• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar benim midem aksama dogru surekli şişiyor uyuyana kadar cok rahatsiz ediyor mide bulantisi hafiflemisken simdi şiskinlik çikti ögleden sonra birsey yiyemiyorum şiskinlik iştahimida kesti birsey yiyemiyorum .Doktor normal olur dedi ama duramiyorum sizin önerileriniz varmi nasil gecer bu şişkilik
Bende de var aynı sorun canım bir kasik bisey yesem sanki 5 tabak yemis gibi hissediyorum maden suyu biraz bastırıyor

Kiz ben napayim boy 1.63 yuvarlanirim heralde :KK70: ama benim kiloma inanmıyorlar pek gösteren bir tipim yok ama kilo kilodur işte. Ah 60 kilonun altinda olsam hep makarna yerdim bu hamileligimde heralde..
:KK49::KK49:artık doğumdan sonra zayıflarız

BPD 20.4
NT 1.3
FHR 169 dk
Test sonucumda bunlar yaziyo
Yarin doktor muaynem var sonuclari yarin ogrencez
Bu sonuclara gore yorum yapabilcekmisiniz :KK15:

Kizlar benim midem aksama dogru surekli şişiyor uyuyana kadar cok rahatsiz ediyor mide bulantisi hafiflemisken simdi şiskinlik çikti ögleden sonra birsey yiyemiyorum şiskinlik iştahimida kesti birsey yiyemiyorum .Doktor normal olur dedi ama duramiyorum sizin önerileriniz varmi nasil gecer bu şişkilik
Canim bir de sakız çiğnemek iyi geliyor baya ben sürekli cigniyorun

Ben normalde çok dikkat ederek yaşıyorum. Ilk gebelliktede öyleydim ama bunda bir rahatlık anlamadim. Tutamıyorum kendimi. Kilo almadım ama potansiyel olarak alacağım belli. Zaten bir tane bile belirti benzemiyor.

Nuba bakmistik tutarsa tabi :KK48:
Aa dimi ama artık nubada güvenim yok. Doktor çıkıntı görmüstü en son, 10+6 da ona göre erkek diye şartlandırdım. O nub cıkıntısı aslında ama sormadim.bile. erkek demiyroum bekleyelim dedi zaten oda.

Back
X