsept devamı var o yüzden tercihim bu oldu 3 lü takım fiyatı 4400 tl ydı rafta eklerinde 4700 oldu ama araştırmalarıma göre fiyatlar bu civarda uygun olan 2500 falan olanlar kendini görüntü olarak begendiremedi banaHayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kullansın.
Bişey soracağım ama yanlış anlaşılmaktanda korkuyorum tabiki bütçe meselesi ama oda takımı biraz pahalı değilmi neye göre seçtin oda takımınını aradığın bi özellik varmıydı? Sadece ozelliklerini merak ettim bende bir cok marka ve birçok fiyat aldım ama karar veremedim o yüzden soruyorum başka markalar dusunen fiyat alan arkadaşlardanda cevap bekliyorum.
Teşekkür ederim bende arabada çok fiyat çıkmak istemiyorum mamas papasin indirimi ni takip ediyorum omun dışın da casual de vista diye bir urun var çok hoşuma gitti şuanda kampanyada 1100 tl ama eşim marka takıntısı yaptı ama indireme girmezse onu alırım katlanınca küçük oluyor kolay katlanıyor baston travel sistem çift yönlü daha ne olsunSaglikla kullansin bebegin insallah.Bende o markaya baktim ama cok cicili bicili geldi ben sadelik seviyorum cilek ve newjoydan begendim bende. Bebek arabasi quinnyve maxi cosi takimini ablamdan alacagim oneririm kalitelidir.Kanguru konusunu bende hala arastiriyorum ergobaby öne cikti gibi ama bizde
Deniz-Derin diyorum bende :)Kızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
Ela rüya beğenmedim ben benim oyum derin-seline ama derin daha güzel bir isim selin ilerde kiskanabilirKızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
Çok teşekürler erken mi diye düşündüm ama kayinvalidem ağırlaşınca almak zor olur dedi gaza geldimGüle güle kullandın cimcime. Ben de araştırmaya başladım, fiyat sıkalası çok geniş :)
Selin Derin :)Kızlar isim konusuyla yine geldim bıktırdım artık demi :) ela rüya ile selin derin arasında kaldım bi son kez el atın bana :)
Kızlar ben bugün oda takımını aldım kızımın caploonbadan 4700 e uyku seti hali avize perde vs emzirme koltuğu derken 6700 u buldu birçok şeyi almış oldum şükür ama 1 ay sonra teslim olacak zaten bizde 7 aya yaklaşmış olacağız inş şimdi bebek bakım çantası bebek arabası ve kanguru bakıyorum önerisi olan varmı alıp memnun olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?