• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eki Görüntüle 2030824

Benim oğlum da çok naif
Eşime diyorum doktor erkek dedi napacaz iki erkek
Bana diyor sanki ilki de erkek ama hiç çekmedik ki

ah canıö onu ben de ilk gebeliğimde kullandım
İçine sıkacaksın gerisini kendi halleşiyor
Bak bana doktorum bunu verdi vitamin açıkcası bunu kalandırlar sonra tuvalet sorunu daha bi azaldı
Canim bu vitamin hamileler icin en iyi vitamin daha iyisi yok. Ben ilk 3 ay kullandim. Simdi doktor biraktirdi baska vitaminlere basladim

Doktorlar her zaman en son ihtimali en başta söylüyor genelde,tabi öyle vakalarla karşılaştıkları için uyarıları biraz daha ciddi oluyor,haklısın canım,biz elimizden geleni yapalım,elbette ki takdir Allah'ın,bir konuda fikrini de almak istiyorum,ben pek çok kez sordum sma yanıtlar çelişkili,ikiz gebelikte tarama testi yapılmıyor malum ama cell free fetal DNA testinden bahsetti doktorumuz,ama o konuda da kesin bilgi veremedi bana,sen yarın kontrolde sorar mısın kendi doktoruna sakıncası yoksa?

Evet aynen öyle, o yüzden bu zamana kadar hep zor günler yaşadın. Biraz daha rahatlamaya çalış.

Bildiğim kadarıyla ikiz gebelikte fetal DNA yapılabiliyor ama yarın sorarım tabi. Umarım heyecandan unutmam.

Bende daha öğrenmedim cinsiyetini bu hafta ikili testin sonucunu göstermeye gidicm belki orda söylerler. Devlet hastanesi pek de bir ümidim yok ta :)

Kesin olmamakla birlikte banada kız dendi
Erkek senesi banada vursaydı ya :KK70: neyse saglıklı olsunda
Bir biz varız cnm bakalım 16.haftada ne olacak kesin sonuç o zaman dır
Annemin komşusunun 1 oğlu var 2.ye doktor kız dedi nasıl sevindi 16.haftada aaa bu erkekmiş dediler

Back
X