- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.221
Hanımlar merhaba.
2016 Ocak annesi olarak ikinci meleğimi bekliyorum. 
Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantar olabilir canım dokt söylersin ilaç kullan geçer bende de oldu fitil ve krem verdi hemen geçiyor. Unutma söylemeyi dojtrunaArkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi
Hoşgeldin canım. Sağlıkla kavuşalım inşallahHanımlar merhaba.2016 Ocak annesi olarak ikinci meleğimi bekliyorum.
![]()
Rahatsız ediyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim utanılacak durum yok özür dileme tatlım saglık bu enfeksiyonsa hemen mudahale edilsin bebege gecmesinArkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi
Saol canm bnm sorun şuki drma soyledim crinone jel kullaniyordum o jelden dedi genede enfeksyon icin tahlil istedi hiçbirşey cikmadi ama artik cok rahatsz ediyo kendimden tiksiniyorum yaRahatsız ediyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim utanılacak durum yok özür dileme tatlım saglık bu enfeksiyonsa hemen mudahale edilsin bebege gecmesin
Mantarda enfeksyonda yok diyo tahlil yaptirdim temiz cikti artik midem bulaniyo kokudan yaMantar olabilir canım dokt söylersin ilaç kullan geçer bende de oldu fitil ve krem verdi hemen geçiyor. Unutma söylemeyi dojtruna
progestan kullanıyıyorsan o koku yapıyor idrarda. ve idrarın koyu renk ise susuz kalmışsındır. bol bol su iç.Mantarda enfeksyonda yok diyo tahlil yaptirdim temiz cikti artik midem bulaniyo kokudan ya
Hoşgeldin canım, bende 2016 mayıs annesiyimHanımlar merhaba.2016 Ocak annesi olarak ikinci meleğimi bekliyorum.
![]()
progestan kullanıyıyorsan o koku yapıyor idrarda. ve idrarın koyu renk ise susuz kalmışsındır. bol bol su iç.[/QUOT
Az su içiyorum hic su içemiyorum ondan olabilir su icmeyi deniycem bilgileriniz icin cok ama cok teşekkürler arkadaşlarrrr![]()
Buldum onceki mesajini baktim ama sizin foto hic gorunmuyorBenimkinede yorum yapabilirmisin :) yukarda kaldı fotosu diger sayfada
Canım stres yapmışsındır farkında olmadan ondardır. Sağlıkla gelsin inşallahSlm kızlar gittim geldim çok şükür
Ense kalınlığı 1.2 çıktı kan sonucu 5 güne çıkacakmış
3 kere ultrasona girdim birinde uyuyo git yemek ye yürü dedim 2.de bacakları elleri hareket etti gövdesini kaldırmadı 3.de ölçebildi
Birde kagıtta sıvanmış mayi izlendi diyor onu anlamadım doktora sordum önemli birşey degil o dedi kafam bir ona takıldı
Ve süpriz ilk defa kustum bugün
Farkında olmadanmı cnm gidene kada kalbim yerinden çıkacaktı çok stresliydimCanım stres yapmışsındır farkında olmadan ondardır. Sağlıkla gelsin inşallah
Bunu kesin doktoruna soyle mantar koku yaparmis. Rengi nasil? Benim arkadasimin akintisi koyu sari yesile dondu bi de koku vardi, gitti mantar dedi doktor.Arkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi
Ay maşallah canm cok duygulandim ya uyuyor kelimesi nedense bni cok duygulandriyo artk büyümüş uyumayi başlamiş Allah hayirli saglikli kucagna almayi nasip etsin canm cok sevindimBuda bizim minnoş 11+6
51.4mmEki Görüntüle 2026510
Hadi gözün aydın herşey yolundaymış için rahat etmiştir stresten kustun belki de tahmin de bulundu mu drSlm kızlar gittim geldim çok şükür
Ense kalınlığı 1.2 çıktı kan sonucu 5 güne çıkacakmış
3 kere ultrasona girdim birinde uyuyo git yemek ye yürü dedim 2.de bacakları elleri hareket etti gövdesini kaldırmadı 3.de ölçebildi
Birde kagıtta sıvanmış mayi izlendi diyor onu anlamadım doktora sordum önemli birşey degil o dedi kafam bir ona takıldı
Ve süpriz ilk defa kustum bugün
Simdi gordum bu yazdigini...Mantarda enfeksyonda yok diyo tahlil yaptirdim temiz cikti artik midem bulaniyo kokudan ya
Yok cnm daha küçük dedi varmı nubtan anlayan kızlarHadi gözün aydın herşey yolundaymış için rahat etmiştir stresten kustun belki de tahmin de bulundu mu dr