2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende haftada 3 başlamayı düşünüyorum ben evde yapacagım dur eşime diyimde oda başlasın benle benmi hamile o mu belli değil aldı göbek başını gitti:KK70:

erkeklerde hamilelikte kilo alıyormuş zaten. benimki diyor ki ben senden önce doğuracağım. hatta geçen şu karikatüre çok güldük :D

271786b00e731555fb1ee9a001f461c1.jpg

Bana 9 ekim verdi

demekki bebnim tarihte doğru 3 4 gün fark etmez neticede.

Haklısın çok hassas düşünmemek lazım, rahat olalım.

Silverdine çok takılma, tüm ilaçlarda hamilelikle ilgili sıkıntı yazıyor zaten.
valla araştırdım pek önerilmiyor kullanımı. doktorlar sitesinde vs kullanmayın demişler ama artık olan oldu. yapacak bir şey yok..

erkeklerde hamilelikte kilo alıyormuş zaten. benimki diyor ki ben senden önce doğuracağım. hatta geçen şu karikatüre çok güldük :KK70:

valla araştırdım pek önerilmiyor kullanımı. doktorlar sitesinde vs kullanmayın demişler ama artık olan oldu. yapacak bir şey yok..

Öncesinde okusan kullanmazdın da olan olmuş, Allah a emanetler.

O zaman irtibat halinde kalalım canım. Benim doktorum şu an için durumun uygun olursa önce normal doğum deneyeceğiz diyor. Burda pek planlı sezeryana sıcak bakılmıyor Allahtan. Normal yapmaman için bir sebep yok, risk halinde sezeryan şansımız hep var diyorlar. İlk doğumumu da çok normal istemiştim ama hiç sebep yokken doktorum korkuttuğu için tabii ona güvenip 40+4 de sezeryane girdim. Bakalım nasip her şey inşallah ikimize de nasip olur. @yalnizim35 de ssvd düşünüyordu en son ama sezeryana kaymak üzere, onuda tutalım burda :)

Benim birinci normal ikinci sezeryan buda normal olur inşallah.

Ankara dayım ben sen nerdesin

Kızlar bulantilar unutmak için oglusuma penye ipten bu sepetleri ordum dolap düzenleyici olarak bile kullanılabilir sanırım biraz kas yaptim ama olcak artık o kadar ;)

erkeklerde hamilelikte kilo alıyormuş zaten. benimki diyor ki ben senden önce doğuracağım. hatta geçen şu karikatüre çok güldük :KK70:

Babada kilo alırsa bebiş erkek diye okumuştum Bi yerde:)

Ilaclardan dolayı arttiysa kusma bi gorusmekte yarar var bende demir eksikliği de var anemiyim zaten mecbur iciyorum dokunsada ama demir eksikliği de kötü malesef kizim anne karnında son iki hafta demirim çok düştüğü için 3200 den 2600 e düştü kilosu sen görüş tahlil iste en iyisi ona göre bi bak duruma:)
Sağlık ocağında kan tahlili yaptılar onu götüreceğim doktora bakalım içmiyorum ama iki gündür

Back
X