• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cinsiyet ile ilgili bu kadar duygu yuklu mesajlar okudukca acikcasi sok oluyorum. Yani hamile kalip saglikli evlat kucaga almaya sukretmek yerine cinsiyetin ne oldugunun bu mutlulugu golgelemesini anlayamiyorum. Bir cinsiyet tabii ki insanin gonlunden gecer ama bu kadar uzulmek kahrolmak felan ben anlayamiyorum. aramizda ben dahil bebegini kaybeden insanlar var. boyle seylere uzulmek, baskalarinin dedigine takilmak bile duygu israfi bence....

Masallah ne kadar cikmis gobuuuusss ne tatliiii :) benim kizimda sipsivriydi bakalim bu nasil olucak merakla bekliyorum :)
Ozaman ben hiç erkege umit baglamıyım :D evet cıktı baya normalde 90 kiloyum ama göbegim böyle degildi ve -5 te olmama ragmen göbek var

Bana kız dendi emin olunmamakla birlikte ama ne biliyim kızım daha yayıktı bu baya sivri :KK70:
Bnde kiz hissediyorum ama erkekmiş kizmi erkekmi saglikli olsun yeter zaten ilk cocugum olucak inşallah ama şuan bnmde gobegim ayni seninki gibi yani kiyafetlerim olmuyo bile :anneadayı::emir_bebek:

Anaaaaa kız ne kadar büyük karnin:))) benim bazen çıktı belli oluyor diyorum sonra bakiyorum geçmiş şişkinlik mis :))
Benim hiç geçmiyo hep böyle gaz yok tuvalet sıkıntım yok anlamadım bende ama benim iç karnım dar doktorda dedi kızımdan biliyorum

Bnde kiz hissediyorum ama erkekmiş kizmi erkekmi saglikli olsun yeter zaten ilk cocugum olucak inşallah ama şuan bnmde gobegim ayni seninki gibi yani kiyafetlerim olmuyo bile :anneadayı::emir_bebek:
Maşallah allahım saglıkla kavuşmayı nasip etsin benimde bir kızım olunca millet buda erkek olsun diye baskılıo :/ sızın cinsiyet meselesi bendede var malesef

Bnm oğlumda ki gibi dik evet arkadan belli olmuyordu oğlumda :))

Bund arkam çıktı koca popolu oldum :KK70:
Benimde kızımda popom vardı ve yan simitler cıktı bunda simitler yokta karın sipasivri umut işte benimki :D

hayirlisi olsun saglicakla al kucagina ins

Benimde kızımda popom vardı ve yan simitler cıktı bunda simitler yokta karın sipasivri umut işte benimki :KK70:

Bnm ki de umut canım belli olmadık cinsiyetten umut kesilmez :D Cuma günü görecez bakalım Defne mi geliyor yoksa Oğuzhan mı :))

Hayirli olsun canim had bakalim darisi sag salim kucagina almana olsun. Kac haftalikti Sen in ki kacinci haftada kesin ogrenmis oldun onun icin soruyorum
Amin Allah razi olsun 14+3 gunluk canm tam gosterdi bacaklarini acti cok konik cok guzeldi canm ya seninki bellimi

Homely_angel Homely_angel @lulicik kızlar sağolun desteğiniz için,kanama alanında büyüme var,ilk trimesterde rahim duvarından ayrılıp düşme riski vardı yavrularımın,2.trimestere geçtik şimdi de suyunun erken gelme riski çıktı,neyse ki herşeye rağmen sağlıklı gelişiyor bebeklerim ense kalınlığı,burun kemiği vs ölçümleri normal çıktı,bana süresiz yatak istirahati :) ben elimden geleni yapayım takdir Allah'ın,inşallah ben de yavrularıma kavuşurum
Insallah canim Allah yardimcin olsun insallah sag salim kucagina alirsin Çok sukur ki sagliklilar

Back
X