- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.561
Kızlar bugün karnımın altında bi sancı var sanki,regl Ağrısına benzer ama hafifi..normal mi bu durum bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeeyyyy 4 litre minerdeeee sadece ilaclarimi alirken iki bardak icebiliyosam ne ala.... tamam allahtan havalar 15-20 derece burda ama mide bulantisindan o kadar su ocmek nerddeee
Kızlar 8 haftalık hamileyim bebek ultrasonda geri ve henüz görünmedi çok korkuyorum böyle yaşayan var mi benim gibi lütfen cevap verin
Yani beta hcg tam hatırlamıyorum ama ultrasona göre 6 hafta 4 günlük sata göre geri
Canım, benim de gebeliğin 4. haftası civarı idrar tahlilinde lökosit yüksek çıktı. Hatta ben de küçükken sıkça enfeksiyon geçirdiğim için direkt bundan şüphelendim. Ancak tahlil bunun için yeterli değil. Doğru sonuca varmak için idrar kültürü yaptırmalısın. Çünkü ancak idrar kültüründe çıkıyor enfeksiyon mu var, varsa ürüyor mu, ürüyorsa hangi antibiyotik grubu kullanılmalı diye. Kültür yaptırdım ben de, üremiyor çıktı. Bu yüzden antibiyotik kullanmama gerek kalmadı. Bebek varken boşa ilaç almamız çok iyi değil biliyorsun. Ama bol su iç. Enfeksiyon varsa bile aslında yapılabilecek en güzel şey bu. Özür dilerim, biraz uzun oldu :)
Günaydın kızlar bu saat oldu canım hiç bişey yemek istemiyor![]()
Kızlar dün sordum ama cvp veren olmadı sizdede akıntı oluyor mu
Hanımlar sabah kontrolüm vardı
minnoşum 8+6 gun 2.23cm kalp atışı 170-180 aralığında![]()

kizlar midemdem asiri gaz ve asit var kibrit yaksalar ucacagim ya sizde nasil bu kadar gaz ve asit var mi
Kızlar bugün karnımın altında bi sancı var sanki,regl Ağrısına benzer ama hafifi..normal mi bu durum bilemedim![]()
Bende yok şükürKızlar dün sordum ama cvp veren olmadı sizdede akıntı oluyor mu
O zaman kız![]()

Kızlar dün sordum ama cvp veren olmadı sizdede akıntı oluyor mu
İnşallah normaldir,şimdiye kadar hiç olmamıştı,tedirgin oldum.Normal tatlım, senin gününe göre rahmin yeni büyümeye başladı![]()
2. Adet dönemin geldiği içinde olabilirmiş 8. Haftadaİnşallah normaldir,şimdiye kadar hiç olmamıştı,tedirgin oldum.
aynen geceleri dahada fazla oluyorVar tatlım gün boyu artıyor, geceleri maksimuma çıkıyor. Yatınca balon yutmuş gibi hissediyorum kendimi.
Ben de oluyor sürekli. Normal dedi doktor. Sarı bazen krem gibi beyaz bazen sütlü kahve. Her gün bir iki damla mutlaka.Kızlar dün sordum ama cvp veren olmadı sizdede akıntı oluyor mu