- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.721
Oyle canm ya bnde hala şaşırıyorum bi anne nasl boyle olabilir diyeŞaşırdım gerçekten o yüzden böyleee sordum..çok tuhaf gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle canm ya bnde hala şaşırıyorum bi anne nasl boyle olabilir diyeŞaşırdım gerçekten o yüzden böyleee sordum..çok tuhaf gerçekten.
Benim var canim aksam 6 da gidecem hava sicak oldugu icinBugun kimlerin randevusu vardi kizlarrrr merak ettim ya
Senin bebisin cinsiyet bellimiydi canm yoksa bugunmu ogrenicektinBenim var canim aksam 6 da gidecem hava sicak oldugu icin
cok saskinim soylecek soz bulamadim allah yardimcinolsunAfedersn canm biraz dengesi bozuk kaynanam var da onun hergunku olaylari
Amin Allah razi olsun canmcok saskinim soylecek soz bulamadim allah yardimcinolsun
Çok gıcıkmışş gerçekten belki o gün işin var sana kalması lazım hangi gün gideceğin.3hafta sonra dio doktorum ben kendime göre ayarlıyorum 2-3gün oynuyo illa atnı gün olmayabilir snçta seninde planın prog vardır
Ben ilaç içmedim suyla geçirdim fakat ileri düzeydeyse doktpruna danışıp ilaç kullanmalısınidrar yolu enfeksiyonu için öyle su içmişimki sabahtan beri 5 dakikada bir tuvaletteyim.Umarım geçer kısa zamanda.
Ben ilaç içmedim suyla geçirdim fakat ileri düzeydeyse doktpruna danışıp ilaç kullanmalısınidrar yolu enfeksiyonu için öyle su içmişimki sabahtan beri 5 dakikada bir tuvaletteyim.Umarım geçer kısa zamanda.
valla 180 boyum 85 kilom var. ben olsam çakı çakıvermiştim ağzına 2 tane bir daha yapıyormu. tamam saygı saygıda o da bir yere kadar beni dövmek için kapıya dayanacak valla anasından emdiği sütü burnundan getiiririm.Ahahahahahaaa![]()
![]()
![]()
kiz Allah seni iyi etsin hiç gülecegim yoktu
Aha bu fikir hosuma gitti canm denerim![]()
Bugün öğreneceğim insallah canimmm kocam da gostermicek diyip duruyo beni sinir ediyo yaSenin bebisin cinsiyet bellimiydi canm yoksa bugunmu ogrenicektin

Panik atagim var canm bayılıyorum oyuzden hic hulasmamaya çalışıyorum hamile olmadigim zamn yapsaydi kiyameti kopartirdim ama olsun cok guzel soyledin canm valla dediklerini yapmaya calisicam bnce cok mantiklivalla 180 boyum 85 kilom var. ben olsam çakı çakıvermiştim ağzına 2 tane bir daha yapıyormu. tamam saygı saygıda o da bir yere kadar beni dövmek için kapıya dayanacak valla anasından emdiği sütü burnundan getiiririm.
ayrıca bak aklında bulunsun tekzende falan 15 20 liraya biber gazı satılıyor. çokta etkili al yanına bir tane baktın bir şekilde bakkala makkala giderken yakaladılar seni sık gözüne gözüne. yeminle 3 gün acısı dinmiyor.

6 ya kadar nasıl sabredeceksin cnm ben heyecanlandım senin yerineBugün öğreneceğim insallah canimmm kocam da gostermicek diyip duruyo beni sinir ediyo ya![]()
İnşallah gosterir canm erkek cocugu hmn gosteriyormus kiz cocugu sakliyormus bnm yavrum bacaklarini resmen acti gosterdi yaBugün öğreneceğim insallah canimmm kocam da gostermicek diyip duruyo beni sinir ediyo ya![]()
Kızılcık suyu çok faydalı idrar yolu enf. İçin,doktoruna danışıp kullan istersenidrar yolu enfeksiyonu için öyle su içmişimki sabahtan beri 5 dakikada bir tuvaletteyim.Umarım geçer kısa zamanda.
KlasikYok canım şükür iyiyim :)
Bnm ki de böyle canım hiç anlamıyorum valla tuhaflar kendini bildikleri doğru ve senin söylediklerine hiiç inanmazlar
Canim ya ilk defa kocam gelemicek benimle ben de taksi tutup gidecem hava iyice serin olsun bir de doktor çok yogun o saatlerde hastalar azalmis olur hem de çıkışta kocam alır beni.6 ya kadar nasıl sabredeceksin cnm ben heyecanlandım senin yerine![]()