2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eltim düşürmüş keseyı kızlar kese nokta kadardı zaten gelişmiyordu hiç birde rahim agzındaydı hemen düşürmüş bu sabah doktor 3 ay korunun demiş
Zaten bebek ufak daha nasip degilmiş

Ne denir ki.. hayırlısı olsun inşallah tekrar hamile kalırsınız. Herhangi bir şikayet, kanama vs var mıydı peki?

Teşekkur ederim Rabbimin takdiri .

Bir sikayetim yoktu kanama vs rutin kontrole gittik oyle ogrendik.
doktorda bu aylardaki.dusukler genelde sagliksiz gebelik ise oluyor dedi yani Rabbim hayirlisi buymus demekki diyorum farkli sinavlar olabilirdik sabrediyorum
oğluma sarilip avunuyorum

Bu gidişle çok kilo alacağım inş normale döneriz biran önce

Aynen :) bende sik araliklarda atistiriyorum midem bulanmasin diye. yatinca oyle sis hissediyorum ki kendimi sanki hic durmadan yemisim :-)
Allah bize acısın kaç kiloyla biter bu iş hiç kestiremiyorum. 61le hamile kaldım. İki hafta önce doktor ölçtü 64tüm. Şimdi olduk 10 haftalık tartıya çıkmak istemiyorum. 2 kaybım oldu öncesinde 5er kilo onlardan vardı +10la başlamıştım zaten. Hayatımda hiç görmediğim rakamlar tartıda:KK72::olamaz:

Teşekkur ederim Rabbimin takdiri .

Bir sikayetim yoktu kanama vs rutin kontrole gittik oyle ogrendik.
doktorda bu aylardaki.dusukler genelde sagliksiz gebelik ise oluyor dedi yani Rabbim hayirlisi buymus demekki diyorum farkli sinavlar olabilirdik sabrediyorum
oğluma sarilip avunuyorum
Çok geçmiş olsun,forumu takip ederken sizin yazdıklarınızı özellikle daha keyifle okuyorum muhtemel Doğum tarihiniz kendi Doğum gününle aynı diye,şimdi de ne yazacağımı bilemedim,sabrınız bol olsun,sağlıklı bir gebeliğe en yakında kavuşursunuz inşallah

Back
X