2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
yanlız lüks değildir markalar yok öyle. ama kalitesiz de değiller.pasaj 4 katı birden bebek eşyaları var
Anladim en iyisi gidip görmek sanirim eger begenmezsemde en azindan yatak susleri kapi susleri alirim sizin ihtiyaç listeniz tammi canm

Ben sweatmarkabebeden alıyorum instagramdan mağazaya gidip bakıyorum sonra oradan alıyorum aynı ürünleri
bu markayada bakayım hemen not ediyorum : mağazası ankarada nerde canım
birde ıslak mendil bebek bezi pişik kremi vs ne kullandın ilk çocuğunda

deneyimli anneler paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar

bala limon damlat ye canım. hatta mallı limonlu suda yap ):

Ben sweatmarkabebeden alıyorum instagramdan mağazaya gidip bakıyorum sonra oradan alıyorum aynı ürünleri
ay sanıırm carteers urunlerı satan bı yermıs bende baska bı marka sandım
magazadan bakıp ınstagram uzerınden mı sıparıs verıyorsun cnm

instagrama güvenmiyorum ben. çinden vs mal getirtip el emeği diye satıyorlar sizde garantili yerlerden alın bence :)

bu markayada bakayım hemen not ediyorum : mağazası ankarada nerde canım
birde ıslak mendil bebek bezi pişik kremi vs ne kullandın ilk çocuğunda

deneyimli anneler paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar
Bu marka carters ürünlerini daha uygun fiyata satıyor. Cartersın magazasına gidip bakıyorum sonra buradan alıyorum uygun bedeni ve modeli; )

instagrama güvenmiyorum ben. çinden vs mal getirtip el emeği diye satıyorlar sizde garantili yerlerden alın bence :)
Zaten cartersın üretim yeri çin

Ben magazadanda aldım. Hem amerikadan hem türkiyeden. Onlarda made in china. Onu görünce zaten internetten almak cazip geldi.

Havuzlu hanla ilgili konu olmuş ben gittim ilkinde yani gecen sene ama cok birsey bulamadım. Çesit vardı evet ama zaten başka yerde olan şeylerdi. Biraz tercih meselesi.

Ben magazadanda aldım. Hem amerikadan hem türkiyeden. Onlarda made in china. Onu görünce zaten internetten almak cazip geldi.
önemli olan çinde üretilmesi değil ki. bazı markalar kendi kaliteli hammaddelerini kullanıyor. ama bazılarının boyası vs sıkıntılı. instagramda çakma mı orjinal mi bilemiyorum.

önemli olan çinde üretilmesi değil ki. bazı markalar kendi kaliteli hammaddelerini kullanıyor. ama bazılarının boyası vs sıkıntılı. instagramda çakma mı orjinal mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…