2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bendaha gitmedim bebeğimi görmeye en son 17 haftalıktır gördüm
Bu arada 3 gündür regl olacak gibi ayrı oluyor sizdede varmı
Tatil bitti döndük eve kızım el ayak ağız hastalığına yakalandı orda cok zor gecti
94 olmuşum 95le gebe kalıp 90a düşmüştüm yani hala - 1 deyim

Günaydın canım çok geçmiş olsun çok duyuyorum bu ara o hastalığı

Cnm geçmişler olsun. Benim oğlumda çok ateşlendi vücudu isilik gibi. Çok yoğun değil. Kaşınıyormuş biraz. Bu hastalıktan değildir değilmi. 6. Hastalığa da benzetemedim

Gunaydin kizlar nemesis kolay gelsin canim sen sakin eşya koli falan kaldirma bırak ne kadar olursa artik.. Sabirsizlanip bi iş yapayim deme canim benim.

Gunaydin kizlar nemesis kolay gelsin canim sen sakin eşya koli falan kaldirma bırak ne kadar olursa artik.. Sabirsizlanip bi iş yapayim deme canim benim.

Gozunaydın cnm

Reactions: eeg
Ben de bu iğnelerden dolayı 21 farklı hemşireye vurdurmal zorunda kaldım. Benim korkularım var, her defasında anlattım korkuyorum ona göre davranın--ve gerçekten ona göre davrandılar, ve benimle güzel güzel konuştular.çünkü kaç insanla muhatap oluyorlar, basıyorlar iğneyi--- ama sadece biri hariç, afedersiniz uyarıları rağmen hayvan gibi davrandı, 2 defa denk geldim, bişe olmaz tavrını yakındı. Hatta Protestan iğne mi göbeğimden vurdu, 3 gün kaskatı gezdim, nefes almakta bile zorlandım. Gittim hasta bilmem neyine şikayet ettim.yazıya dökmüyorum , ben de memurum bütün gidişatı biliyorum. Ama çekip sizin uyarmanızı istiyorum dedim.

Gunaydin kızlar dün kontrol vardı bebek gayet iyiydi çok şükür doktor kalsiyum ve magnezyum verdi lu suya atılanlar var ya bir gün birini bir gün diğerini içecekmişim bir de göğüs ucu için krem verdi şimdiden sürmeye başlayacakmışım durumlar böyle 17 ekim e ayrıntılı tarihini çok önceden almıştık zaten bana randevu almana gerek yok dedi o tarihte

Gozunaydın cnm magnezyum ve kalsiyum neden vardı acaba şikayetim mi vardı

Benim de kalsiyum magnezyum dusuk çıktı kan tahlilinde ama ilac vermedi verse daha mi kolay yükselirdi bilmem. Gunde 1 maden suyu ic mutlaka dedi bi de bol bol süt yogurt

Göğüs ucu icin hangi kremi verdi cnm

Gozunaydın cnm magnezyum ve kalsiyum neden vardı acaba şikayetim mi vardı
Yok direkt yazdı sancı filan oluyorsa azaltır dedi ben aslında bol bol Yogurt yiyorum maden suyu içiyorum benim doktorum hemen zamanı gelince yazıyor ilaçları içmesem mi acaba diyorum bende bıktım zaten ilaçlardan

Adetin gunlerindeysen olur bende oluyo o gunlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…