2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Pek
pekmeze bende niyetleniyorum , unutuyorum hep, aç karnına mı alıyorsun? Ev yapımı bir sürü pekmez var

Canım bana doktorum günlük süt tüket dedi aoç alıyordum hem cam hemde eskiden beri bilindik marka diye geçen bi arkadaş dedi ki eskisi gibi kaliteli değil arkadşaımın eşi orda çalışıyordu temiz değil ve bakteri çıkmış başka al dedi sek veya tokruya yöneleceğim bir de doktorum bol bol kefir iç dedi onuda aoç alıyordum çok hafifti ekşi gelmiyordu onuda değiştircem artık

Kizlar dün doktorum verdi bu listeyiEki Görüntüle 2047724
bu çok işime yarayacak sanki az yesemde kilo alıyor gibiyim çok sağolasın cnm

Ah ah siz siz olun çocuklarınız anaokuluna kreşe başladıklarında hastayken okuldan geri kalmasın diye ısrarla okula göndermeyin.. o sınıfta diğer çocuklar ve bir de öğretmen olduğunu unutmayın. Zaten bağışıklığım çok düşük mahvoldum ilk haftadan bademciklerim şişti ve konuşamıyorum.

Süt konusu geçmiş ben de günlük süt tüketiyorum uht nin bir faydası olduğunu düşünmüyorum,açık sütte de bakteri riski var denildiği gibi.

seni çok iyi anlıyorum annem anaokulu müdürüydü emekli oldum ablamda anaokulu öğretmeni cocukların hastalıgından kış boyu hasta olurdu evde bizlerede geçerdi
hasta cocuga okul daha da eziyet oluyor anneler gönderiyor ama çocuk dinlenmedikçe iyileşemediği gibi diğer çocuklaro öğretmenleri de hasta ediyor

geçmiş olsun canım bu arada inş biran önce iyileşirsin

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah

dün köpeğimi veterinere götürdük ileri derece eklem rahatsızlığı çıktı yaşı gereği artık ne ameliyat ne de tedavi sonuc verirmiş sadece ağrısını dindirebiliriz ancak dedi çok moralim bozuk dünden beri
yavrum iki yürüyor pat oturuyor 2 adımda vitamin takviyesi verdi ama bu yaştan sonra fayda eder mi bilmiyorum
kemik kanserine çevirme olasığı var dedi doktor çok canım sıkıldı
iş yerinde dün sorunlar oldu bir kişi baya mı hata yapmış tutanak tutulabilir onunda hatası beni birkaç arkadaşı etkiliyor bize tutanak tutulacak mı belirsiz suclu biz değiliz ama ne olur bilmiyoruz
dayımın kalbine pil takıldı bugün her sey üst üste gelince geliyor poff

Kizlar dün doktorum verdi bu listeyiEki Görüntüle 2047724
canım listede şekerli gıda çokk var bence:)) birde ekmek koymuş yanında pilav makarna koymuş :)) sabah kahvaltısında hem sütü şekerli iç demiş, hemde pekmez koymuş hemde meyve vermiş. onun yerine pekmezli yada ballı süt içilebilir bence, ara öğünde de hem muhallebi vermiş hemde meyve vermiş. şekerli ve karbonhidratlı beslenince maksimum 20 dk tok tutuyor sonra tekrardan acıkıyorum. ara öğünlerde süt, yoğurt, ayran yanında da meyve yada kuru meyve yada normal kuruyemiş çok tok tutuyor. diyetisyen yada doktor değilim ama kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yanlış anlasılmasın :))

Çok teşekkürler, maalesef her kış 4-5 kez ciddi hastalık atlatır oldum, bu dönem ne yapacağım hiç bilemiyorum

Günaydın kızlar, hazır olandan meyveli süt içemem sakıncalı olur mu? Tadı çok şekerli geldi, şeker mi koyuyorlar acep?
canım meyveli süt, meyveli yoğurt, meyveli kefir vb. hepsinde şeker var. hurmaların bazısını aklınızda olsun glikoz şurubundan geçirip öyle piyasaya sürüyorlar. içerikleri okuyunca insan şok oluyor ya. her şeyin mi içine şeker katılır, koruyucu madde katılır.

günaydın canım, bende sade süt yada taze sağılmış süt içemiyorum koku geliyor bana muzlu süt içiyorum bende
zararı var mı inan bilmiyorum, biraz olsun fayda sağlar diye içiyorum bende
canımsade süt mümkün değil içemiyorum bende. kakaolu olursa içebiliyorum. hurma kattım geçen içine kakaolu gibide oldu :)) hurma püresi yada hurma suyu kullanabilirsin eğer tatlandırmak istersen. meyve olarak da çilek yada muz anca tadını saklamaya yarıyor diğerlerini ben pek sevmedim evde kendim yapıyorum zaten normaldede çok dışardan tüketmemeye çalışıyorum. sütümüde kendim yapıyorum çiğden alıp. ama uht mümkünse hiç tüketmememk gerek.

Merhaba Kızlar,
Hamileliğimi (bazılarınız biliyordur) yatak istirahati ile geçiriyorum. En az 3 hafta daha yatacağım. Miniğim iyi olsun da ben şikayetçi değilim. Geçen gün doktorda bir şey öğrendim, sizlerle de paylaşmak istedim. Bebeği /karnınız elle sıvazlayarak çok okşamamak gerekirmiş. Ben de kızım hareket ettikçe elimle takip ediyor, seviyordum. Doktor yapmamı söyledi.
Herkese musmutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…