- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #19.821
Canim ben de hep 0-3 aldim 10 takim olmustur. Bundan sonra bir hastane çıkışı alip digerlerini 3-6 ay alacagim. Çünkü benim bebeğim de 19+0 da 25 cm dedi doktor ama FL yi hesapladigimda 23.5 cm çıkmıştı.. Yine de boy ve kilo son aylarda iyice belli olur. Ama hastane çıkış bedeni pek almamakta fayda var bence deben zaten hiç nb almadım 1 2 tane zıbın falan ya vardır ya yoktur. çünkü şimdiden 26 cm 405 gr bebem. doktor iri bir bebek olacak dedi. hep 0-3 ay aldım o zaman 3 -6 da alayım biraz
tamamdır artık 3-6 alacağım bir miktar :)
:) klozet olunca da aynı canm arkadam siliceksin önüde öndenYa kızlar çok özel bir şey soracagim şimdiden çok afedersinizya ben her iki tuvaleti de kullaniyorum ama büyük abdest konusunda özellikle alaturka tuvaleti daha hijyenik buluyorum zaten klozette pek yapmamisimdir bu yaşıma kadar. Iyi de ben artık oturdunca pek rahat yıkanamiyorum karnım kasıklarim izin vermiyor.. Nasıl oluyor bu iş tecrubeli anneler daha iyi bilir
Kabız oluyorum diye 2 güne bir içiyordum cnm artık hergün içicemcanım geçmiş olsun demire baslamamısmıydın sen
keratini hiç bilmiyorum dün kan verdim belki benimkinden cıkar cıkarsa söylerim
Ben yapamıyorum nede olsa rahat rahat geziyormYa kızlar çok özel bir şey soracagim şimdiden çok afedersinizya ben her iki tuvaleti de kullaniyorum ama büyük abdest konusunda özellikle alaturka tuvaleti daha hijyenik buluyorum zaten klozette pek yapmamisimdir bu yaşıma kadar. Iyi de ben artık oturdunca pek rahat yıkanamiyorum karnım kasıklarim izin vermiyor.. Nasıl oluyor bu iş tecrubeli anneler daha iyi bilir
Yüksekliği böbrek çalışmadığını gösteriyormuş düşüklüğü önemsizmiş gebelikte düşebiliyormuş alt sınır 0.5 benmki 0.46 çıkmış cnmKreatin iyi bişey değil diye biliyorum ama hiç bilgim yok valla ben de pazartesi verdim tahlil de gidip almaya üşendim sağlık ocağından :))
günaydın cnm
uni baby diyor herkes bir de sleppy duydum bebekler doğup denemedikçe bilemeyeceğiz sanırım :)
Yanlıs anlamısım yarı ortopedik bakacağım ok canımyok kız yarı ortopedik bakacaksın.
kızlar boy ölçüsü ultrason sonucunda FL olarak mı yazıyordu
FL:33 mm yazıyor benimkinde 23 cm sımdı bizim kızçe
bende baktım sımdı tam sonucumu hatsanenın sonuclarından goremedım ama e nabızda bırazı gozukuyor orda goremedımKabız oluyorum diye 2 güne bir içiyordum cnm artık hergün içicem
Kreatininde gebelikte düşük çıkması normalmiş yükek çıkarsa böbreklerin çalışmadığını gösteriyormuş
Anladım canım bana da olmuştu bir ara 2 3 gün boyunca baya şiddetliyd i aynı söylediğin yerde 14 15. Haftalarda sonra geçti inşallah geçer önemli bir sey değildir canım inşallah merak etmeO şekilde bende de hep sağda oluyor ani şeyler yapınca. Ama bu öyle değildi sağ böbrek kısmımdan göbek deliğime doğruydu. İşten eve gelip duş aldım biraz geçti. Zaten sürekli değil ara ara girip çıkan bir sancıydı. İş arası devlet hastanesine gittim dr baktı bişey yok kanama vs. dedi. Kendi doktorumun da asistanı aradı not bırakmışsımız diye söyledim böyle olduğunu tamam başka bir sıkıntı olursa arayın mutlaka dedi. Benim idrar enfeksiyonum azdı gibime geliyor anlıyorum kendimi.
