2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben dun fircayi yiyip geldim sen de artik ilk kan tahlilinde yersin:))

Oğlum da yediğim fırçayı unutamıyorum hala kadın beni doğuma almaktan redddediyordu bişey olur ben sorumluluk almam diye ondan sonra kuzu kuzu ikişer ikişer içtim Ama ilaçları düzenli kullandıkça oğlum uzamış ve kilo almıştı sadece bizim için değilmiş o ilaçlar :))

Belli olmaz canım belki almazsın çok :)
Bende tek içimlik kutu süt alıyorum pipetle içip içip atıyorum daha rahat içiliyor sanki dene istersen :)

bende öyle tek içimlik alıyorum canım. işyerine de getiyorum, içiyorum atıyorum kutuyu. inşallah faydası olur

ben hiçbir takviye kullanmıyordum, 1.5 ayda değerlerim baya azalmış ama. hala normal sınır içinde olan da var ama b12 falan düşmüş hep. takviyeye başlayacağım sanırım.

benimde b12 düşük iğne başlamıştık o yeterli gelmemiş hapa döndük şimdi bende hep düşük bu b12. geçen yıl da b12 tedavisi görmüştüm

Kutu sutlerin de hic faydasi yok diyorlar ee acik sut de icmeyeceksek ne icecez biz. Biz koyden süt aliyoruz hem yogurt yapiyorum hem süt olarak tüketiyoruz. Disaridayken de acikirsam artik abur cubur yerine kucuk bi kutu süt alip onu iciyorum. Yukseltmem lazim bu kalsiyumu

Ben süt tüketmiyorum. Onun yerine fermente edilmiş şekilde kullanıyorum. Yoğurt, kefir, peynir gibi. Oğlum hala emiyor ama onada süt vermeyeceğim. Oda yine fermente sekilde alıyor zaten. Hem beslenme uzmanı hem çocuk doktoru bu şekilde tüketmesi daha saģlıklo dedi.

Olur canım inşallah yarasın bebişe :)

Bence begendigin seyleri almaya basla canim, zaten isin zevkli kismi hem sana moral vermis olur. 20. Haftalara gelindi hem kotu bisey olsa niye aldim bunlari diye pisman olmak aklina bile gemez.

Yoğurdu yemeklerin yanın da peyniri kahvaltı da tüketiyorum canım sütü de sabah aksam bir bardak içiyorum

Evet tetenoz icin dediler.insani sinir edecekler ya.bi sekilde basariyolar.

Peki sütü nasıl tüketiyorsun? Nerden alıyorsun

Evimizin yakınında bir yer var, adam her hafta kastamonuya gidip köyden ürünleri alıp geliyor. Süt yumurta ve tavuk alıyorum ordan. Ben direk süt hiç içmiyorum zaten. Yoğurt yapıp yemeye çalışıyorum her gün bi öğünde. Ama peynir de çok severim kahvaltıda baya tüketirim. Belki şimdi artık keçi sütü alıyım diye düşündüm. Migrosta varmış küçük kutular şeklinde onlardan alabilirim. Süt sevmiyorum ben

Kutu sutun bi zarari yok diye biliyorum ama ben yine de gunluk sut aliyprum, gunde 1 bardak.yani sagilmis sut bilmem kac derecede yarim saat kaynatilmasi falan gerekiyor diye hic o ise girmedim. Yogurt hic yiemiyorum ama hamilelikten beri kilolarca ayran icmis olabilirim:) ama etin yaninda da iciyodum onh soylediginiz iyi ildu dikkat edeyim.

Kan yapsin diye her gun 1 yemek kasigi pekmez aliyorum, dogrumu bilmiom ama bana ilkokulda cok zayifken doktor vermisti:) ise de yaradi sanirim daha kan hapina baslatmadilar beni.

Süt olarak günlük cam şişeleri almanızı Öneririm. Hamilelik için en uygunu o diye biliyorum.

Çiğ süt normalde ben de köyden getirtiyordum, ama adı aklıma gelmeyen ve sütte tespiti zor bir bakteri var. Özellikle hamile bayanları çabuk etkiliyor. Eski ii arkadaşımın kardeşi yaşadı bunu, tedavisi de zor ve uzun. Süt ya da yoğurt halinde tüketmenin farkı da yokmuş, kaynatarak bile YÖK edemiyorsun maalesef. O arkadaşla iletişimde değilim şimdi yoksa arayıp tam adını sorardım. Bence riske atmayın kızlar be yoğurdu bile günlük süt ile mayalayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…