• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aa dimi ama artık nubada güvenim yok. Doktor çıkıntı görmüstü en son, 10+6 da ona göre erkek diye şartlandırdım. O nub cıkıntısı aslında ama sormadim.bile. erkek demiyroum bekleyelim dedi zaten oda.
Sen ne zaman gideceksin cnm

Kızlar birde eşin aşagıda olması varmış o ne zaman belli oluyorki şimdide aklıma bu takıldı:işsiz:

Kızlar nette reflum icin cozum ararken hamilelikte ari sutu ve polenin kullanimina faydalarina rastladim.oglumda doktora danisarak kullanmistim.bir arıcı kızı olarak bunda nasıl unuttum :olamaz: eger bala alerjiniz yoksa 3.aydan sonra kullaniminda bir sakinca yok tabi doktorunuza danışarak.bebeğin zeka gelisimi icin oldukca faydalı emzirirken de süte faydası var

Homely_angel Homely_angel @lulicik kızlar sağolun desteğiniz için,kanama alanında büyüme var,ilk trimesterde rahim duvarından ayrılıp düşme riski vardı yavrularımın,2.trimestere geçtik şimdi de suyunun erken gelme riski çıktı,neyse ki herşeye rağmen sağlıklı gelişiyor bebeklerim ense kalınlığı,burun kemiği vs ölçümleri normal çıktı,bana süresiz yatak istirahati :) ben elimden geleni yapayım takdir Allah'ın,inşallah ben de yavrularıma kavuşurum
Allahım yar ve yardımcın olsun bebekler sağlıklı gebeligin zor olsada insallah allahın izniyle kucagına alirsın cnm

Kızlar nette reflum icin cozum ararken hamilelikte ari sutu ve polenin kullanimina faydalarina rastladim.oglumda doktora danisarak kullanmistim.bir arıcı kızı olarak bunda nasıl unuttum :olamaz: eger bala alerjiniz yoksa 3.aydan sonra kullaniminda bir sakinca yok tabi doktorunuza danışarak.bebeğin zeka gelisimi icin oldukca faydalı emzirirken de süte faydası var
Benim elimdede propolis polen var kullansammı acaba gebe kalmak için kullanmıştım faydası olmuştu

Doktorlar her zaman en son ihtimali en başta söylüyor genelde,tabi öyle vakalarla karşılaştıkları için uyarıları biraz daha ciddi oluyor,haklısın canım,biz elimizden geleni yapalım,elbette ki takdir Allah'ın,bir konuda fikrini de almak istiyorum,ben pek çok kez sordum sma yanıtlar çelişkili,ikiz gebelikte tarama testi yapılmıyor malum ama cell free fetal DNA testinden bahsetti doktorumuz,ama o konuda da kesin bilgi veremedi bana,sen yarın kontrolde sorar mısın kendi doktoruna sakıncası yoksa?
Canım benimde ikiz ama ikili test yapıldı burun kemiği ve ense kalınlığına baktı dr um

Back
X