2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Damacanaya döndüm zaten, şu ilacı 8 saat tutabilsem iyi olacaktı. Hiç ihmal etme bir idrar testi yaptır canım o zaman.
İdrarım rengi bayağı beyaz su içe içe su gibi işiyom artık cnm dün dondurma yedim benim vücut soğuk şeyleri sevmiyor işte 23üne kadar bekleyim cnm geçmezse test yaptırırım hastaneye gideceğim zaman

İdrarım rengi bayağı beyaz su içe içe su gibi işiyom artık cnm dün dondurma yedim benim vücut soğuk şeyleri sevmiyor işte 23üne kadar bekleyim cnm geçmezse test yaptırırım hastaneye gideceğim zaman

Ben de öyleyim, sadece sabah kalkınca sarı oluyor artık :) iyice iğrençleştim zaten, koku var mı diye köpekler gibi çiş kokluyorum :olamaz:

Ben de öyleyim, sadece sabah kalkınca sarı oluyor artık :) iyice iğrençleştim zaten, koku var mı diye köpekler gibi çiş kokluyorum :olamaz:
:KK70:bizi bizden başka kimse anlamaz cnm birde şu artıları var bol su içmek bize fazla kilo aldırmaz
Cildimiz güzelleşir
Bebek en iyi suyla besleniyormuş
Amniyon sıvısını dengeliyormuş
Bak yine çişim geldi:rolleyes:

:KK70:bizi bizden başka kimse anlamaz cnm birde şu artıları var bol su içmek bize fazla kilo aldırmaz
Cildimiz güzelleşir
Bebek en iyi suyla besleniyormuş
Amniyon sıvısını dengeliyormuş
Bak yine çişim geldi:rolleyes:

Öyle valla, su getiren çocuk da diyecek ki noldu bunlar bu suyu nasıl bu kadar tüketiyor :) iki günde bir bizde :)

Haklısın avantajları çok fazla, bir de bu aylar yaza denk gelince iyi oldu. Kışın su içmek daha zor. Kilo aldım mı acaba bu hafta hiç tartılmadım, yarın sabah tartılsam iyi olur.

O zaman bir bardak su gelsin herkeseeee :)

Kızlar ben platese başlamak istiyorum doktoruyla görüşen oldumu bu konuyu şimdilik yavaş bacak hareketleriyle başlamak istiyorum:spor:

sabah kalkınca sarı olması normal. gece uykuda böbreklerin çalışması farklılaşır. o yüzden sabahları daha koyu renkli daha asidik ve kokulu idrar olur genelde 2. idrardan sonra düzelir. bende çok su içiyorum. hatta bazen öğleden sonrada idrarım sarılaşıyor anlıyorum ki susuz kalmışım abanıyorum suya.zaten susuzluğun belirtisidir sarı idrar.

Evet, en kötü ilaç mecbur.

boşver beterin beteri var ben artık öyle avutuyorum kendimi.
bende dün bir hata yaptım nasıl olduysa. güneşe çok hassasım. hafta sonu derin sırt dekolteli bir bluz giymiştim. yanmış sırtım felaket. akşam çok acıyor diye yanık ilacı sürdüm. silverdin. ondada gümüş olduğu için hamilelikte kullanımı sıkıntılıymış. aklıma takıldı kaldı :( nasıl yaptım anlamıyorum. sakınan göze çöp batar dedikleri bu işte.

Kızlar ben platese başlamak istiyorum doktoruyla görüşen oldumu bu konuyu şimdilik yavaş bacak hareketleriyle başlamak istiyorum:spor:
ben bayramdan sonra başlıyorum hamile pilatesine haftada 3 gün 1 er saat. birisi havuzda birisi stüdoyada birisi yine stüdyoda eşli. doktor sıkıntı yok git doğumu kolaylaştırır dedi :D

Öyle valla, su getiren çocuk da diyecek ki noldu bunlar bu suyu nasıl bu kadar tüketiyor :) iki günde bir bizde :)

Haklısın avantajları çok fazla, bir de bu aylar yaza denk gelince iyi oldu. Kışın su içmek daha zor. Kilo aldım mı acaba bu hafta hiç tartılmadım, yarın sabah tartılsam iyi olur.

O zaman bir bardak su gelsin herkeseeee :)
Oh oh yarasın bebişe cnm kışın fazla içemiyeceğim stok yapıyım bari:KK8:

ben bayramdan sonra başlıyorum hamile pilatesine haftada 3 gün 1 er saat. birisi havuzda birisi stüdoyada birisi yine stüdyoda eşli. doktor sıkıntı yok git doğumu kolaylaştırır dedi :KK70:
Bende haftada 3 başlamayı düşünüyorum ben evde yapacagım dur eşime diyimde oda başlasın benle benmi hamile o mu belli değil aldı göbek başını gitti:KK70:

Baktım herkesin kontrolü 23 ünde benim de doğum günün 23 ünde :) 18 inde yine gideceğim ben. Biraz sık gittiğim için işin gırgırına geçtim. Su yolu belledim doktoru, sağolsun o da beni görmeden yapamıyor.

Şaka bir yana sıkıntılar geçsin de bizde normal rutine binsek :)

Homely_angel Homely_angel tablo için tekrar doktor cinsiyete kesin desin sana mesaj atıcam inş

Evet ama demirin fazlası da zararliymis ve bana verdiği iki ilaçta da demir var zaten bir tanesi demir ilaci hem beni mahvediyorlar midem altüst zaten baya mide bulantili kusmali bir hamilelik geçiriyordum ilaçlar daha da kötü yaptı. Gerek yoksa bari rahat rahat yemek yerim :)
Ilaclardan dolayı arttiysa kusma bi gorusmekte yarar var bende demir eksikliği de var anemiyim zaten mecbur iciyorum dokunsada ama demir eksikliği de kötü malesef kizim anne karnında son iki hafta demirim çok düştüğü için 3200 den 2600 e düştü kilosu sen görüş tahlil iste en iyisi ona göre bi bak duruma:)

Suya devam cnm cuma günü tekrarla testi geçmezse ilaç başlayabilir doktorun bendede bugün hafif kasık ağrısı var enfeksiyon değildir inş
Kaşık ağrısı bende de iki gündür vardı cnm dr 14 haftadan sonra bebek yukari doğru geçmeye başlıyor yavaş yavaş o yüzden bağlar geriliyor normal dedi int de araştırdım orada da aynı şeyi söylüyor

sabah kalkınca sarı olması normal. gece uykuda böbreklerin çalışması farklılaşır. o yüzden sabahları daha koyu renkli daha asidik ve kokulu idrar olur genelde 2. idrardan sonra düzelir. bende çok su içiyorum. hatta bazen öğleden sonrada idrarım sarılaşıyor anlıyorum ki susuz kalmışım abanıyorum suya.zaten susuzluğun belirtisidir sarı idrar.

boşver beterin beteri var ben artık öyle avutuyorum kendimi.
bende dün bir hata yaptım nasıl olduysa. güneşe çok hassasım. hafta sonu derin sırt dekolteli bir bluz giymiştim. yanmış sırtım felaket. akşam çok acıyor diye yanık ilacı sürdüm. silverdin. ondada gümüş olduğu için hamilelikte kullanımı sıkıntılıymış. aklıma takıldı kaldı :KK43: nasıl yaptım anlamıyorum. sakınan göze çöp batar dedikleri bu işte.

Haklısın çok hassas düşünmemek lazım, rahat olalım.

Silverdine çok takılma, tüm ilaçlarda hamilelikle ilgili sıkıntı yazıyor zaten.

Back
X