- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.101
Se
Nin sat kac canim?bebisin gelisimine ve ultrason cihazinin hassasiyetine gore hepimizde ayni kuruntu :). Benim su sirayla gidiyor suan ilk kan testi iki gun sonra kese gorundu iki gun sonra kese buyumus yolk sac ta gorundu iki gun sonrada bebis gorundu bu aradada 5 hafta 6 gun olduk ve alttan ultrasonla kalp kipirtisi goruntu karindan gorunmuyor karindan sadece bebis gorundu alttan bakinca kalp atis gorundu yani alttan ultrasonla daha net ve daha once gorunuyor hersey buarada pazarteside kalp atisi dinlemek ivin cagirdi buarada bu kadar siki takip yapmasinin sebebi benim onceki kayiplarim riskli gebe olmam ve bu benim 2 yillik doktorum :)... siraya gore gidiyorsa hersey yolundadir ve sadece karindan bakiliyorsan bi hafta gec gorunur hersey![]()
Ben de şuan 5+6 günlüğüm canım Geçtiğimiz cuma gittim karından baktı kese göründü anca sıkışıkta değildim alttan bakmadı bana :) Riskli gruptayım ben kan sulandırıcı kullandırıyorum.. Gelecek cuma tekrar çağırdı , aslında doktor herşey olması gerektiği gibi dedi de işte ben rahat değilim :))