- Emoji Skoru
- 522
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.121
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum geldim tit verdim
%100 kız geliyor benim :)
Bence pazartesi gitmelisin cnmBir sen birde ben. Ne zaman gideceğim bile belli değil haftaya birgün giderim artık![]()
Gaza gelip gideceğim zaten. Ilkinde o kadar merakli heyecanlıydım neden bilmem bunda çok çok sakinim. Hani 20 haftada bile öğrensem olur havasındayim. Ama sanırım insanlarin yorumlarından uzak kalmak için böyleyim bilmiyorum demek kolay geliyor.Bence pazartesi gitmelisin cnm![]()
Git cnm git bebişi gör beni tutmasalar hemen giderim 9 gün olmuş görmeyeli çok merak ediyorum inş sağlılıklıdırGaza gelip gideceğim zaten. Ilkinde o kadar merakli heyecanlıydım neden bilmem bunda çok çok sakinim. Hani 20 haftada bile öğrensem olur havasındayim. Ama sanırım insanlarin yorumlarından uzak kalmak için böyleyim bilmiyorum demek kolay geliyor.
Haklısın tabi. Ben yavaş yavaş başladim hissetmeye sende var mı hissetme? 2.diye galiba arada vurkaç yapıyor hissediyorum:)Git cnm git bebişi gör beni tutmasalar hemen giderim 9 gün olmuş görmeyeli çok merak ediyorum inş sağlılıklıdır
Bazen birşeyler hissediyorum özellikle uzandığımda ama 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyor harekeretleri bir hissetsek rahatlayacağız zatenHaklısın tabi. Ben yavaş yavaş başladim hissetmeye sende var mı hissetme? 2.diye galiba arada vurkaç yapıyor hissediyorum:)
Git git öğrenelim biz de:)Bir sen birde ben. Ne zaman gideceğim bile belli değil haftaya birgün giderim artık![]()
Oh oh kızlar çoğalıyor gittikçe bence benimki de kız olacak öyle hissetmeye başladım :))
Yarın Doğum günüm keşke öğrenebilseydik cinsiyeti hediyem olurdu![]()
Bakalım canım :)Sen benden öndesin canımcım inşallah öğrenirsin :)
yok cnm bende varim 25 gustos gidecmGözünüz aydın sağlıkla gelsin. Ay herkesin belli oldu bi ben kaldım galiba son 3 gün![]()
Bakalım canım :)
Tecrübeli anneler bebeğinizin ilk hareketini nasıl hissettiniz hatırlıyo musunuz sende tecrübelisin Canım takvimimde hissedebilirisiniz yazıyor da ama nasıl anlarım merak ediyorum :)
masallah kizcene hayirli olsunKuzum geldim tit verdim
%100 kız geliyor benim :)