2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şimdi doktorumun asistanıyla görüştüm aslinda zararlı tabi ki ama bir defadan bsy olmaz telaşlanmayın yarın hocama ileteceğim demiş
Cok teşekkür ederim kızlar hepinize

Cok geçmiş olsun canim ekmek olayını bilmem de kendine 7şer kez nas-felak oku.. Ve üzerinde ayetel kürsi olan cevşen taşı

anladım canım, cevabın için teşekkürler.. duamı hep okuyorum yine okuyacağım

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
Tuz konusunu tam bilmiyorum ama gerekirse anneme sorar yazarım sana.

amin canım çok sağol..

Geçmiş olsun canım sadaka ver

sağol canım..

Cok gecmis olsun,en iyi sey dua etmek ve kimseye fazla biseyini anlatmamak

sağol canım, evet insanların gözü üstümüzde olabiliyor bazen, bende fazla bişey anlatmamaya çalışıyorum

Dr Banu çiftçi instagramda sayfası da var, xr cihazından geçti hamile bir bayanla avm de, özellikle video çekmişti, zararlı olmadığına dair.. gönlünü ferah tut..

Sevgili arkadaş bi arkadaşımız benden son sonucumu istemişti sanırım grade ölçüsüne bakacaktı fotoyu çekerim dedim unuttum kusura bakmasın kancaeli arkadaşımızdı sanırım şimdi aklıma gelmişken atayım
Bu arada bizim kızçem hepinizi selamlar :)

Ozaman ya park yatak alıcaksın yada büyüyen beşik:)

Dr Banu çiftçi instagramda sayfası da var, xr cihazından geçti hamile bir bayanla avm de, özellikle video çekmişti, zararlı olmadığına dair.. gönlünü ferah tut..

Kızlar ben kendi adıma geçmemeye özen gösteriyorum. düşük doz bile olsa radyasyon var. Şu an düşük dozun ne kadar etkili olduğunu anlayamıyorsunuz. Günümüzde hastalıklar kol geziyor yani. Ha ben şu an bunu yazarken kullandığım tablettede var telefondada var radyasyon onlarada dikkat etmeye calışmak gerekiyor. Sonuçta şu an her şeyi size bağlı ve savunmazsı bir bebek var orda. Daha hücreleri çok yeni. Hiç birşeyle tanışmamış.
O arkadaş içindemuhtemelen birşey olmaz. Ablam doktor kaç defa hastayla bberaber röngen alanına girmiş hamile olduğundan haberi yoktu. Ondan mıdır bilmiyorum benim yeğen pek huysuz :)) dikkat etmek gerek bundan sonra herkez dikkat etsin. Çalıştığımız yerde zararlı kimyasal varsa, radaysyon yoğunluğufazlaysa yerinizi değiştirmek zorundalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…