2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar selam
Çok şükür bizde doktordan geldik çok iyiyiz.Tek sorun benım hala damla damla o sıvı gibi akıntım devam ediyor doktor bundan sonra dikkat edelim mutlaka dedi.hala bu şekilde su gibi sıvı gelmesi olan varmı.lütfen olanlar yazarsa çok sevinirim

Bende 2.gebeliğimde yaşadım bu olayı baya da korktum ama şükür ki doğumdan sonraki kontrollerde temiz çıktı 3 kez gittim doğumdan sonra birdaha gelmene gerek yok temiz hersey dediler çok şükür
Canim cevap verdigin çok tesekkur ederim inanki çok iyi geldi Allah evlatlarmizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayi büyütmeyi nasip etsin

Aa nasıl ya doktor a söyledim kokmuyorsa sıkıntı yok dedi
Ben de hep oluyor su gibi akıntı

T
Tmm cnm benim bi git bak isim de ver indirim işte pesinde zaten baya yardımcı oluyorlar içine sinerse sipariş verirsin inşallah haber bekliyorum

Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 361gr 23 cm olmuş küçük adamım, benim drum prf . Perinatolojide de ihtisasi var ayrıntılı organ taraması yaptı herseyi yolunda dedi isterseniz extra da yaptirabilirsiniz detaylı ultrason bir hafta yada iki hafta sonra dedi , bizim küçük adam biraz hızlı büyüyor maşallah 21 haftayla uyumlu çıktı renkli usg de açtı çok minnak bir yumak sürat gördük çok şükür bizde durumlar bu şekilde

Ayşenbebe yıldırımdada varmş ama ben nilüfer fsm metro nun orda anadolu hastanesi tarafında olana gittim.ayşen bebe çok iyi uygun bide aşırı seçenek var tavsiye ederim. Bi baby ürünleride güzel, cumhuriyet caddesinde mağaza(şehreküstüden yukarı tranvayn olduğu cadde), bebbelife da nilüfer carrefourun tam karşı sında..o caddede bikaç bebek mağazasıda var.ebebek filanda var.şuan keşfettiğim bunlar.evet vişne caddesi toptancı

Merhaba kızlar.. İş yerinde hamilelik boyunca rahat giyebileceğim bi ayakkabı öneriniz var mı? Masa başı işim ama tabi tüm gün işteyiz sonuçta.. Ayaklarım hafif şişmeyede başladı mevcut ayakkabılar olmayacak yakın zamanda..

Benim de 20saatim var şükür ki
Ekim ayını tam tutacam dedim idareye
Rapor almak gerekiyormuş sanırım herşeyi de unutmuşum
Yaa ne var idare etseler.bende öğretmenim.sağolsunlar nöbet filan vermemişler rapor mapor sormadılar hiç, programımıda boş günlü ve çok düzenli yapmışlar yorulmayım diye,biraz anlayıştan ne zarar gelecek sanki..sana bi öğrenci çarpsa, yada ayakta kalmak xarar verse bınun vebalini kim ödeyecek..cidden sinir oluyorum bu bencilliğe

Bilmiyorum ki canım ben spor giyiyorum rahat oluyor çalışmıyorum tabi o yüzden şişlik yok şimdilik ama sen çalıştığın için illa ki şişebilir bol su iç

Ben deri babetimsi bişey giyiyorum çok minik bir topuğu var, yaz için gayet rahatım ama havalar soğuyunca ve hamilelik de ilerleyince kapalı rahat ve topuksuz yada böyle minik topuklu bir ayakkabı /bot bulmam lazım

Tamam canım sağol ben bunları kenara not edeyim, şehrin yabancısıyım vakit yaklaşınca bir sıradan gezinirim bunları inş. Carfour tarafında babymall da yeni açılmış ve fiyatlar fena değilmiş. Ben daha hiç bakamadım bir yere ayrıntılıya da gireyim inşallah ufaktan başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…