Tansiyon düşürücü etkisi var sarmısağın. Kızılcık görürsem alıcam mutlaka. Ben bir kaç gün suyu az içince direk idrar yanmaları başlıyor.
Valla bilmiyorum canım. Devlet hastanesindeki dr böyle şeyler olabilir dedi usg’de baktı bişey çıkmadı, rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü normal dedi. Yarın da olursa iş dönüşü hemen kendi doktoruma gidicem.
Benim 20ekim
aynen neredeyse yarı yyarıya maliyetle yaparsın hemde zevkine göre istediğin gibi olur ben haftaya yapmayı düşünüyorum cicler topiğinde paylasırım cnm fikir olur :)Aynen canım onlardan bende düşündüm kendım mi yapsam dıye bayagı pahalı nette hem el emeği olmuş olur
bende oyle hatırlıyorum :)kızlar şeker yüklemesinden sonra bir şey yapılıyor mu başka bi test tarama vs sanırım en son şeker yüklemesi yapılıyor sonra normal genel kontrollere gidiyoruz galiba değil mi?
Hastaneye gidip alsana cnm sonucunu belki ilaç yazacak doktorbende baktım sımdı tam sonucumu hatsanenın sonuclarından goremedım ama e nabızda bırazı gozukuyor orda goremedım
sadece B12 sınıra yakın ona moralim bozuldu
bir de kay uyusmazlıgı testım negatif cıkmıs onu anlamadım ne demekse
Canim emin misin 6 cok düşük dr una sor hemen gunde 2 3 e bile çıkarabilir ilaci. Hatta serum bile takalim diyebilir. Kanim 11 diye gunde 2 ye cikardi benimkinjKabız oluyorum diye 2 güne bir içiyordum cnm artık hergün içicem
Kreatininde gebelikte düşük çıkması normalmiş yükek çıkarsa böbreklerin çalışmadığını gösteriyormuş
slm kızlar uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı giremedim umarım herkez iyidir ben üşütmeyi atlatamadım daha kanımda enfeksiyon cıktı antıbıyotık basladık mecburen zaten baslamask da dayanacak halim kalmalıstı 15 gündür durmaksızın öksürüyorum. bunun dısında dün ayrıntılı usg girdik cok sükür hersey yolunda teyzeleri bi sıkıntımız yokmus. içim rahatladı . oglusumu uzun uzun gördük 500gr olmus sıpam iki hafta önde cıktı burdada :) bizde haberler bu sekilde
Masallah canim:) sana da cok gecmis olsunslm kızlar uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı giremedim umarım herkez iyidir ben üşütmeyi atlatamadım daha kanımda enfeksiyon cıktı antıbıyotık basladık mecburen zaten baslamask da dayanacak halim kalmalıstı 15 gündür durmaksızın öksürüyorum. bunun dısında dün ayrıntılı usg girdik cok sükür hersey yolunda teyzeleri bi sıkıntımız yokmus. içim rahatladı . oglusumu uzun uzun gördük 500gr olmus sıpam iki hafta önde cıktı burdada :) bizde haberler bu sekilde
Hgb 12.2Canim emin misin 6 cok düşük dr una sor hemen gunde 2 3 e bile çıkarabilir ilaci. Hatta serum bile takalim diyebilir. Kanim 11 diye gunde 2 ye cikardi benimkinj
He tmm hgb 6 sandim ferritinin normal degerleri kac bilmiyorum cnm. Hgb 12 den fazlaysa iyiHgb 12.2
Ferritin 6.22
Çıkmış cnm birde kadın doğumcuma sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?