2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de aynı fikirdeyim, kendimi olduğunca meyveden uzak tutmaya çalışıyorum-ekmekten uzak tutuyorum, tatlıdan uzak tutmaya çalışıyorum, başarıyor muyum evet, çünkü hamile olmadan önce ne acı şeyler içtim, aklıma onları getiriyorum-yok şu kür bu kür derken:)

Ne gibi bir sakıncası varmış?
Ne gibi bir sakıncası varmış acaba? Merak ettim. Hep elim karnımda hissederim diye. Korktum şimdi

Ne gibi bir sakıncası varmış acaba? Merak ettim. Hep elim karnımda hissederim diye. Korktum şimdi
Korkmayın, bir çok insan yapıyor zaten. Sadece bebeği dışardan uyaran bir etkenmiş. çok yapılırsa zararlı, yoksa insan ister istemez elini karnına koyuyor, okşuyor. Benim riskim de olduğu için bana yasaklanmış olabilir.

kızlar ben demir ilacını (gyno ferro sanol) aldıktan sonra acayip midem yanıyor hep midem agzıma geliyor sizde böyle bsy oluyor mu

Canim en kisa zamanda normal hayatina donersin insallah. Sen kanamadan dolayi mi yatiyosun?

Bence bnm kan değerlerim çok düştü çarpıntı var biraz bir de beynim bulanıklaşıyor sanki gözlerim kapancak gibi

Herkese mrb nasılsınız kuzlarrrrr
Bnm bugun tansyonum yukselmis dun biraz turşu yemiştim tuzlu yiyceklere dikkat edin kizlarrr

Ben bugün yine temizlik günümdeyim
Hem spor yapmış oluyoruz hemde evimi temizliyorum. Uzun zamandır dip tepe temizlik yapmıyordum mutfak dolaplarım ve komple mutfağımın temizliği bitti odalarda temizlendi şimdi balkonuda hallettim mi tamamdır sonra akşama tv keyfi yapıcam uzatıcam bacaklarımı istanbullu gelin varmış akşama

benım belım ve bebegın oldugu yer asırı agrıyor artık temızlık yapınca
neden öyleyim bilmiomurum cok ıyıydım bu zamana kadar
P Prime18 bn varm canm mide ilaci ictikten sonra midem cok yaniyo bi tane maden suyu iciyorum geciyo
çok sağolasın cnm

Bnmde cok dusuktu canm dun baya turşu yedim bugun fırlamış limon ictim bakim inşallah normala döner evet evde olsa fena olmaz bncede

benimde tansiyon çok düşük bende aldım bir tane. bakıyorum başım çatlıyor hemen tansiyonu ölçüyorum. sonra dayıyorum tuzlu ayranı :d
benimde normalim 9-5 cıkma oluyor ara ara alet aldım bende olcuyorum bı dengesızlık hıssettım mı kendim de

kızlar biraz önce sanırım benin sıpayı hissettim böyle damarım atar gibi bsy hissettim aralıklı 3 kere durdu sonra

ayni sikinti bendede var kocaman oldular penye aldim sarkik duruyor yine tellibaldim ama aci yapuyor ya evde hic kullanmiyorum disardan disari takiyorum
Telli takınca olmuyor. Bende sadece dışarda telli takıyorum. Evde de takmıyorum. Takmayınca sarkar mı onu da bilmiyorum

hamile kalamdan önce 90 dı zaten göğüs ölçüm. berleinin minimazer ını kullanıyorum. hem ufak gösteriyor hem sırtımı destekliyor hemde terletmiyor ortası delik olduğu için tavsiye ederim

benım belım ve bebegın oldugu yer asırı agrıyor artık temızlık yapınca
neden öyleyim bilmiomurum cok ıyıydım bu zamana kadar

çok sağolasın cnm

Canım benimde oluyo o haftanın 2 günü ağrım yoksa 5 günü belimle bebeğin olduğu yer ağrı yapıyor. Ama kendime çok şaşıyorum normalde bağışıklık sistemim filan çok düşüktü benim. Herşeyde hasta olurdum hatta hamile kalınca dedim ki çok zor bi süreç beni bekliyor ama çok şükür ne bulantım oldu ne ciddi bi rahatsızlığım bi kere dahi miğdem bulanmadı çok şükür ama bel ağrısı bendede oldu olmayada devam ediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…