2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Göğüslerimdeki hassasiyet sadece ucunda kaldı, o yüzden uykularım kaçtı bugün resmen. İnanılmaz korkuyorum ya, inşallah her şey yolundadır.

Kızlar göğüs hassasiyeti azalan ve son zamanda doktora giden var mı?
Göğüs hassasiyetim benim de bitti canim. Cuma kontrolde duyduk tekrar kalp atışlarıni. Bu haftalarda artik gecmesi normal diye düşünüyorum

İki lt yeterli olmuyordur en az 3 lt burda bi arkadaş hatta 4 demişti bide yaz mevsimi olunca daha çok su kaybı oluyor idrarın rengi hep açık olmalı benimde bazen bel mi böbrek ayırtedemediiim bi ağrı oluyordu sonra bakıyordum az içmişim su
Meyve sulariyla falan artirmaya calisiyorum sivi tuketimini inşallah faydasi olur bakalım

Göğüslerimdeki hassasiyet sadece ucunda kaldı, o yüzden uykularım kaçtı bugün resmen. İnanılmaz korkuyorum ya, inşallah her şey yolundadır.

Pazartesi gittim cnm ne midem bulanıyor ne göğüs ağrısı hiç birşey yok bende ama doktor herşey yolunda dedi

Sen diyince baktım göğüslerime benim de azalmış Perşembe gittim ben herşey yolundaydı seninle aynı günlerimiz inşallah herşey yolundadır canım

Günaydın Can'ım allahım korktuğuna uğratmasın inşallah bebeğin bırakmayacak seni Allah'ın izniyle güçlü ol bakalım Ne diyecek doktor
Cok tesekkurler mesajlariniz icin. Simdi geldim doktordan bebek iyi cok sukur. Kanamanin nedenini anlayamadi ama koyu kirmizi, normal adet kanamasi gibi olmadikca sorun yok dedi. Parlak kirmizi kan gorursen yine gel dedi.12. haftaya kadar hep risk olur beklicez dedi. Bebegi gordum rahatladim ama 5 dakikada bir akinti kontrolu yapiyorum :(

Cok tesekkurler mesajlariniz icin. Simdi geldim doktordan bebek iyi cok sukur. Kanamanin nedenini anlayamadi ama koyu kirmizi, normal adet kanamasi gibi olmadikca sorun yok dedi. Parlak kirmizi kan gorursen yine gel dedi.12. haftaya kadar hep risk olur beklicez dedi. Bebegi gordum rahatladim ama 5 dakikada bir akinti kontrolu yapiyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın dikkat et mümkünse wc dışında kalkma allaha emanetler

Selam kizlar napiyosunuz hala kötü haberler alıyoruz Allah im bu son olsun :( benim de persembe günü kontrolüm var çok endişeliyim insallah iyidir bebegim.
Bir de kızlar benim alt iç camasirlarim olmuyor artik giyebiliyorum sorun yok ama karnima zamanla çok baski yapiyor sabahtan beri ağrım var diye korkudan perişan oldum sonra ic camasirimi değiştirince rahatladim. Sizde de oluyor mu baski gobegimin alti iyice gerilmeye başladı

Merhaba arkadaşlar.
Biz de bugün 7+1 olduk.
6+3 de kalp atışlarını gördüm şükürler olsun.
Ayın 25 inde gideceğim tekrar.
Geçmiş yazılanları okumadım şimdi onlara bakacağım

Bende hiç kalmadı, şu an hiç bir belirtim yok randevum cuma günü ikili test için

Ben aynı durumdayım,bugün proluton iğnesi için acile gitmem gerekecek,orda birini bulabilirsem kalp atımı dinlemek isterim ve bu konuyu da sorarım,benim de aklıma takılıyor çünkü

Aynı dönemlerdeyiz tatlım, belki de vücudun hormonlara alışması gerçekten. Acilde duy Harika sesi de benim de içimi rahatlar inşallah.

Birdilimkek Birdilimkek evet canim karnin alt kismi gerilmeye basladi gercekten :) hafif bi sislik bile olustu. kocaman olduklari gunleri gorelim insallah :)
Amin insallah canim benim yaa. Acaba hamileler için özel iç camasiri var mi Gaffur gibi göğsümün altina kadar cekmek istiyorum :D rahatsiz oluyorum eşim bile karnimi severken elinin agirligini verme dayanamiyorum diyorum. Midem tuhaf kasiklarim tuhaf

Selam kizlar napiyosunuz hala kötü haberler alıyoruz Allah im bu son olsun :KK43: benim de persembe günü kontrolüm var çok endişeliyim insallah iyidir bebegim.
Bir de kızlar benim alt iç camasirlarim olmuyor artik giyebiliyorum sorun yok ama karnima zamanla çok baski yapiyor sabahtan beri ağrım var diye korkudan perişan oldum sonra ic camasirimi değiştirince rahatladim. Sizde de oluyor mu baski gobegimin alti iyice gerilmeye başladı

Hep aynı endişeler canım, inşallah güzel haberler alacağız.

Sıkan şeyler giymememiz lazım canım, kan dolaşımı çok önemli şu an da.

Back
X