2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İşte bu hözün aydın canım. Asıl kızdığım doktorun gayet iyi herşey normal vs dediğine gelip burda bize sorulması. Tebrik ederim canım. İnşallah çok daha güzel haberlerini alırsın

Bu kadar sakince ve olgunca karşılamanı takdir ettim cnm

Ben araba işini hallederken biraz hayallerime değil de mantığıma güvendim diyebilirim. Ufak yapıda birisi olduğumdan bagaja kaldır indir kısmını da düşünerek gittim Maclaren Techno Xt aldım. Puset takılmadığı ve ileri doğru baktığı için ilk zamanlar için dezavantaj ama bunu çok da sorun etmedim. İlk zamanlar hem slingle idare ederim hem de çok çıkmam belki diye düşündüm çünkü

İşte bu hözün aydın canım. Asıl kızdığım doktorun gayet iyi herşey normal vs dediğine gelip burda bize sorulması. Tebrik ederim canım. İnşallah çok daha güzel haberlerini alırsın
canım bende çok evham yaptım ilk 12 haftam korkunç geçti. birde tedavi bebeği okadar uğraştım ya başına bir şey gelirse bilmem birsürü düşünce kafamın içinde etrafımdakiler artık böyle üff saçmalama demeye başlaışlardı. yok miğdem bulanmadı ,yok kasığım ağrımadı, yok göğsümde hassaiyet yok. 12 haftadan sonra nolduysa bana bir ferahlık geldi. halleluyah :)) içim rahatladı valla. bebeğim gergin olacak sonra doğunca günümü görücem diyip duruyorum :)) amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız. fazlada düşünmemek gerek heralde. bunlar son günlerimiz sonra kusmuk ve uykusuzluk dolu günlerde görücez asıl evhamı :))

Her çocuk kesinlikle farklıdır ama genellikle çift yönlü olmasını bebekler istemiyor biz manyak analar istiyoruz. Çocuk biZi değil etrafı izlemek istiyor ama biz hunililer takımı çocuğumuzu görmeye çalışıyoruz

Ne bileyim sanki araba alırken olmazsa olmazmış gibi sunuluyor ya iki yönlü olması, belki de ben de bu yüzden yazdım bilmiyorum:))

İlk 12 hafta riskli dönemdi normaldir. Dünya kadar düşük oldu. Bende dahil daha öncesinde düşük hikayesi yaşayan çok arkadaş vardı. Hep yaşadık ama o günler çok geride kaldı. Şimdi tadını çıkartma zamanı. Hamileliğin balayındayız artık

Evet minnacık oluyor gerçekten, puset koyulmazsa işe yaramaz gibime geliyor.

Problemi yokmuş ya, kilo çok önemsiz bence. Zayıf doğan bebekler de bir kaç haftada kendine geliyor, toraman oluyo :) ölçümlerde de hala hatalı çıkabilir, sonuçta ölçerken bebeğin duruş pozisyonu bile çok önemli.

Kizlar kizima cocuk odasi newjoy dan aldik modellerini cok begenmistim Cok da memnunuz ama mdf mi sunta mi hic bakmamistim nereden anliyorsunuz ki:)) ben modele ve kullanisa odaklanmistim seçerken

Bak bu konuda hiç sorun yok ben de, etli butlu, neredeyse 1.80 kadınım, o yüzden kaldırırım tabi işin şakası bu, niye kendime eziyet ediyim. Ben de en optimumu bulmaya çalışıyorum. Ama benim için kesin puset takılmalı.

Kizlarrr msjlari tam okuyamadim bugun cok yoğundum nasılsınız herkes iyidir inşallah bu sefer cok şükür
canm bn yabanciyim ya kismetim burdaymis esim turk 4 senedir burdayim iki arkadasim var burda fazla tanidigim kimse yok doktorumla konustum bunlar yalnizliktan kendini mesgul edicek bsyler bul dedi bnde buldum ogru ogrenmeye gidiyorum cok rahatladim keske onceden gitseymişim

Kizlarrr nasilsiniz butun majlari okuyamadim bugun cok yogundum bu sefer evhamla degl sevincle geliyorum cok şükür örgü ogrenmeye gidiyorum cok rahatladim bu korkular hp bos oturmaktanmis bana destek olan butun arkadaslara teşekkür ederim sizi seviyorum

Aa çok iyi fikir canım Ben de boş boş yatıp psikolojimi bozacağıma bebişe bişeyler yapayım şiş değil ama tığ işi biliyorum

Çok sevindim artık pozitif liviya karşımızda

Aa çok iyi fikir canım Ben boş boş yatıp psikolojimi bozacağıma bebişe bişeyler yapayım şiş değil ama tığ işi biliyorum
Canm garcekten butun korkular bos oturmaktanmis bn aksama kadar internette biseyler okuyup kendimi korkutuyordum ama ogru tiğ oyle bsyler biliyorsan ne guzelmis ya hem cok eglenceli hm kafan rahat bebise patikler yaparsin garcekten cok guzel

Kizlar alt degistirme uniteleri var alti rafli falan onlardan aldiniz mi? Ben hic sevmedim onlari, kullanilir mi bilemedim. Ne dersiniz?
Bebek dönene kadar olabilir ama bence gereksiz. Zaten dönmeye başlayınca kullanamazsınız oda 4 ay civarı oluyor. Bide her seferinde odasına git gel yapmakta cok mantıklı gelmiyor bunun icin 2 saatte bir değisiyor başlarda özellikle gece zaten gidilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…