2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tabiki ikiside çok zararlı.doktorunla görüş ve anlat mutlaka..

Duru Dursun cok havalıymis bizim soyadimiz da Erdoğan. Bebegin adını Recep Tayyip koysak haberlere gazetelere çıkardık heralde neyse ki koymicaz:))
Ay erkek olsaydi eşim sabit koyacağım sabit dursun olacak diyordu tabi onu koyduğunda artık evde 36 yerinden bicaklardim onu

Avmlerden ben de geciyorum onlarin bir zarari yok diye biliyorum. Zarari var diyen bir uzman hic duymadim simdiye kadar ama rontgen durumunu mutlaka doktoruna soyle. O konu bence onemli.

Çok geçmiş olsun ihtiyacı olan birine bi sadaka verin ya da ihtiyacı olan bi çocuğu giydirin

Ben yusuf ismine emir i çok yakistiriyorum yusuf emir☺bi fikir olsun
Eşimle biz de bugün bu konuyu konuştuk annesinin ismini (feride) istiyor oğlumuza koymadik babami kıza koyalım diyor istemediğini söyledim neden fikrimi onemsemiyorsun ben istiyorum diyor artık yanına bi isim daha koyup ve onu kullanalim dedim tamam dedi duru nehir veya nil düşünüyoruz yanina

bağırsaklarinda veya kalbinde olan parlakliklar daha sonra kayboluyor diye duymuştum hiç canınizi sikmayın

Hoşgeldin canım yarın da güzel haberler al inşallah

Benim de bir ayrıntılı günüm belli olaydı salı günü 23. Haftaya başlıcam
Benim ayrintilim 22+5te. Aslinda soyle bir durum var, gec kalmak diye bir durum sozkonusu degil. Cunku Ayrintilida eger hayati bir problem gorulurse ve anne baba sonlandirmaya karar verirse bunun yasal siniri 24. Hafta. O nedenle 22yi gecmek istemiyorlar ki oyle bir durumda tetkikler falan yapiliyor 24. Haftaya kadar islem gerceklestiriliyor. Dolayisiyla birsey ciksa da sonlandirmam kararin varsa gec kalmis sayilmiyorsun, 3-5 gun bisey farkettirmiyor yani.

Yok canım öyle sonlandırmak filan hiç düşüncemiz değil tabi ki bir sorun olsa bile düşünmem.

Ben de 24 den sonra ayrıntılı yapılmıyor herhalde diye düşünüyordum o zaman sorun yok demek ki :)) Bir an önce gitmek istiyorum özledim

Hamileligin ilk 3 ayinda zararli rontgen ama 3.aydan sonra risk yok. Senin icin bile cekiyorlar gerek duyarlarsa.
Guvenlikten gecerken olan cihazlardan bende geçmiyorum ama sehir efsanesi oldugunuda biliyorum. Yinede doktoruna danis ama cokta endise etme. Ozellikle guvenlik icin olan cihazlardan gectigin icin hic endiselenme.

Feride güzel bir isim bence ama kaynanam ın ismini hiç kabul edemezdim herhalde asla hatta katiyen. Ama tabi ki kayınvalidesini çok seven seven demeyeyim de onunla çok iyi anlaşan insanlar var yani konulabilir. İnsan eşini kıramıyor işte bende yusuf ayaz yada yusuf tuna filan düşünüyorum ama hiç karar veremiyorum

Çok teşekkür ederim büyük ölçüde kafamda netlesti şu an :) oda düşünmüyorum şimdilik, 3 yaşından sonra inşallah. Ben park yatak düşündüm ama kullanışlı olur mu sence? Araba için de dediğin markalara bakıcam kullanışlı olsun da zaten oda falan işine girmeyeceğim için arabanın fiyatını çok kafaya takmıyorum iş görmesi önemli benim için.

Benimde oğlumun biri Ahmet Tuna

Ben acayip catlamisim kızlar karnımın altında olunca ve eski çatlaklarım olunca fark etmedim ama kasıntı olunca telefonla baktım ki almış basını gitmiş halbuki Hindistan cevizi yağı da kullanıyordum cildim zaten kuru yırtılmış gitmiş ne yapacam ben daha fazlası olmasın diye Hindistan cevizi yağı fayda etmiyor belliki

kakao yağı dene birde

Ben kakao yağı, kayısı yağı, badem yağı ve susam yağını bir şişede karıştırıp sürüyorum. İnternette bulmuştum bunu ama biraz ağır kokuyor. 2 güne bir sürüp bekletiyorum 1 saat kadar sonra yıkıyorum. Biraz zahmetli, şimdilik bişey olmadı ama olmayacak demek değil tabi bakalım.

Röntgen zararlı canım, ama arkadaşım 4.ayında hamile olduğunu fark etti. Ve diş hekimi olduğu için 4 ay her gün röntgen çekmişti. Çok şükür hiç de bir şey olmadı.

Avmlerdeki cihazlarda ise hiç bir şey olmaz, bir dönem İş olarak da yaptığım için net söyleyebiliyorum. Ama geçmek zorunda değilsin, yandan geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…