- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.601
İşte bu hözün aydın canım. Asıl kızdığım doktorun gayet iyi herşey normal vs dediğine gelip burda bize sorulması. Tebrik ederim canım. İnşallah çok daha güzel haberlerini alırsınbu katlanınca minicik olan mı?? uçakta kabin boyu olan katlanınca. ben ilk ona baktım ama baby to go pinna daha mantıklı geldi bana. puset konmuyor ama ona aparatı yok içine oturttuk biz baby mallde denedikte.
bende bugün doktora gitmiştim. detaylı ultrason yaptı. çok şükür bir problemi yokmuş. kafası sol tarafta :)) 2 hafta sonra bir daha gelde kalbine bir daha bakayım dedi doktorum. birde radyologta baktı budün 2 kere ayrıntılı ultrason yaptırmış gibi oldum :))
ben evhamlı olmayı bıraktım diyordum ama dün ultrasonda ölçüm yaptılar. oranların bir kısmı yüksek bir kısmı düşük çıkmış. normalde bebeğin 300 gr olması gerekirken bu 260 gr falan. sonra dedim. neyse doktor senden daha iyi bilir. bir sorun yoksa yoktur içini ferah tut. doktorda iyi dedi. sanırım haftasıyla uyumlu olması yeterliymiş. boyüt ve ölçülere göre 19 çıkmış sonuçta daha ney değil mi :))
Bu kadar sakince ve olgunca karşılamanı takdir ettim cnmAsla ne sizi ne liviyayı alaya almak amacıyla yazılmadı o. Espriydi ki tarzım kırıcı olmak olamaz Homely angel nerdesib gel evham yapıyoruz deyince aslında şaka yaparak büyük evhsmlardan aklımda kalanı yazdım elbette ilk gebeliğniz ve aklınıza takılan şeyler olacak
Üslubunuza gelince bir kez daha sakince okuyun lütfen cevabınızı yakıştıramadım yine de yanlış anlaşıldığım kısmı düzeltip gitmek isterim niyetim de haddim de alay dalga küçümseme değildi öyle algılandıysa affedin o kısmı
Başka yazmayacağım hepinize sağlıklı doğumlar keyifli hamilelikler gönlünüzce evlatlar dilerim
Homely_angel nemesis sevgiler
canım bende çok evham yaptım ilk 12 haftam korkunç geçti. birde tedavi bebeği okadar uğraştım ya başına bir şey gelirse bilmem birsürü düşünce kafamın içinde etrafımdakiler artık böyle üff saçmalama demeye başlaışlardı. yok miğdem bulanmadı ,yok kasığım ağrımadı, yok göğsümde hassaiyet yok. 12 haftadan sonra nolduysa bana bir ferahlık geldi. halleluyah :)) içim rahatladı valla. bebeğim gergin olacak sonra doğunca günümü görücem diyip duruyorum :)) amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız. fazlada düşünmemek gerek heralde. bunlar son günlerimiz sonra kusmuk ve uykusuzluk dolu günlerde görücez asıl evhamı :))İşte bu hözün aydın canım. Asıl kızdığım doktorun gayet iyi herşey normal vs dediğine gelip burda bize sorulması. Tebrik ederim canım. İnşallah çok daha güzel haberlerini alırsın
Her çocuk kesinlikle farklıdır ama genellikle çift yönlü olmasını bebekler istemiyor biz manyak analar istiyoruz. Çocuk biZi değil etrafı izlemek istiyor ama biz hunililer takımı çocuğumuzu görmeye çalışıyoruzBen araba işini hallederken biraz hayallerime değil de mantığıma güvendim diyebilirim. Ufak yapıda birisi olduğumdan bagaja kaldır indir kısmını da düşünerek gittim Maclaren Techno Xt aldım. Puset takılmadığı ve ileri doğru baktığı için ilk zamanlar için dezavantaj ama bunu çok da sorun etmedim. İlk zamanlar hem slingle idare ederim hem de çok çıkmam belki diye düşündüm çünkü
Her çocuk kesinlikle farklıdır ama genellikle çift yönlü olmasını bebekler istemiyor biz manyak analar istiyoruz. Çocuk biZi değil etrafı izlemek istiyor ama biz hunililer takımı çocuğumuzu görmeye çalışıyoruz
İlk 12 hafta riskli dönemdi normaldir. Dünya kadar düşük oldu. Bende dahil daha öncesinde düşük hikayesi yaşayan çok arkadaş vardı. Hep yaşadık ama o günler çok geride kaldı. Şimdi tadını çıkartma zamanı. Hamileliğin balayındayız artıkcanım bende çok evham yaptım ilk 12 haftam korkunç geçti. birde tedavi bebeği okadar uğraştım ya başına bir şey gelirse bilmem birsürü düşünce kafamın içinde etrafımdakiler artık böyle üff saçmalama demeye başlaışlardı. yok miğdem bulanmadı ,yok kasığım ağrımadı, yok göğsümde hassaiyet yok. 12 haftadan sonra nolduysa bana bir ferahlık geldi. halleluyah :)) içim rahatladı valla. bebeğim gergin olacak sonra doğunca günümü görücem diyip duruyorum :)) amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız. fazlada düşünmemek gerek heralde. bunlar son günlerimiz sonra kusmuk ve uykusuzluk dolu günlerde görücez asıl evhamı :))
bu katlanınca minicik olan mı?? uçakta kabin boyu olan katlanınca. ben ilk ona baktım ama baby to go pinna daha mantıklı geldi bana. puset konmuyor ama ona aparatı yok içine oturttuk biz baby mallde denedikte.
