2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi

biz limon u üzerine sıkıp fondip yapıyoruz karıştırma macun yapma YOk en etkili yöntem bence de
Macun yapinca yutmasidaha kolay oluyor :D obur turlu kuru kahve adamin bogazina yapisiyor :) birde limin kahvedeki bir maddeyi aktif hale getiriyor ondan iyice yedirmek lazim kahveye. Aman gerci hepsi ayni yere gidiyor isin sirri kahve limon :D

IMG_7554.webp
Bu arada ikili taramaya göre beta 30 du, tutmadı bu tez sizde nıçuha göre erkek demiştiniz o da tutmadı

Mamas papas urbo 2 aldim ben. Kahverengi aldim.ellerinde acilmamis urun o renk vardi. Ama 1 ay icinde istersem degistirecekler baskarenk girerse stoga. Muhtemelen girmeyebilir dedi adam.yinede bal renginden biraz koyu bir rengi var. Hosuma gitti. Normalde bu urunde puset yok ama burde puset hediye ettiler yaninda. Onun teshir olmayani yoktu baska bir subeden getirecekler 1 hafta icinde :)

Sen e bebekten almıştın değil mi? Mamas&Papas şu an jokerde indirimde eğer aldığından dahs uygunsa fiyatı bak istersen

https://m.joker.com.tr/urun/mamas-papas-urbo-2-puset-desert-82035

Arkadaslar giremiyorum siteye çok yogunum, ama bugun kontrolümüz vardı, doktor büyük ihtimal kız dedi. İkinci kızım geliyor hayırlısıyla.. çok sevindik ama özellikle kızım daha da cok sevindi..
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim ablamızda çok mutlu kız diye eee arkadaş geliyor kendilerine

Kızlar hepinize selam..
ben ikizlerime hamileyim diye doktorum ikili test üçlü test ve dörtlü test yerine tek bir test önerdi: Nifty Testi. Bu testin güvenilirliği diğer testlere göre çok daha yüksek %99muş.. Ama ücreti fazla geldi bana açıkçası, 2000 tl dediler.
Daha önce bu testi yaptıran var mı aranızda? Ya da duyup bilen?? Gerek var mı yaptırmaya acaba?
Doktorum banada soyledi gittigim hastane fiyat cok cok ucuk gerek duymadım cnm onu 2 3 4 testlerin hepsini yapmak istersen bu testi yaptır digerlerini yaptırma diyolar bence gerek yok gibi geldi iyi cıktıktan sonra diger testlere gerek yok gibi cnm .

Merhaba kızlar, iki gündür ishalim sanırım gece üşüttüğüm için olmuş. Bu aralar herkez ishal olmuş baygınlık falan geçirip hataneye koşanı mı desen annemlerde geçirdi korktum. İshale karşı olan ilaçlarıda içme dedi ablam içindekilere baktı zorunda kalmazsanız içmeyin diyormuş. Neyseki geçiyor gibi. Korktuğum gibi olmamış. Dikkat edin hepinizde ben baya halsiz düştüm.
Merhabalar gecmis olsun.Eczaneden yogurda katilip yenen probiyotiklerden alin kullanin çok iyi geliyor.Ben doktoruma sormustum kullanabilirsin demisti ve kullaniyorumda

Kızlar hepinize selam..
ben ikizlerime hamileyim diye doktorum ikili test üçlü test ve dörtlü test yerine tek bir test önerdi: Nifty Testi. Bu testin güvenilirliği diğer testlere göre çok daha yüksek %99muş.. Ama ücreti fazla geldi bana açıkçası, 2000 tl dediler.
Daha önce bu testi yaptıran var mı aranızda? Ya da duyup bilen?? Gerek var mı yaptırmaya acaba?
Benim 2li testim riskliye yakin cikti doktor 4lu yapalim dedi.Eger 4lude riskli cikarsa bu soylediginiz tahlili yaptiralim dedi.kesin sonuc veriyormus.Bence hemen bu kadar para vermeye gerek yok baska doktorla gorus 4lu yaptir once

mabada mabada geçmiş olsun,ben hergün bir bardak kefir içiyorum barsak hareketlerini düzenliyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor,mümkünse evde mayala hazırlar pek de faydalı değil

Sen e bebekten almıştın değil mi? Mamas&Papas şu an jokerde indirimde eğer aldığından dahs uygunsa fiyatı bak istersen

https://m.joker.com.tr/urun/mamas-papas-urbo-2-puset-desert-82035

Joker bedavaya verse almam :) ben besigi jokerden almistim. Beni dolandirdilar alirken icindeki cibinlik vs dahil fiyata dediler aldim. Joker urunu kargo ile gonderiyor magazadan bile alsan. Kargodan cibinlik cikmadi. Biz size oyle bir sey demedik dediler. Ee o zaman cibinlik alalim dedik besiksiz cibinlik satmiyoruz dediler :) kimseyede onermem joker arizalo urun vs durumunda kesinlikle arkasinda durmuyorlar urunun.

Joker bedavaya verse almam :) ben besigi jokerden almistim. Beni dolandirdilar alirken icindeki cibinlik vs dahil fiyata dediler aldim. Joker urunu kargo ile gonderiyor magazadan bile alsan. Kargodan cibinlik cikmadi. Biz size oyle bir sey demedik dediler. Ee o zaman cibinlik alalim dedik besiksiz cibinlik satmiyoruz dediler :) kimseyede onermem joker arizalo urun vs durumunda kesinlikle arkasinda durmuyorlar urunun.

Hmm kötü denk gelmiş, hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın arabanızı.

normaldir o zaman ilk gebelikte hiç hamile gibi değildim bi şikayetim olmadı diyebilirim ondan dolayi bunda acaba noldu diye düşünüyorum hemen :)

ya bende aynen öyleyim ilk kızımda resmen safmışım:) bendede deli gibi karın ağrıları sancılar var gaz sancısı gibi bende ona evhamlanıyorum hala normalmi diye.

Back
X