2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim 6 hafta 2 günlük bebek görünmedi boş gebelik değil dedi doktor çünkü bebeğin tomurcuğu oluşmuş dedi. Bir hafta bekle dedi. Bilen varmı tomurcuğunun oluşması ne demek yani lütfen yardım

ben de bugün geçmeyen ağrılarla acile gittim. kese etrafı kanama vardı. bunu bir kez daha yaşadım. dışarıda yok ancak kanama. ne diye sık sık oluyor anlamıyorum. progestan bırakmıştım geri başlıcam. vajinal almama rağmen yan etki yapıyor bende. hiç sevmiyorum. bir de magnezyum verdi kasılmalar için.

bu arada bir hafta geç döllenmeyken haftamıza yetişmişiz ve 2 gün de öne geçmişiz. ya da usg cihazından öyleydi bilemicem artık. baya belirgin bir bebek görüntüsü idi gördüğüm.

bebegini kaybeden arkadaslara çok üzüldüm inşallah yeniden sağlıklı bebekler verir rabbim açıkçası çokta korkuyorum böyle bi şeyle karşılaşmaktan allahım sağlıkla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin o kadar alıştım ki varlığına rabbim kucağımıza aldigimiz günleride göstersin

Benim ultrasonda bir hafta geri sizin gibi. Yani yolk sac oluştuğuna göre boş gebelik olma ihtimali varmı. Birde 6.haftada da görülmemesi normal mi
benim ilk gebeliğimde kan testi yaptırdım dr ultrasonda baktı bişey görünmüyo düşer çok sevinme dedi ama ben dr a geç döllenme olmuştur ben bu bebeği doğurcam dedim ve suan 33 aylık oğlum var rabbim uzun ömürler versin paşama yani yolk sac varsa bebekte oluşur sıkma canını bol bol dua et ben inanıyorum bebişin seninle 8 haftaya kadar bebek ve kalp atışı görünmeyenler var

benim ilk gebeliğimde kan testi yaptırdım dr ultrasonda baktı bişey görünmüyo düşer çok sevinme dedi ama ben dr a geç döllenme olmuştur ben bu bebeği doğurcam dedim ve suan 33 aylık oğlum var rabbim uzun ömürler versin paşama yani yolk sac varsa bebekte oluşur sıkma canını bol bol dua et ben inanıyorum bebişin seninle 8 haftaya kadar bebek ve kalp atışı görünmeyenler var
Oğluna Rabbim uzun omurler versin . peki senin kaçıncı haftada görüldü bebek ve kalp atışı

Öğünlerimi atlamam sadece... ve birde akşam uemeğininerken yerim ve abur cuburum yok sanırım bundan az aldım ama şimdi nolur bilmiyorum... bu gebelikte çok midem bulanıyor..
Işte bende tatlı çok tatliyi çok seviyorum benimde bulantı kusma çok feciydi ama 9.haftanin son günü bicak gibi kesildi çok şükür darısı başına inşallah bulantı çok zor

Teşekkur ederim Rabbimin takdiri .

Bir sikayetim yoktu kanama vs rutin kontrole gittik oyle ogrendik.
doktorda bu aylardaki.dusukler genelde sagliksiz gebelik ise oluyor dedi yani Rabbim hayirlisi buymus demekki diyorum farkli sinavlar olabilirdik sabrediyorum
oğluma sarilip avunuyorum
Allahim hayirli zamanda yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin çok çok üzüldüm

Gunaydin kizlar, sabah uyandim ve yine lekelenmeler oldu. Rengi acik kirmizi. Gecen hafta oldugunda doktor bu haftalarda olabilir devam ederse gel demisti. Birazdan gidicem. Cok korkuyorum bana dua edin noolur. Yine kaybetmek istemiyorum bebegimi

Back
X