Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın canlar uykumu aldım sonunda bugün de valiz hazırlarım rahat kafayla bir de çıkıp kendime parmak arası terlik alırım malum topuklu sandaletime kızdı doktor Yaz günü de ne giycez başka en iyisi parmak arası terlik tiril tiril elbise :))
Gaza gelip gideceğim zaten. Ilkinde o kadar merakli heyecanlıydım neden bilmem bunda çok çok sakinim. Hani 20 haftada bile öğrensem olur havasındayim. Ama sanırım insanlarin yorumlarından uzak kalmak için böyleyim bilmiyorum demek kolay geliyor.
Gaza gelip gideceğim zaten. Ilkinde o kadar merakli heyecanlıydım neden bilmem bunda çok çok sakinim. Hani 20 haftada bile öğrensem olur havasındayim. Ama sanırım insanlarin yorumlarından uzak kalmak için böyleyim bilmiyorum demek kolay geliyor.
Oh oh kızlar çoğalıyor gittikçe bence benimki de kız olacak öyle hissetmeye başladım :))
Yarın Doğum günüm keşke öğrenebilseydik cinsiyeti hediyem olurdu
Oh oh kızlar çoğalıyor gittikçe bence benimki de kız olacak öyle hissetmeye başladım :))
Yarın Doğum günüm keşke öğrenebilseydik cinsiyeti hediyem olurdu
Bakalım canım :)
Tecrübeli anneler bebeğinizin ilk hareketini nasıl hissettiniz hatırlıyo musunuz sende tecrübelisin Canım takvimimde hissedebilirisiniz yazıyor da ama nasıl anlarım merak ediyorum :)
Bakalım canım :)
Tecrübeli anneler bebeğinizin ilk hareketini nasıl hissettiniz hatırlıyo musunuz sende tecrübelisin Canım takvimimde hissedebilirisiniz yazıyor da ama nasıl anlarım merak ediyorum :)