- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.501
bazen insanın sadece bunu duymaya ihtiyacı vardır
![]()
Sen de benim gibi evhamlı bir yapıdasın sanırım böyle konularda :) sonuç gelene kadar merak merak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen insanın sadece bunu duymaya ihtiyacı vardır
![]()
Aynen aynen huyumuz kurusunSen de benim gibi evhamlı bir yapıdasın sanırım böyle konularda :) sonuç gelene kadar merak merak![]()
Arkadaslar 10. Haftamdayim. Mide bulantim, kusmam sürekli devam ediyor. Yemek yiyemiyorum ayaga kalkinca nasim dönüyor. Doktorum tüp bebekle gebe kaldigim.icin ilac vermedi. Bu durum.ne kadar devam eder? Cok şükür sikayetci degilim bebegim iyi olsunda ama su n evdeyim. 1 ay sonra ise devam edecegim.
Olabilir sekerim cinsiyetimiz belli olsa bir mantık yürütebilirim de suan için bişi diyemiyorumBelki sende tersi tutacak cnm
Sizinde hayirli olsun insaallah bir an evvel kesilir çünkü cok zorlaniyorum. Disari çıkamıyorum hic.Hayırlı olsun, benim de tüp bebek :) 13.haftaya girerken kesilirmiş genelde.
Sizinde hayirli olsun insaallah bir an evvel kesilir çünkü cok zorlaniyorum. Disari çıkamıyorum hic.
Homely_angel
Birdilimkek
gurbet
katreinur
M MelekDiliyorum
cok tesekkurler kizlar. su an 3. serumumu aldim Allaha sukur cok iyiyim. Bebiside gordum oda zipir zipirdi masallah. insallah iyi gelecek :)
Aman o iyi olsun yeter ki kuzum masallah. Minnoş oynasin ziplasin annesi yorulsun ohh ne alaaa:))Homely_angel
Birdilimkek
gurbet
katreinur
M MelekDiliyorum
cok tesekkurler kizlar. su an 3. serumumu aldim Allaha sukur cok iyiyim. Bebiside gordum oda zipir zipirdi masallah. insallah iyi gelecek :)
erkek gibi geldiEki Görüntüle 2027162 Eki Görüntüle 2027162 Eki Görüntüle 2027163 Selam arkadaşlar bugün ikili tarama testimiz vardı şükür herşey yolunda. Bebişimiz uyuyordu yine
9 cm olmuş minik kuzu ama malesef cinsiyeti öğrenemedik, var mı tahmin yapmak isteyen?
Homely_angel
Birdilimkek
gurbet
katreinur
M MelekDiliyorum
Eki Görüntüle 2027162 Eki Görüntüle 2027162 Eki Görüntüle 2027163 Selam arkadaşlar bugün ikili tarama testimiz vardı şükür herşey yolunda. Bebişimiz uyuyordu yine
9 cm olmuş minik kuzu ama malesef cinsiyeti öğrenemedik, var mı tahmin yapmak isteyen?
kizlar iki gunden beri icimi kemiren bisi var sizlerle paylasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim ikili test yaptirdik bildiginiz uzere dr hersey normal dedi ve kan testi icin hafta ya gun verdi test kagidinda birtek mide cebi gorulmemistir yaziyordu dr haftaya gelince tekrar bakariz dedi hersey normal dedu ama benim icim icimi yiyor ne olur dua edin ve yardimci olun boyle bisi duyan varsa bilgi paylasabilir mi
Bazen bebegin pozisyonundan dolayi tam istedikleri gibi net goremeyebiliyorlar. Onun icin tekrar bakilacak demis olabilir.Net gormeden rapora yazmak istememis olabilir.kizlar iki gunden beri icimi kemiren bisi var sizlerle paylasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim ikili test yaptirdik bildiginiz uzere dr hersey normal dedi ve kan testi icin hafta ya gun verdi test kagidinda birtek mide cebi gorulmemistir yaziyordu dr haftaya gelince tekrar bakariz dedi hersey normal dedu ama benim icim icimi yiyor ne olur dua edin ve yardimci olun boyle bisi duyan varsa bilgi paylasabilir mi