2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben 1. Sınıf okutuyorum. Akşam 3 e kadar hiç oturmuyorum. Üstelik sınıf 3. katta. Her teneffüste mutlaka aşağı iniyorum. Akşam resmen yattığım yerde kalıyorum. Üstelik bu aralar iştahım da açıldı. Tartıya çıkmaya korkuyorum. İnşallah hareket işe yarıyordur.

kızlar cevap lütfen halen hissetmeyenler var mı doktora gidicem yoksa....
20-22.haftaya kadar hissedilmemesi normal diyorlar canım, bir de erkek bebek daha erken hissedilir diyorlar doğru mu bilmiyorum ben 18.haftama girdiğimde hissetmeye başladım benim bebeğimin cinsiyeti erkek. sen kaçıncı haftadasın?

19+5 im bende 20 sayılırım bebeğimde erkek. bu hafta başında hissediyordum damar atması gibi 2 gündür yok oldu.

19+5 im bende 20 sayılırım bebeğimde erkek. bu hafta başında hissediyordum damar atması gibi 2 gündür yok oldu.

hmm senin yerinde bende olsam tedirgin olurdum ama bende hamileliğimde çok pimpirikliyim dr bana 4 hafta sonra gel dediğinde bile hamileliğim başından beri 2 haftada bir gittim. geçtiğimiz cumartesi günü kontrolüm vardı hareketleri hissetmeye başlamış olabilirsin ama her gün her saat hissedemeyebilirsin belki 4-5 gün hissetmediğin olabilir endişe etme demişti, endişe edersen gel bakalım demişti. bir iki gün daha bekle canım bakalım bir de konuşmayı dene bebişinle belki ona tepkiler verebilir..

denedim yok. sanki oluyormş gbi ama önceki kadar değil. bir de karnımın bir bölümü avuc içi kadar bölümü çok sert oluyor hissediyilıyor. araştırdım o ağrı diyorlar doğru mu daha çok erken değil mi. kesin gidicem ya. cevap verdiğim için çok tşk ederim. Allah razı olsun.

ne demek canım yardımcı olabilsem keşke.. için rahat etsin o zaman yarın hemen git bir görün. inşallah birşey yoktur canım

Selam kizlar ben ayrintili ultrasondan geldim hersey normaldi ama kalbinde biraz parlaklik var dedi kardiyolojiye sevk etti ordaki doktor hemn bakti evt var ama bunlar buyuk ihtimalle kaybolur endisenlenme dedi beni cok endişeli gorunce sıkinti yapacak bir drum yok istersen bir ay sonra gel dedi ben ısrar edince şimdi rahatladim ins hersey duzelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…