- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.001
Saol canm ulastim ilacsz sa sknti yok dedi burdan. Nemesis arkadasta soylemisti saolsun biraz icim rahatladi ilaclisi biraz sorunluymis diddak et kendine
Evet ilaçlı olanlar daha çok radyasyon yayıyormuş off offff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canm ulastim ilacsz sa sknti yok dedi burdan. Nemesis arkadasta soylemisti saolsun biraz icim rahatladi ilaclisi biraz sorunluymis diddak et kendine
Macun yapinca yutmasidaha kolay oluyorBi
biz limon u üzerine sıkıp fondip yapıyoruz karıştırma macun yapma YOk en etkili yöntem bence de
aaa biz onu oğlum kabız olduğunda uygulamıştıkİShalin ilacı bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sıkıp hemen ağza atıp yutmak Bence birebir etkili geçmiş olsun canım
Bagirsak duzenliyor neticede kabizada ishalede aynidir belki. Ama bben yillardir ishalde kullanirim 30 dkda keserA
aaa biz onu oğlum kabız olduğunda uygulamıştık
Canm bnm doktorum ilacsz zarari yok ilacli olsada 3.4 metre yaklasma bsy olmaz dedi yavrularimiz Allaha emanet korkma korku stres daha cok zarar veriyoEvet ilaçlı olanlar daha çok radyasyon yayıyormuş off offff
Vay be tersi durumda da mı etkiliymişA
aaa biz onu oğlum kabız olduğunda uygulamıştık
Mamas papas urbo 2 aldim ben. Kahverengi aldim.ellerinde acilmamis urun o renk vardi. Ama 1 ay icinde istersem degistirecekler baskarenk girerse stoga. Muhtemelen girmeyebilir dedi adam.yinede bal renginden biraz koyu bir rengi var. Hosuma gitti. Normalde bu urunde puset yok ama burde puset hediye ettiler yaninda. Onun teshir olmayani yoktu baska bir subeden getirecekler 1 hafta icinde :)
orumki biz yanlış iş yapmışta olabiliriz. Ama oğlum sonraki tuvaletlerinde rahatlamıştı. Belki başka şeyler etkilemiştir.Vay be tersi durumda da mı etkiliymiş
Ben şok
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim ablamızda çok mutlu kız diye eee arkadaş geliyor kendilerineArkadaslar giremiyorum siteye çok yogunum, ama bugun kontrolümüz vardı, doktor büyük ihtimal kız dedi. İkinci kızım geliyor hayırlısıyla.. çok sevindik ama özellikle kızım daha da cok sevindi..
Doktorum banada soyledi gittigim hastane fiyat cok cok ucuk gerek duymadım cnm onu 2 3 4 testlerin hepsini yapmak istersen bu testi yaptır digerlerini yaptırma diyolar bence gerek yok gibi geldi iyi cıktıktan sonra diger testlere gerek yok gibi cnm .Kızlar hepinize selam..
ben ikizlerime hamileyim diye doktorum ikili test üçlü test ve dörtlü test yerine tek bir test önerdi: Nifty Testi. Bu testin güvenilirliği diğer testlere göre çok daha yüksek %99muş.. Ama ücreti fazla geldi bana açıkçası, 2000 tl dediler.
Daha önce bu testi yaptıran var mı aranızda? Ya da duyup bilen?? Gerek var mı yaptırmaya acaba?
Merhabalar gecmis olsun.Eczaneden yogurda katilip yenen probiyotiklerden alin kullanin çok iyi geliyor.Ben doktoruma sormustum kullanabilirsin demisti ve kullaniyorumdaMerhaba kızlar, iki gündür ishalim sanırım gece üşüttüğüm için olmuş. Bu aralar herkez ishal olmuş baygınlık falan geçirip hataneye koşanı mı desen annemlerde geçirdi korktum. İshale karşı olan ilaçlarıda içme dedi ablam içindekilere baktı zorunda kalmazsanız içmeyin diyormuş. Neyseki geçiyor gibi. Korktuğum gibi olmamış. Dikkat edin hepinizde ben baya halsiz düştüm.
Benim 2li testim riskliye yakin cikti doktor 4lu yapalim dedi.Eger 4lude riskli cikarsa bu soylediginiz tahlili yaptiralim dedi.kesin sonuc veriyormus.Bence hemen bu kadar para vermeye gerek yok baska doktorla gorus 4lu yaptir onceKızlar hepinize selam..
ben ikizlerime hamileyim diye doktorum ikili test üçlü test ve dörtlü test yerine tek bir test önerdi: Nifty Testi. Bu testin güvenilirliği diğer testlere göre çok daha yüksek %99muş.. Ama ücreti fazla geldi bana açıkçası, 2000 tl dediler.
Daha önce bu testi yaptıran var mı aranızda? Ya da duyup bilen?? Gerek var mı yaptırmaya acaba?
Sen e bebekten almıştın değil mi? Mamas&Papas şu an jokerde indirimde eğer aldığından dahs uygunsa fiyatı bak istersen
https://m.joker.com.tr/urun/mamas-papas-urbo-2-puset-desert-82035
Joker bedavaya verse almam :) ben besigi jokerden almistim. Beni dolandirdilar alirken icindeki cibinlik vs dahil fiyata dediler aldim. Joker urunu kargo ile gonderiyor magazadan bile alsan. Kargodan cibinlik cikmadi. Biz size oyle bir sey demedik dediler. Ee o zaman cibinlik alalim dedik besiksiz cibinlik satmiyoruz dediler :) kimseyede onermem joker arizalo urun vs durumunda kesinlikle arkasinda durmuyorlar urunun.
sadece bir kere değil bir kaç kere denk geldi. o yüzden joker dedin mi kaçıyorumHmm kötü denk gelmiş, hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın arabanızı.
normaldir o zaman ilk gebelikte hiç hamile gibi değildim bi şikayetim olmadı diyebilirim ondan dolayi bunda acaba noldu diye düşünüyorum hemen :)
Canm bnm doktorum ilacsz zarari yok ilacli olsada 3.4 metre yaklasma bsy olmaz dedi yavrularimiz Allaha emanet korkma korku stres daha cok zarar veriyo