2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dün gece bir parça pıhtı geldi yine klozetten nasıl fırladım ayağa bilemiyorum korkudan ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Burada okuyabildiğim kadar yorum okuyorum,kız isteyen erkek isteyen vs vs.İnan hiç aklımdan geçirmedim kızım ya da oğlum olsun,sağlıkla yavrularıma kavuşsam yetecek bana canım:dua:

Ufacık bir renk değişimi bile etkilerken, senin yaşadıkların hepimizden zor canım. Ama hep iyi düşünemeye çalış. Onlar güçlü bebekler.
Benim İçin de cinsiyet hiç önemli değil, yeterki sağlıkla kavuşalım. Sadece senin için içime doğan böyle :)

Ufacık bir renk değişimi bile etkilerken, senin yaşadıkların hepimizden zor canım. Ama hep iyi düşünemeye çalış. Onlar güçlü bebekler.
Benim İçin de cinsiyet hiç önemli değil, yeterki sağlıkla kavuşalım. Sadece senin için içime doğan böyle :)
Her zaman destek olup moral veriyorsun,teşekkür ederim canım:KK200:

benimki bana tahlil yaptı ama ilaç vermedi. sadece tetenoz aşısı yapılacak ama doktoruna danış bir engelin var mı dedi o kadar.
Bu tetanos aşısı da 5 yıl içinde yaptitdiyssniz yapılmıyor diye bişey duymüstün ben ama doğru mu acaba ben son dozu ilk dogumundan sonra 4 yıl önce yaptirdim

Kızlar bugün arkadaşımın haftasonu baby shower ı için hediye alamaya gittim. Tabiii dayanamadım, kendi bebeğime de çorap aldım :) cinsiyet belli olana kadar böyle idare edeceğim anlaşılan :)

Ben ilk gebelikte tek doz yaptırdım doktorum gerek yok demişti 2 dozu yaptırmadım şimdi 10 ekimde aşı tarihim bu doktor yaptırmalıson diyor

OFFF OFFFFF :D ne olacak bizim bu halimiz. vallahi hamile olduğunu tarlada doğurunca anlayan eski nesile özeniyorum zaman zaman :D

Tamam ogrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

rica ederim :)

OFFF OFFFFF :KK70: ne olacak bizim bu halimiz. vallahi hamile olduğunu tarlada doğurunca anlayan eski nesile özeniyorum zaman zaman :KK70:

rica ederim :)
Aynen cnm ne güzel stressiz doğurmuş kadınlar anneme 2li tes diyorum ayrıntılı ultrason diyorum onlarda neymiş diyor onlar bir doğuma gidiyorlarmış hastaneye geri kalanda sağlık ocaklarına gidiyorlarmış

Back
X