bende bugün doktora gitmiştim. detaylı ultrason yaptı. çok şükür bir problemi yokmuş. kafası sol tarafta :)) 2 hafta sonra bir daha gelde kalbine bir daha bakayım dedi doktorum. birde radyologta baktı budün 2 kere ayrıntılı ultrason yaptırmış gibi oldum :))
ben evhamlı olmayı bıraktım diyordum ama dün ultrasonda ölçüm yaptılar. oranların bir kısmı yüksek bir kısmı düşük çıkmış. normalde bebeğin 300 gr olması gerekirken bu 260 gr falan. sonra dedim. neyse doktor senden daha iyi bilir. bir sorun yoksa yoktur içini ferah tut. doktorda iyi dedi. sanırım haftasıyla uyumlu olması yeterliymiş. boyüt ve ölçülere göre 19 çıkmış sonuçta daha ney değil mi :))
Ben araba işini hallederken biraz hayallerime değil de mantığıma güvendim diyebilirim. Ufak yapıda birisi olduğumdan bagaja kaldır indir kısmını da düşünerek gittim Maclaren Techno Xt aldım. Puset takılmadığı ve ileri doğru baktığı için ilk zamanlar için dezavantaj ama bunu çok da sorun etmedim. İlk zamanlar hem slingle idare ederim hem de çok çıkmam belki diye düşündüm çünkü
canm bn yabanciyim ya kismetim burdaymis esim turk 4 senedir burdayim iki arkadasim var burda fazla tanidigim kimse yok doktorumla konustum bunlar yalnizliktan kendini mesgul edicek bsyler bul dedi bnde buldum ogru ogrenmeye gidiyorum cok rahatladim keske onceden gitseymişimCanım sen psikolog araştırdınmı. İhmal etme bence. Sen biraz da yalnızsın sanırım. Arkadaş eş dost fazla yokmu. Çünkü cümlelerin evhamla beraber ilgi bekleyen bir genç kızın cümleleri gibi geldi bana.
Ben ayakta asla değiştiremem, oturuş önemli, çünkü belim ağrır, kıyamam banaKizlar alt degistirme uniteleri var alti rafli falan onlardan aldiniz mi? Ben hic sevmedim onlari, kullanilir mi bilemedim. Ne dersiniz?
Benim aldigim besigin kenarinda var alt degistirme unitesi.Kizlar alt degistirme uniteleri var alti rafli falan onlardan aldiniz mi? Ben hic sevmedim onlari, kullanilir mi bilemedim. Ne dersiniz?
Kizlarrr nasilsiniz butun majlari okuyamadim bugun cok yogundum bu sefer evhamla degl sevincle geliyorum cok şükür örgü ogrenmeye gidiyorum cok rahatladim bu korkular hp bos oturmaktanmis bana destek olan butun arkadaslara teşekkür ederim sizi seviyorum
NedenTam ortopedik olmamalı canım
Çok sevindim artık pozitif liviya karşımızdaKizlarrr msjlari tam okuyamadim bugun cok yoğundum nasılsınız herkes iyidir inşallah bu sefer cok şükür
canm bn yabanciyim ya kismetim burdaymis esim turk 4 senedir burdayim iki arkadasim var burda fazla tanidigim kimse yok doktorumla konustum bunlar yalnizliktan kendini mesgul edicek bsyler bul dedi bnde buldum ogru ogrenmeye gidiyorum cok rahatladim keske onceden gitseymişim
Canm garcekten butun korkular bos oturmaktanmis bn aksama kadar internette biseyler okuyup kendimi korkutuyordum ama ogru tiğ oyle bsyler biliyorsan ne guzelmis ya hem cok eglenceli hm kafan rahat bebise patikler yaparsin garcekten cok guzelAa çok iyi fikir canımBen boş boş yatıp psikolojimi bozacağıma bebişe bişeyler yapayım şiş değil ama tığ işi biliyorum
Bebek dönene kadar olabilir ama bence gereksiz. Zaten dönmeye başlayınca kullanamazsınız oda 4 ay civarı oluyor. Bide her seferinde odasına git gel yapmakta cok mantıklı gelmiyor bunun icin 2 saatte bir değisiyor başlarda özellikle gece zaten gidilmez.Kizlar alt degistirme uniteleri var alti rafli falan onlardan aldiniz mi? Ben hic sevmedim onlari, kullanilir mi bilemedim. Ne dersiniz?
Harikasın gökçeciğim. Elinden geliyorsa başla patiklereAa çok iyi fikir canımBen de boş boş yatıp psikolojimi bozacağıma bebişe bişeyler yapayım şiş değil ama tığ işi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?